Omakotitalo | 8h, k, aula, 3kph, khh, s, 3wc, vh

Neidonkalliontie 16, Neidonkallio (ÖVERBY), Kirkkonummi

Hinta

589 000 €

Koko

303

Vuosi

2004

250 m²/303 m² + 34 m². Tilavuus 930 m³. Neidonkallion hienon asuinalueen ylimmillä asuinsijoilla on tarjolla ostettavaksi koti, sen ensimmäisiltä asujilta ja rakentajilta. "Villa Sylvestris", jonka jokainen yksityiskohta on suunniteltu sydämenlyönnin tarkkuudella. Sekä toteutettu suomalaisen insinöörin huolellisuudella ja periksiantamattomuudella. Talo, jonka tarinasta on julkaistu myös kirja, "Suomalainen Miehuuskoe". Talon kellarikerroksessa sijaitsee tekninen tila, jossa on hyvin energiatehokas kodintekniikka. Kaikki tekniikka on koottu yhteen siistiin, ikkunalliseen tilaan. Alimmassa kerroksessa on myös koneellinen kylmiöhuone, "Cold Pantry", joka on toteutettu nykyaikaisin materiaalein ja tekniikalla (maakylmä). Samassa kerroksessa on lisäksi kaksi harrastehuonetta. Sieltä löytyvät muiden muassa vesipiste ja varaukset niin kotiteatterille kuin takallekin. Talon eteläterassin alla on runsaat, kokonaan säiltä suojatut säilytystilat ja sinne on käynti niin ulkoa kuin kellarikerroksestakin. Talon rossipohjan alla oleva väljä tila toimii tarvittaessa myös säilytystilana. Talon pohjoisterassille kuljetaan pihalta joko pääportaita tai luontoalueen yli johtavaa siltaa pitkin. Avarasta eteisestä on kulku niin keittiöön, olohuoneeseen kuin länsipäädyn erillisellä sisäänkäynnillä varustettuihin työ- ja askarteluhuoneisiin, jotka tarvittaessa muuntuvat myös pieneksi kakkosasunnoksi LVI-varauksineen. Keittiö on toteutettu mahdollisimman sujuvasti toimivaksi kokonaisuudeksi mm. Työtehoseuran oppien mukaan. Keittiön vieressä on olohuoneen jatkona tilava ja valoisa ruokailuerkkeri. Olohuoneesta on puolestaan esteetön yhteys takkahuoneeseen, missä on myös vesipisteellä varustettu baarinurkkaus järeine baaritiskeineen. Tilojen välillä on varaava takka, jossa on takkaluukut molempiin tiloihin. Molemmista tiloista on myös käynti koko talon levyiselle terassiparvekkeelle, mistä aukeavat esteettömät näkymät koko asuinalueen yli. Kerroksen sauna- ja pesutilat sekä kalustettu kodinhoitotila sijaitsevat takkahuoneen jatkeena. Saunaosasto on kompakti, suunniteltu ja toteutettu perinteistä saunanautiskelua varten. Saunassa on sekä sähkö-, että puulämmitteinen kiuas, joissa on satoja kiloja kiviä täydellisten löylyjen takaamiseksi. Männynoksat näkyvät molempien huoneiden ikkunoista ja löylyjen välillä voi aina viilentyä laajalla terassi-parvekkeella, maisemien ääressä, omassa rauhassaan. Yläkerran keskellä on iso aulatila, mistä käynnit neljään makuuhuoneeseen, pesuhuoneeseen, sekä katetulle ja lasitetulle maisemaparvekkeelle. Yksi makuuhuoneista on "Master Bedroom" omalla kylpyhuoneella sekä pikku parvekkeella. Kaikissa makuuhuoneissa on omat vaatehuoneet. Erillinen kahden auton autotallirakennus on hyvin eristetty ja lämpiää maalämmöllä. Tallin ovet ovat kaukosäätöiset ja varusteisiin kuuluvat vesipiste sekä öljynerotuskaivo. Esittelyt ja myynti sekä lisälinkit: Juha Ojala, puh: 044 715 9773, email juha.ojala@hyvatkaupat.fi

