RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Mökki tai huvila | 1-2 mh, tupakeittiö, terassi, rantasauna, huussi ja 2x var.rak.

Kokonpääntie 129, Velkua, Naantali

Hinta

239 000 €

Koko

47 m²

Vuosi

1990

Esittelyissä noudatamme koronaohjeita. Ilmoittauduthan yksityisesittelyyn ennakkoon. Velkualla sijaitsee ihastuttava kesämökki meren rannalla, Palvan saaressa. Kohteeseen on nopea lossimatka Teersalon rannasta, kesto on vain n. 8 min. Lossille mahtuu 14 autoa kerrallaan. Lossirannasta kulkee tie perille saakka, vajaat 3 km mökin pihaan. Tämä aurinkoparatiisi sijaitsee mäennyppylän päällä, josta on kauniit näköalat meren ylle. Tontti on kooltaan yli 3 ha, josta suurin osa on metsää, osin tukkipuuta. Vapaa-ajan rakennus rantasaunoineen ja pihavarastoineen sijoittuu loivaan rinteeseen, jossa on paljon myös tasamaata. Ryytimaata, manssikamaata, marjapensaita ja muita luonnon superfoodeja löytyy valmiina ja tilaa niille on runsaasti. Nykyinen omistaja on raivannut piha-aluetta ja muokannut tasaisen parkkiauleen pihatontille. Naapureitakin on, mutta ei aivan suoraan näköetäisyydellä. Varastorakennuksia on kaksi, joihin saa esim. mönkijän ja muita moottorivälineitä suojaan. Siistikuntoinen ulkohuussi löytyy myös. Rakennusoikeutta on jäljellä Velkuan yleiskaavan mukaisesti, josta lisätietoja voi kysyä Naantalin rakennusvalvonnasta. Hirsirakenteinen mökki on rakennettu n. 1990, jonka ykyinen omistaja on pitkäli uusinut kokonaan sisäpuolelta. Mökissä on n. 45 m²: keittiö, tupa ja 1-2 makuuhuonetta, joista toinen toimii nykyään vaatehuoneena. Mökki onkin vaalean viihtyisä ja myös valoisa. Lisäksi vesikate, ikkunat, sähköt, patterit, lämminvesivaraaja (100 l) ja takka on uusittu 10 vuoden sisään. Ilmalämpöpumppu lämmittää myös talviaikoina sähköpattereiden lisäksi. Omistaja on liittynyt vesiosuuskunnan käyttövesiverkostoon ja pihassa on lisäksi puutarhakaivo, josta saa ryytimaille kasteluveden. Muutenhan pihapiiri on hyvinkin luonnonmukainen, komeine kallioineen. Mökin isolta terassilta on hieno merinäköala omaan ruopattuun rantaan, jossa syvyys on n. 2 m. Omaa rantaviivaa on n. 50 m. L-muotoinen laituri on rakennettu v. 2015 ja siihen on asennettu saranoilla etureuna, jonka saa nostettua jäiltä suojaan talveksi. Laiturin pituus on n.10x6 m ja leveys n. 2 m, isompikin vene pääsee rantautumaan. Tontin vastarannalla väylän toisella puolella, n. 500 metrin päässä on hiekkapohjainen ranta, jossa käyvät veneilijätkin uimassa pikkuväen kanssa. Rantasaunaa on myös uusittu. Rakennuksen eteen kalliolle on myyjä suunnitellut terassin laajennusta. Jätevesi imeytyy maastoon, eikä systeemi ole tämän hetken jätevesiasetuksen mukainen. Tämä seikka on kuitenkin suhteellisen edullisesti muutettavissa, vaikka myyjän toimesta, jos näin sovitaan. Kaikki mökkielämään tarvittava irtaimisto on myös myynnissä! Tässä on kaunis ja viihtyisä kesämökkipaikka omine metsine, joka odottaa uutta merihenkistä nautiskelijaa jo tulevalle kesälle! Olethan pian yhteydessä! Lisätiedot ja esittelyvaraukset: Satu Sainio Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT p. 040 530 9058 satu.sainio@remax.fi RE/MAX Ainoa| Ainoa Oikea LKV Oy

