Koti Saaristossa Oy LKV
Koti Saaristossa Oy LKV

Vapaa-ajan tontti

Poorholmintie, Kaurissalo, Kustavi

Hinta

44 000 €

Koko

6 243

Lehmänkurkun tuntumassa Selviikinlahden rannalla 2 määräalaa, jotka muodostavat kaavanmukaiset tontit. Pinta-alat noin 6243 m2 ja 5551m2. Rantaviivaa noin 150 ja 100m. Kummatkin etelään päin. Rakennusoikeus RA1= yksiasuntoisten loma-asuntojen korttelialue, jonka rakennuspaikalle saa rakentaa lomarakennuksen, vierasmajan, saunarakennuksen ja vajarakennuksen. Vierasmajan ja saunan kerrosalat saavat olla enintään 25m2, vajan 20m2. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 150m2. Vesi- ja viemärilinja lähellä, samoin sähkö. Tie lähes perille. Selviikinlahti on matalaa. Hp. 44000e/määräala.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
20413590
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 44 000 €
Myyntihinta
  • 44 000 €
Lisätiedot maksuista
Kustavin jätemaksu on ollut vapaa-ajan asunnoilta 120e/vuosi. Tiemaksuja ei ole nyt peritty, vaan tietä on kunnostettu yhteisesti. Tiemaksuja varmaan peritään tulevaisuudessa. Ostajan maksettavaksi tulee: varainsiirtovero 4% kauppahinnasta, lainhuudatusmaksu, lohkomiskustannukset. Ostaja maksaa kaupanvahvistajan palkkion tai sähköisen kiinteistökaupan asiointimaksun. Kiinteistövero tulee myös.
Kohteen lisätiedot
VOK Kustavin vesi- ja viemärilinja menee meren pohjassa ja korttelin 6 tontti 2 rajalla. Sähkölinja naapurissa. Määräalat eivät saa osuutta yhteisiin alueisiin. Kiinteistörekisterin mukaiset rasitteet eivät kohdistu nyt myynnissä oleviin määräaloihin. Rasitustodistuksessa mainittu muistutusasia koskee tilan aluetta toisella puolella Kiparluodontietä. Se ei koske myynnissä olevia määräaloja.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
304-407-3-130
Tontin pinta-ala
6 243
Lisätietoja tontista
Myynnissä kaksi määräalaa, jotka muodostavat Poorholmin ranta-asemakaavan mukaiset tontit. Toinen tontti korttelissa 5, tontti 2, koko noin 6243 m2, rantaviivaa noin 115m. Ja toinen tontti on korttelissa 6 tontti 2, koko noin 5551 m2, rantaviivaa noin 100m. Määräalojen lopullinen pinta-ala selviää lohkomistoimituksessa. Mahdollista ostaa ns. takamaata lisäksi tai korttelin 6, tontti 2 vierestä M-aluetta=Maa- ja metsätalousalue, Alueelle saa rakentaa maa- ja metsätaloutta palvelevia talousrakennuksia. /s= Alue, jolla ympäristö säilytetään
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Tontin nimi
Annanranta
Lisätietoja rakennusoikeudesta
RA-1= yksiasuntoisten loma-asuntojen korttelialue, jonka rakennuspaikalle saa rakentaa lomarakennuksen, vierasmajan, saunarakennuksen ja vajarakennuksen. Vierasmajan ja saunan kerrosalat saavat olla enintään 25m2, vajan 20m2. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 150m2.
Kaavoitustiedot
Kustavin kunta
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Ajo-ohjeet
Korttelin 5, tontti 2 löytyy: Kiparluodontieltä käännytään oikealle Poorholmantielle, ajetaan 700m sitten oikealle, sitten 300 m ja oikealle, ja taas oikealle ja sitä noin 100m. Toinen tontti löytyy Poorholmintieltä ensimmäinen tienhaara oikealle ja se tie päähän saakka.
Ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Omistajan antaman tiedon mukaan lahden syvyys normaalivedellä on noin 50cm. Rannoilla matalaa.
  • Selviikinlahti

Hannula Taija

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, yrittäjä

Koti Saaristossa Oy LKV

Koti Saaristossa Oy LKV
Koti Saaristossa Oy LKV
SKVL jäsenyritys

placeKeskustie 9,
23310 Taivassalo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.