Omakotitontti

Pikkuhaankuja 6, Hirvensalo, Turku

Hinta

75 000 €

Koko

1 007

__________________________________ TONTTI HIRVENSALON AURINGON ALLA __________________________________ VALOISA JA TASAINEN RAKENNUSPAIKKA Hirvensalossa vanhasta puutarhatontista lohkotaan kaksi huikean upeaa aurinkoista rakennuspaikkaa, johon pääset suunnittelemaan täysin oman näköisen yksitasoisen talon ilman tiukkoja kaavamääräyksiä. Sinulla voi olla jo ajatus unelmiesi talosta jo valmiina, mutta tontti vain puuttuu? Onko uusi koti pulpettikattoinen lasiseinällä varustettu moderni koti vai perinteisiä linjoja mukaileva klassikko? Kaikki on tällä tontilla mahdollista. Tonttien lohkoaminen on laitettu vireille ja homma on ns. viittä vaille valmis. Ostajalta jää siltä osin hankalat paperityö pois. Rakentamaan pääset heti kun tontit on lohkottu ja rakennusvalvonta lyönyt leimat unelmien kotisi lupakuviin. Rakennusoikeus 201,4 m2. Liittymät: vesi- ja viemäri sekä sähkö löytyvät vierestä. HIRVENSALO ALUEENA JA LÄHIPALVELUT Alueena Hirvensalo on ollut nosteessa jo kauan ja uutta rakennuskantaa on rakennettu kovalla tahdilla. Sen vanavedessä palveluitakin on tullut lisää ja ne kehittyvät jatkuvasti. Hirvensalossa on useita ruokakauppoja. Lähin K-kauppa on noin 1.7 km päässä. Tosin kotiin ajaessasi, matkan varrella (teet sen todennäköisesti kuitenkin autolla) Hirvensalon sillan lähellä oleva S-market on aloittanut juuri 24/7-kauppana. Päiväkoteja Hirvensalon alueella on useita ja lähin sijaitsee Haarlan koulun yhteydessä 1 kilometrin mukavan kävelymatkan päässä. Niin ikään pienten koululaisen tie Haarlan kouluun kulkee turvallisesti omakotitaloalueiden ja kävelyteiden kautta samaan osoitteeseen. Bussipysäkki on 100 metrin päästä ja Turun keskustaan noin 8 km. Monet urheilu- ja harrastusmahdollisuudet sekä uimaranta löytyvät alueelta. Luontopolut, metsät ja meren läheisyys ovat myös niitä juttuja, joista alueen asukkaat ammentavat virikkeitä. Pyydä kartat, esite ja lisätiedot sähköpostiisi. HUOM! Pikkuhaankuja 6 on kiinteistön osoite, josta tontit lohkotaan. Tonteille pääsee tällä hetkellä kätevimmin Lehtohaankujan kautta (aseta osoitteeksi Lehtohaankuja 17). Kulku tonteille tulee olemaan Kommonkadulta. _______________________________ SOLID HOUSE OY Helena Koivisto laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, partner 044 323 3234 helena.koivisto@solidhouse.fi ________________________________

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20155407
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 75 000 €
Myyntihinta
  • 75 000 €
Lisätiedot maksuista
Ostaja maksaa lain mukaisen varainsiirtoveron 4% kauppahinnasta. Lisäksi kaupanvahvistajan maksu 120 € ja lohkoamiskulut. Kaikki rakentamiseen ja rakennusprosessiin liittyvät kustannukset jäävät luonnollisesti ostajalle.
Vesihuollon kuvaus
Kunnan vesijohto viereisellä tontilla ja nyt myytävän määräalan rajan välittömässä läheisyydessä.
Viemäri
Kunnan viemärijohto viereisellä tontilla ja nyt myytävän määräalan rajan välittömässä läheisyydessä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-54-1-12
Tontin pinta-ala
1 007
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Määräala n.1007 m2. Lohkominen vireillä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
201.4
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
Nyt myytävän määräalan kantatilaa rasittaa yhteensä 265000 € kiinnitykset, joita vastaavat, sähköiset panttikirjat jäävät rasittamaan kantatilaa ja nyt myytävä maaräala myydään vapaana rasituksista.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Turun Kaupungin rakennusvalvonta ja kaavaosasto
Kaavoitustiedot
Asemakaava sitovalla tonttijaolla. Lisätietoja Turun kaupungin kaavaosasto. Kaavaote: Kortteli omakotitalorakennuksia varten. Tontista joka ei saa olla alaltaan 1000m2 pienempi paitsi milloin asemakaavassa on toisin osoitettu, taikka jos tontille rakennetaan viemäri, jolloin tontti saa olla vähintään 600 m2, saa rakentamiseen käyttää enintään 1/5. Kullekin tontille saa rakentaa vain yhden enintään 2 huoneistoa käsittävän yksikerroksisen ja palonaran (PL 4 § D I) asuinrakennuksen, joka on sijoitettava vahvistettuun tie- tai rakennusrajaan ja vähintään 5 metrin päähän naapuritontin rajasta ja vain yhden talousrakennuksen (PL 4 § D II). Samalla tontilla olevien rakennusten välimatka ei saa olla 6 m pienempi. Asuinrakennuksen ala ei saa ylittää 300 m2 eikä korkeus 6 m. Talousrakennus saa olla enintään 50 m2 suuruinen ja 5 m korkea.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Koivisto Helena

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Solid House Oy LKV | Turku

Solid House Oy LKV | Turku
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Solid House Oy LKV | Turku
SKVL jäsenyritys

placeEerikinkatu 13, 3 krs.,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.