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
20228263
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1-2 mh, tupakeittiö, terassi, rantasauna, huussi ja 2x var.rak.
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
47 m²
Kokonaispinta-ala
47 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Kerrosala n. 59 m² ja terassin ala n. 12,5 m². Päärakennuksen ulkomitat: 7,5 x 6 m, saunarakennuksen ulkomitat: n. 5 x 4 m ja varastorakennusten (2 kpl) ulkomitat: n. 4 x 3 m ja n. 5 x 3 m. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin rakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Vapaa-ajan rakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Kauppa ei ole pinta-alaperusteinen.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
Muu ehto, sopimuksen mukaan/ 1-2 kk kaupanteosta
Velaton hinta
  • 239 000 €
Myyntihinta
  • 239 000 €
Kiinteistövero
328,83 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Sähkön kokonaiskulutus n. 3500 kWh/ v nykyisellä omistajalla, tiemaksut (Velkuanmaantie ja Kokonapääntie) n. 120,00 €/v, kesävesimaksu 100,00 €/v, jätehuoltomaksu (yhteinen jätepiste) n. 40,00€/v. Mahdollinen varainsiirtovero 4% ostajan maksettavaksi.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu
antenni
Kohteen lisätiedot
Kiinteistöön kuuluu paljon metsää, josta osa on tukkipuuta. Irtaimistosta voidaan täysin sopia, mm: vene, perämoottori (5 hp), pöytäsirkkeli, klapikone, uppopumppuja, ruohonleikkureita (lykättävä tai päältäajettava), työkaluja, painekyllästettyä puutavaraa, savustuspönttö, kottikärryt, polkupyöriä, mönkijä, kärryt ja jyrsijä.
Tehdyt remontit
Vesiliittymä, koko keittiö, varaava takka, sisäkatto, ikkunat ja kaihtimet sekä laminaattilattiat uusittu 2012. Vesikate uusittu aluskatteineen, sähköpatterit ja ilmalämpöpumppu asennettu sekä uusittu lämminvesivaraaja 2014.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Rakennus on valmistunut ennen vuotta 1994 ja sen rakennusmateriaalit saattavat sisältää asbestia. Mikäli rakennuksessa aiotaan tehdä remonttia, tulee Asbestilain mukaan tietyissä tapauksissa teettää purettavien materiaalien asbestikartoitus.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
Ilmalämpöpumppu asennettu v. 2014
Vesihuollon kuvaus
kaivo, vesiosuuskunta
Lisätietoja: Palva-Hempsaaren vesiosuuskunta. Lisätietoa viemäröinnistä: Kiinteistökohtaisen jätevesijärjestelmän rakentamisen toimenpideluvan hinta on 300€. Suunnittelutehtävän saa miettiä suunnittelija, mahdollisuuksia on monia.
Viemäri
Harmaat vedet valuvat maahan saunasta ja keittiöstä. Ei jätevesiasetuksen mukainen.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, hirsi
Rakennusmateriaali: Hirsimökki.
Keittiön kuvaus
Tupakeittiö on tuvan yhteydessä ja tuvasta on kaunis näköala merelle. Valoisa ja kodikas tila, joka uusittu kokonaan 2012, myös sähköt uusittu tuolloin. Varusteet: Jää-/pakastinkaappi, lisäksi 2 erillistä jääkaappia, sähköliesi, liesituuletin. Lattia laminaattia ja seinät hirttä/ paneelia ja välitila kaakelia.
WC-tilojen kuvaus
Siistikuntoinen ulkohuussi/ kuivakäymälä.
Saunan kuvaus
Rantasauna uusittu 2017 (paitsi ulkoseinät), jossa puulämmitteinen kiuas. Pesutila ihanasti entisajan tapaan löylyhuoneen yhteydessä samassa tilassa. Lisäksi pukuhuone ja pieni katettu terassi. Mahdollisuus laajentaa terassia saunan eteen kalliolle! Saunalle tulee kantovesi (hana ulkoseinässä) ja harmaat vedet ohjautuvat maastoon.
Puukiuas
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi huonetta, joista toinen toimii tällä hetkellä ns. vaatehuoneena/ varastotilana. Makuuhuoneessa laminaattilattia uusittu ja seinät maalatut. Ns. varastohuoneessa on lämminvesivaraaja. Lattialla on muovimatto ja seinät ovat maalatut. Tässä tilassa on vanha ikkuna, rakennuksen kaikki muut ikkunat ovatkin uusittu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
529-561-1-100
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
30 737 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Vapaa-ajan asunnon ympäristössä tontti osin loivaa rinnettä, osin tasamaata, lisäksi metsä-aluetta n. 3 ha verran. Vuonna 2015 rakennettu L- mallinen laituri teräspaalujen päälle. Laiturin pituus n. 10 x 6 m ja leveys n. 2 m. Laiturin etureuna on tehty saranoille, jolloin reunan voi nostaa talveksi ylös jäiltä suojaan.
Tontin nimi
Janstorp
Rasitteet
-
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Naantalin rakennusvalvonnan mukaan: Tiedossa olevien rakennusten valmistumiset ovat 1978 ja 1990. Ei tiedossa olevia lupa-asioita, joten ei myöskään katselmuksia. Rakennukset löytyvät kuitenkin rekisteristä, joten niitä käsitellään ns. vanhoina rakennuksina.
Kaavoitustiedot
Naantalin kaupunki, Velkuan yleiskaava.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Rantasauna uusittu kokonaan 2017 (ei ulkoseiniä) Laituri tehty 2015. Toinen varasto rakennettu n. 2009 ja toinen uusittu 2019. Kuivakäymälä. Parkkipaikalla puuvaja. Parakista voidaan sopia erikseen.
saunarakennus, varasto
Palvelut
Koulut: Palvan saareen ollaan avaamassa uutta koulua todennäköisesti syksyllä 2021.
Palvelut: Teersalon kauppa auki kesäaikana ja lisäksi Teersalon rannasta n. 5 km päässä on kauppa, joka on auki ympäri vuoden.
Muut palvelut: Teersalossa on loistava rantaravintola, joss myös aktiviteettivuokrausmahdollisuuksia.
Liikenneyhteydet
Hyvä ja nopea lossiyhteys Teersalon aktiivisesta rannasta, jossa myös ravintola: Palvan lossi kulkee n. 8 min suuntaansa ja siihen mahtuu 14 autoa kerrallaan. Lossiaikataulu: Teersalo-Palva aina tasalta ja puolelta, Palva -Teersalo aina varttia yli ja varttia vaille.
Pihan kuvaus
Pihapiirissä on kunnollinen parkkialue, mansikka- ja perunamaata, 2 omenapuuta, kasvihuone ja keinu, jotka kuulutvat kauppaan. Parakkirakennuksesta voidaan sopia ostajan kanssa.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Ranta ruopattu. Vesijättöä on lunastettu rannan edustalta n. 317 m². Rannan syvyys on n. 2 m. Rannan edustalle kauemmas on jätetty saarreke, joka on vesijättöä.
  • Kiimlahti

Sainio Satu

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Viilarinkatu 5, 2. krs.,
20320 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.