ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Omakotitalo

Larin Parasken polku 29, Kaarela, Helsinki

Hinta

980 000 €

Koko

160 / 181 m²

Vuosi

-

Myynnissä upea kahden rakennuksen kokonaisuus Kaarelassa, Maalämpötalo! 1 074 m² oma tontti. Rakennuksen kokonaisala yli 300m2. Alkuperäinen talo on rakennettu 50-luvulla ja lisäosa on tehty 2006 vuonna. Lisäksi pihalla on oma yksiö (30 m²)– ulkosauna, puukiuas, oma takka, keittiö ja hyvin tilaa esimerkiksi isovanhemmalle tai vieraille. Saunarakennuksen yhteydessä on kodin lämminvarasto ja upea aurinkoterassi (n. 22 m²). Päärakennukseen on kulku kuistilta uudelta puolelta. Käynti avautuu viher/työhuoneeseen jossa on upea lasikatto ja sähköohjattavat rullaverhot. Uudelta puolelta löydät 3 kpl tilavia makuhuoneita sekä kylpyhuoneen. Tämän 2006 vuonna rakennetun puolen 3,5 metrin huonekorkeus tuo tilavuutta kotiin. Kodin vanha ja uusi puoli on yhdistetty aulalla ja keittiö/olohuone aukeaa upeasti pihalle ja ikkunoita kolmeen eri suuntaa. Keittiö on huippu varusteltu. Olohuoneessa on kodin takka tunnelmaa luomassa. Yläkerrassa on nuorten valtakunta juuri remontin läpikäyneet makuhuoneet mahdollistavat isommankin perheen asumisen talossa. Kodin uuden toisesta kerroksesta löytyy kuntosali, runsaasti säilytystilaa sekä kodin hoitohuone. Kodin sauna- osasto on sijoitettu vanhanpuolen alimpaan kerrokseen, jonka yhteydessä on hyvin pukeutumistilaa ja wc. Sauna-osastolta on kulku lämpimään autotalliin, joka on tällä hetkellä perheen harraste käytössä. Aurinkoisella pihalla on runsaasti istuksia (mansikkaa laatikoissa, vadelmia, päärynäpuu, luumupuu, karhunvatukkaa, vanha omena puu sekä herukoita). Sijainti on loistava koulut sekä päiväkodit vehreä asunalue erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella. N. 2 km eteisyydellä neljä eri koulua, joista 2 kpl suomenkielisiä, 1 kpl suomalaisvenäläinen sekä 1 kpl ruotsikielisiä. Kauppakeskus kaari vain noin 5-10 min päässä kotoa. Läheltä löytyy myös Kaarelan maaneesi ratsutalli. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Emmi Hyvärinen / 040 154 0889 tai emmi.hyvarinen@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! I can provide services also in English. Get a roof. www.roof.fi

Tulosta PDF
Esittelyaika
su 26.3. klo 13:30 - 14:00
Esittelijänä Emmi Hyvärinen
p. 040 154 0889

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20271126
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Asuintilojen pinta-ala
160 m²
Muiden tilojen pinta-ala
21 m²
Kokonaispinta-ala
181 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilojen pinta-ala 160 m² on epävirallisen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukainen asuinrakennuksen huoneistoala, joka rakennuslupa-asiakirjojen mukaan tämä käsittää 4xHUONE, KEITTIÖ, OLOHUONE, KH, WC, 2xET, VIHERHUONE, AULA, TK, SK, PUKUH. LÖYLYH., PESUH., Muut tilat 21 m², joka rakennuslupa-asiakirjojen mukaan tämä käsittää TEKN., VAR, AUTOTALLI, TEKN. TILA. Epävirallisen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukainen asuinrakennuksen kokonaisala on 316 m². Epävirallisen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukainen talousrakennuksen rakennusoikeudellinen kerrosala on 30 m². Rakennuslupapiirustusten mukaan talousrakennus käsittää PUKUH., PESUH., WC ja LÖYLYH. Asuinrakennuksen asuintilojen pinta-ala ei ole tiedossa, eikä pinta-aloja ole tarkistusmitattu. Pinta-alatiedot perustuvat rakennuspiirustuksessa mainittuihin kerros- ja kokonaisala tietoihin. Edellä mainitut pinta-alat saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi täten myyntiesitteestä ja ilmoitetusta tiedosta poiketa olennaisesti. Kohteen hinta ei määräydy pinta-alan perusteella.
Asuinkerrosten määrä
2
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

