RE/MAX Koteja | Kiinteistönvälitys Shortie Oy LKV

Omakotitontti

Isonmännynkuja 10, Ylästö, Vantaa

Hinta

229 000 €

Koko

557

Halutulta sijainnilta huipputontti päättyvän tien päästä, uudesta asukaskeskittymästä! Nyt myynnissä unelmien talolle unelmien tontti, kasvavasta Ylästön asukaskeskittymästä. Tämä 557m² tontti sijaitsee päättyvän tien päässä. Rakennusoikeutta tontilla on huikeat 200 kerrosalaneliötä + 30 k-m² rakennusoikeus talousrakennukseen. Maalajikartan mukaan rakennusalueen maaperä on moreenia ja silttiä. Tien toiselle puolelle on kaavailtu kauppakeskus sekä naapurustoon useita muita pientaloja. Tontti sijaitsee tämän uuden asukaskeskittymän sydämessä, kivenheiton matkan päässä kaikista tarpeellisista palveluista. Ylästön kunnallistekniikka on aloitettu rakentamaan toukokuussa 2020 ja se on valmis koko alueelle viimeistään 29.10.2021. Tekniikkaan sisältyy uusi tie, vesi- ja viemäriliittymät. Ylästö on suosittu lapsiperheiden keskuudessa ja yli puolessa alueen talouksista asuu lapsiperhe. Alueella sijaitsee Ylästön koulu, josta löytyvät ala- ja yläkoululuokat. Ylästöstä on erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseuduille ja kauppakeskittymiin. Tervetuloa rakentamaan unelmien koti Vantaan Ylästön uuteen asukaskeskittymään. Ps. Voit kysyä myös muista tämän alueen minulla myynnissä olevista tonteista. Esittely ja myynti: Juho Luukkanen puh. 041-526 1011 sposti. juho.luukkanen@remax.fi

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
20285292
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 229 000 €
Myyntihinta
  • 229 000 €
Kohteen lisätiedot
Isonmännynkuja 10 on tonttijakokartan mukainen tontin numero. Osoite päivittyy, kun kunnallistekniikka ja uusi tie valmistuu.
Vesihuollon kuvaus
Kunnallistekniikka rakenteilla, valmis viimeistään 29.10.2021
Viemäri
Kunnallistekniikka rakenteilla, valmis viimeistään 29.10.2021
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-426-5-1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
557
Lisätietoja tontista
Tontti on määräala ja tontille on tehty tonttijako. Lohkominen ostajan vastuulla. Myydyn määräalan käsittäessä tonttijaon mukaisen tontin lohkominen tulee vireille ilman eri hakemusta maanmittaustoimiston toimitettua kaupunkimittaukselle tiedon määräalan lainhuudosta.
Tontin nimi
NYÅKER
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO Erillispientalojen korttelialue - Tontilla saa olla enintään yksi asunto - Rakennukset ja julkisivut puuta - Harjakatto, kaltevuus 1:2 - Kuisti enintään 50% julkisivusta. - Varautua aurinkoenergiaan ja tulisijaan - Julkisivuväritys voimakas, vaihteleva ja lämminsävyinen - Katemateriaali tumma peltikatto - Tontit rajattava tummalla puusäleaidalla ja puistoon rajoittuvat pensasaidalla - Autopaikkoja 2ap/asunto, toinen tulee sijoittaa suojaan KTS. tarkempi selvitys kaavamääräyksestä!
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki.
KTS. Ylästö 7 kaavamääräykset.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Määräalalla ei ole rakennuksia.
Ajo-ohjeet
Kantakiinteistön osoite on Isonmännyntie 1, 01690 Vantaa.

Luukkanen Juho

Uudistuotantopäällikkö, LKV, LVV

RE/MAX Koteja | Kiinteistönvälitys Shortie Oy LKV

RE/MAX Koteja | Kiinteistönvälitys Shortie Oy LKV
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.