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
20128856
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
8h, k, aula, 3kph, khh, s, 3wc, vh
Asuintilojen pinta-ala
303
Muiden tilojen pinta-ala
34
Kokonaispinta-ala
337
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupa-asiakirjojen mukaan asuinrakennuksen kerrosala on 250 m² ja kokonaisala 303 m², tilavuus 930 m³ sekä autotallirakennuksen kerrosala on 34 m² ja kokonaisala 34 m², tilavuus 100 m³.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Muu ehto, Max. 2 kk kaupasta tai sopimuksen mukaan.
Velaton hinta
 • 589 000 €arrow_downward
 • 620 000 €
Myyntihinta
 • 589 000 €
Lisätiedot maksuista
Ohjeellinen kokonaissähkökulutus noin 20 000 kWh/v. Vesimaksut, jätehuolto yms. ylläpitokulut kulutuksen sekä erillisten sopimusten mukaisesti.
Sauna
 • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Länsipäädyssä on erillisellä sisäänkäynnillä varustettu työ- ja askarteluhuone, joka tarvittaessa muuntuu myös pieneksi kakkosasunnoksi LVI-varauksineen.
Asuntoon kuuluu
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Tavanomainen kodin irtain.
Tehdyt remontit
Asumisen yhteydessä suoritettu tavanomaisia remontointeja ja kunnostustoimenpiteitä.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
 • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys, tulisijat.
Viemäri
Kiinteistö liitetty kunnalliseen vesi- ja viemärijärjestelmään
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
puuelementti ja tiiliverhous.
Rakennusmateriaali: Asuinrakennuksen tekniikasta: mm. rakennuksen alapohjan radontuuletus ja -tiivistys, varkaus-, palo ja kosteusvalvontatekniikka, vedensäästömekaniikka vesikalusteissa, talon tietoliikennekaapeloinnit riittävät kattavasti vaativienkin tietoliikenneyhteyksien ylläpitämiseen, varaus varageneraattorijärjestelmälle sähkökatkojen varalta, tulisijavarauksia olemassa olevien tulisijojen lisäksi. Talon suunnittelusta ja dokumentoinnista: Rakennusten suunnittelusta ja rakentamisesta on olemassa sekä saatavilla poikkeuksellisen hyvät dokumentit ja valokuvat.
Keittiön kuvaus
Valoisa keittiö sijaitsee talon koilliskulmassa, siten että pääikkunasta on esteetön näkymä niin kadulle kuin piha-alueellekin. Suunnittelussa on käytetty Työtehoseuran kokemusta. Keittiö on täysin koneellistettu. Mm. jääkaappi on varustettu aktiivihiilisuodatetulla vesipisteellä, (jääpalakone ei toimi), keskuspölynimurin rikkaimuri, tuplavalaistus, yhteys ruokailuerkkeriin, jonne voi sijoittaa suurenkin ruokapöydän, jopa kymmenelle hengelle. Keittiön varusteista löytyy melamiinitasot, kaapistot, keraaminen keittotaso, liesituuletin, erillisuuni, astianpesukone, jääkaappi. Kulman takaa on käynti kellarikerroksen "Cold Pantryyn", josta on helppo täydentää tarjottavia ruoanlaiton lomassa. Pinnat on valittu huolella kestävistä sekä helposti huollettavista materiaaleista. Lattia ja keittiön välitila on laatoitettu, seinät on maalattu ja sisäkatto on paneloitu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavia pesuhuoneita on kolme. Yläkerrassa sijaitsee näistä kaksi. Molemmissa on omat suihkukaapit sekä wc-tilat. Toisessa on läpikulku "Master Bedroomin" sekä lastenhuoneen välillä. Toinen sijaitsee aulassa, jonne on helppo kulkea muista makuuhuoneista. Saunaosaston yhteydessä on pesuhuone, jossa kaksi suihkua. Jokainen pesuhuone on suunniteltu huolella sekä otettu huomioon niin hyvä toimivuus kuin sijaintikin. Laatoitustyöt on tehty samaan vaaleaan tyyliin mutta omin eri sävyin. Pesutiloissa lattiat on laatoitettu, samoin seinät. Sisäkatot ovat paneelia.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa sijaitsee erillinen wc-tila. Kompakti mutta valoisa tila on sisustettu vaalein sävyin. Wc on varustettu tilavalla ja valaistulla peilikaapilla sekä allaskaapilla. Lattia on yhdenmukainen keittiön, alakerran aulatilan sekä työhuoneen kanssa. Seinät on puoliksi laatoitettu ja puoliksi maalattu. Sisäkatto on paneloitu. Wc-tiloja on lisäksi yläkerran pesuhuoneiden yhteydessä.
Saunan kuvaus
Saunaosasto on suunniteltu todellisille saunasta nautiskelijoille. Saunassa on sekä puu- että sähkökiuas (Ikikiuas, kiviä noin 120 kg), jotka takaavat hyvät löylyt niin kiireettömiin löylyhetkiin. Saunasta on käynti pesuhuoneen kautta kodinhoitotilaan ja ulos terassi-parvekkeelle, joten viilentyminen kuumien löylyjen jälkeen onnistuu helposti. Löylyttelyn ohella voi ikkunan kautta nauttia ihanasta mäntymaisemasta omalla pihalla. Lattia on laatoitettu yhtenäiseksi pesuhuoneen lattian kanssa. Saunan seinät ovat paneloidut lukuunottamatta kiukaiden takaista seinää, johon on valittu kaunis laatta. Sisäkatto on paneloitu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotila on yhteydessä alakerran pesuhuoneeseen sekä takkahuoneeseen. Kodinhoitotilasta on käynti ulos suurelle terassi-parvekkeelle. Tilassa on runsaasti kaappitilaa pyykkien säilömiseen sekä lajitteluun. Tilaan johtaa myös yläkerrasta meillä hieman harvinaisempi, mutta käytännöllinen pyykkikuilu. Tila on varustettu hyvin ja nykyaikaisesti. Tilaa löytyy pesukoneelle/ pyykkitornille. Myös suuri pesuallas löytyy. Lattia on aikaa ja vettä kestävää laattaa. Seinät ovat maalatut ja tasojen takaa laatoitetut. Katto on paneloitu.
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Valoisasta olohuoneesta on käynti suoraan ulos terassi-parvekkeelle. Avarista ikkunoista voi ihailla maisemia. Tila on yhteydessä ruokailuerkkeriin sekä keittiöön. Kaksipuoleinen takka tuo lämpöä sekä olohuoneeseen että olohuoneen vieressä sijaitsevaan takkahuoneeseen. Takkahuoneessa on oma vesipisteellä varustettu baarinurkkaus. Olohuoneen lattia on osittain yhtäläistä laattaa kuin alakerran muutkin lattiat. Laatoitus kulkee takan edestä luoden siihen helppohoitoisen kaistaleen kiveä. Muutoin olohuoneen lattia on parkettia. Seinät on maalattu ja sisäkatto on paneloitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on yläkerrassa yhteensä neljä (4). Makuuhuoneiden lattiat ovat laminaattia, seinät on maalattu. Sisäkatot ovat paneloidut.
Säilytystilojen kuvaus
Jokaisen makuuhuoneen yhteydessä on oma, tilava vaatehuone. Talossa on runsaasti kaapistoja lähes jokaisessa huoneessa. Talon eteläterassin alla on runsaat, kokonaan säiltä suojatut säilytystilat ja sinne on käynti niin ulkoa, kuin kellarikerroksestakin. Talon rossipohjan alla oleva väljä tila toimii tarvittaessa myös säilytystilana.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
harja.
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
värjätty betonitiili.

