Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Iijoki Kortteli 5, tontti 2, Pudasjärvi

Hinta

15 500 €

Koko

6 070

Iijoki on hyvä valinta omaa rauhaa ja eräkämppää arvostavalle mökkeilijälle. Iijoki on Suomen kuudenneksi suurin jokivesistö, jonka pääuoma virtaa 370 kilometrin matkan Kuusamon Iijärveltä Perämereen. Maisemiltaan idyllinen joen keskiosan kalastusalue sisältää useita koskia, nivoja sekä suvantoja. Virtaavilta osuuksilta voi saaliskalana olla harjus tai taimen sekä suvanto-osuuksilla hauki. Iijoen keskiosa on kanoottiretkeilijöiden suosiossa puhtaan veden ja monipuolisten maisemien ansiosta. Hanki tästä rakennuspaikka kalastuksen tukikohdaksi arvostetun taimen- ja harjusjoen ääreltä. Laajat valtion maat antavat hyvät mahdollisuudet monipuolisiin luontoharrastuksiin mökkisi läheisyydessä. Kortteli viiden tontit sijaitsevat Iijoen kalastusalueen kalastusrauhoitusalueella (Räpättävänkoski 550 m:n pituinen alue).

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
20193088
Sijainti
  • Pudasjärvi 
  • Iijoki Kortteli 5, tontti 2, 93100 Pudasjärvi

Hinta

Myyntihinta

15 500,00 €

Velaton hinta

15 500,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
615-406-33-7
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
6 070 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontti on lohkottu omaksi tilaksi, joten ei lohkomiskuluja. Tie on rakennettu valmiiksi tontin takarajalle tai sen läheisyyteen. Sähkön saatavuus: Tontteja ei ole sähköistetty. Tietoa sähköistämisestä antaa alueellinen sähkönjakeluyhtiö Caruna Oy osoitteessa https://www.caruna.fi/sahkoliittyma.
Rakennusoikeuden pinta-ala
80 m²
Tontin nimi
5
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavassa RA-2 aluetta eli loma-asuntoalue. Saa rakentaa maksimissaan 45 k-m2 loma-asunnon ja 35 k-m2 siihen liittyviä talousrakennuksia. Rakennuksen etäisyys keskivedenkorkeuden mukaisesta rantaviivasta tulee olla vähintään 25 metriä. Pohjapinta-alaltaan enintään 20 m2 suuruisen saunarakennuksen saa kuitenkin toteuttaa vähintään 15 metrin etäisyydelle keskivedenkorkeuden mukaisesta rantaviivasta.
Kaavoitustiedot
Iijoen rantaosayleiskaava on hyväksytty Pudasjärven kaupungin valtuustossa 25.11.2016.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pudasjärvi

Asuinalueena Pudasjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ojala Tapio

Kiinteistökauppa-asiantuntija, LKV

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.