980 000,00 €

Velaton hinta

980 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

990 € / vuosi

Sähkölämmityskulut

300 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesi n. 60 € / kk 4hlö. Jäte n. 30 € / kk. Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus ( 300 euroa/kk) perustuu viimeisen 12 kk:n kustannuksiin, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut X senttiä/kilowattitunnin hinta on ollut keskimäärin X senttiä) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron.) Ostajan on hyvä huomioida, että sähkön hinta voi vaihdella suurestikin edellä mainitusta riippuen sähkön tarjoajasta, tehdystä sopimuksesta sekä sähkön vallitsevasta markkinatilanteesta. Edellä mainittu kiinteistövero on vuoden 2022 verotieto. Ostajan tulee ottaa myös huomioon, että kiinteistövero tarkistetaan vuosittain ja muutokset kiinteistöverossa ovat mahdollisia. Asumiskustannukset kulutuksen mukaan. Edellä mainitut kustannukset voivat olla käytöstä riippuen enemmän tai vähemmän.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Työhuoneessa sähköverhot. Saunaosasto ja lämmin varasto/ autotalli. Ulkorakennuksessa: Takka, puu kiuas sekä kesäkeittiö. Huonekorkes n. 3m Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kasvihuone, terassi (n.22 m2), varasto / säilytystila, saunan lämmin varasto (30m2), uponor smatrixl attialämmityksen säätö järjestelmä etä ohjattava, irralliset kaapit, kiinteät valaisimet, istutukset.
Kohteen lisätiedot
Ostajan on syytä olla tietoinen, että rakennuslupa-asiakirjoissa näkyy öljysäiliön huone. Myyjän ilmoituksen mukaan öljysäiliötä ei enää ole tontilla ja kyseinen tila on otettu muuhun käyttöön. Öljysäiliön poistosta ei ole löytynyt dokumentaatiota. Ostajan on syytä olla tietoinen, että asuinrakennuksen alkuperäisen osan rakennuslupaa, käyttöönotto- ja loppukatselmuspöytäkirjaa, talousrakennuksen asemapiirrosta ja rakennuslupaa sekä asuinrakennuksen laajennuksen rakennuslupaa ei tiedetä olevan saatavilla. Ostaja on tietoinen, että mikäli asuinrakennuksen loppukatselmus on suorittamatta ja rakennuslupa on rauennut, ei ole siis selvyyttä onko rakennustyö suoritettu loppuun luvan mukaisesti tai onko luvan mukaisesta rakentamisesta poikettu. Mikäli kohteelle halutaan hakea loppukatselmusta, vaatii se tällöin uuden rakennusluvan jota ei tämän ikäiseen kohteeseen välttämättä enää myönnetä.
Tehdyt remontit
2016-2017: Maalämpö, autotallin lattian maalaus, eteisen ja toimiston maalaus ja tapetointi. 2019: Ulkosaunan remontti. Katon pesu. Talon ja ulkosaunan pesu ja maalaus. 2020: Terassin rakentaminen, aidan rakennus, salaojien huuhtelu. Vanhan puolen sokkelin korjaus ja maalaus. 2021: Ulko-oven vaihto. 2022: Jätevesipumppaamon uusiminen. 2021-2023: Vanhanpuolen 2 ja 3 kerroksen saneeraus. Asbesti kartoitus ei asbestia. Sähköjohdot uusittu, vesikieroinen lattialämmitys, viemäri- ja käyttövesiputkset uusittu, ilmanvaihto, viilennys (kytketty maalämpöön), takka, piipunhormin sukitus, uusi keittiö. Uponor lattialämmityksen säätöjärjestelmä. 2023: Vanhanpuolen saunaosaston viemärin kuvaus. Havaittu pätkä petoni viemäriä. Kulkee vanhalle kaivolle. Vesijohdot kuparia, asennettu 2006 Sähköinen lattialämmitys.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Myyjä hankkii energiatodistuksen.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, puu
Hyvä,
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan

Asumisen muut palvelut

Vertaile sähkösopimuksia, nettiliittymiä ja kotivakuutuksia sekä tarkista saatavuus tälle kohteelle:

Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Talousrakennuksen rakennusmateriaali: Puu.
Keittiön kuvaus
Varustus: Jääkaappi/pakastin (Samsung), induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin (AEG), astianperukone (Asko, 3.krs ergonominen), kiinteät valaisimet. Seinät: Maalattu. Työtasot: Laminaatti. Lattia: Kivi / Laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varustus: Suihku, poreamme, lattialämmitys. Seinät: Kaakeli. Lattia: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
Varustus: Lattialämmitys. Seinät: Maalattu. Lattia: Laatta.
Saunan kuvaus
Varustus: Kiukaan kastelun järjestelmä (kiukaan päällinen vesisyöttö), sähkökiuas. Seinät: Puu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Varustus: Pesukoneliitäntä (ulkosaunassa ja kodinhoitohuoneessa), lattialämmitys, silityspöytä/taso, pesukone x2. Seinät: Maalattu. Lattia: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
Seinät: Maalattu. Lattia: Kivi / Laatta.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät: Maalattu. Lattia: Kivi / Laatta / Laminaatti.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatekaapit, kuntosali.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto.
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-33-111-22
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 074 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
215 m²
Tehokkuusluku
0.2
Rasitteet
1) Kulkuyhteys asemakaava-alueella (091-2019-K9) Rekisteröintipvm: 27.2.2019 Oikeutetut: 91-33-109-10, 91-33-111-22, 91-33-111-23 Rasitetut: 91-402-8-378 KAARELA
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Roomalainen numero osoittaa rakennusten, rakennuksen tai sen osan suurimman sallitun kerrosluvun. AO Erillispientalojen korttelialue -tontille saa asemakaavassa merkityn kerrosalan lisäksi rakentaa autosuojia 20 m2/asunto sekä talousrakennuksia 15 m2 / asunto -enintään 20% tontin pinta-alasta saa käyttää rakentamiseen autosuojat ja talousrakennukset mukaan luettuna. Rakentamattomat tontin osat, joita ei käytetä leikkipaikkoina, kulkuteinä eikä autopaikkoina on istutettava tai pidettävä luonnonmukaisessa kunnossa
Kaavoitustiedot
Asemakaava-aloitus
Osoitteeseen Runonlaulajantie 40 suunnitellaan uutta, nykyistä koulurakennusta suurempaa peruskoulua. Uuden koulurakennuksen rakentaminen edellyttää olemassa olevien koulurakennusten purkamista.

Asemakaavaluonnos
Hämeenlinnanväylälle suunnitellaan uusi Kuninkaantammen eritasoliittymä ja siihen liittyvät kadut ja liikennejärjestelyt. Lisäksi kaupunki selvittää muuta maankäyttöä liittymän ympäristössä ja kaavoittaa nämä alueet erillisenä kaavahankkeena myöhemmin.

Lähialueella on käynnissä ja suunnitteilla kaavamuutoshankkeita. Näistä urakoista voi aiheutua urakoinnin aikana rakennuspöly, -melu sekä liikennehaittaa.
Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin huolellisesti.


Lisätietoa kaavoituksesta antaa:
Helsingin kaupunki asemakaavoitus
Kansakoulukatu 3​, 00100 Helsinki​
p. (09) 310 1691 ​
https://kartta.hel.fi/

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
asuinrakennus, saunarakennus
Palvelut
Koulut: Kaarelan koulu n. 700 m.
Kannelmäen peruskoulu, Runonlaulajanpolku n. 850 m.
Kannelmäen peruskoulu, Tammen toimipiste n. 1,4 km.
Palvelut: Lidl Kaivoksela n. 1,1 km.
S-market Kaivoksela n. 1,2 km.
Alepa Malminkartano n. 1,6 km.
K-Citymarket Vantaa Myyrmäki n. 2,2 km.
Päiväkodit: Päiväkoti Touhula Kaivoksela n. 1,3 km.
Päiväkoti Lemmikki n. 1,3 km.
Päiväkoti Hakuninmaa n. 1,3 km.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki n. 400 m. Malminkartanon juna-asema n. 1,7 km.
Pihan kuvaus
Kasvihuone. Istutuksia: Luumupuu, karhunvatukka, vanha omenapuu, mansikkalaatikot, puna-, valko- ja mustaherukka, päärynä, karviaisia. Sähköauton lataus. Terassi n. 22 m2. Muovin keräysastia.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Hyvärinen Emmi

Asuntomyyjä

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.