Remonttien hinnat

Tutustu alueen Kirkkonummi toteutuneiden remonttien hintoihin ja kilpailuta hinta remontillesi.

 • Kylpyhuoneremontti
 • Keittiöremontti
 • Ulkomaalaus
 • Sisämaalaus
 • Maanrakennus
 • Kattoremontti
 • Lattiaremontti
 • Sähköremontti
 • Putkiremontti
Katso hinnat
Urakkamaailma.fi
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-496-1-309
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 156
Lisätietoja tontista
Kallioinen tontti on jo rakennusvaiheessa jätetty lähes alkuperäiseen, luonnonvaraiseen tilaansa säästäen alkuperäisen puuston ja aluskasvillisuuden takapihan osalta. Piha-alueet ovat sekä sorastettu, että kivetty Neidonkallion luonnonkivillä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
250
Tontin nimi
VILLA SYLVESTRIS
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO -tonteilla saa enintään 20 % tontin pinta-alasta käyttää asemakaavassa sallitun kerrosalan rakentamiseen. Tonttia kohti saa rakentaa enintään kaksi asuntoa. Tontin asunnot tulee sijaita samassa tai kytketyssä rakennuksessa. Tontille saa rakentaa varaston / autokatoksen / autotallin / jätehuoneen asemakaavassa sallitun kerrosalan lisäksi, jonka kerrosala on enintään 35 m². Rakennuksissa sallitaan vain harja- tai pulpettikatto.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako)
Hyväksymispvm: 22.10.2003

Kaavan mukainen käyttötarkoitus muodostumishetkellä: AO

Rakennusluvat
asuinrakennus:
rakennuslupatunnus
03-0283-A,
rakennustyöt aloitettu 23.09.2003,
käyttöönottopäivämäärä 28.12.2004,
loppukatselmuspäivämäärä 07.07.2011,

autotallirakennus:
rakennuslupatunnus
03-0283-A,
rakennustyöt aloitettu 23.09.2003,
käyttöönottopäivämäärä 28.12.2004,
loppukatselmuspäivämäärä 07.07.2011.

Rakennukset
Kahden auton autotallirakennus 34 k-m².
autotalli

Ojala Juha

Myyntipäällikkö, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Hyvät Kaupat LKV

Hyvät Kaupat LKV
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Hyvät Kaupat LKV

placeKasarmikatu 9,
13100 Hämeenlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.