Kuuru LKV
Kuuru LKV

Vapaa-ajan tontti

Vesikkotie, Rukatunturitunturi, Kuusamo

Hinta

49 000 €

Koko

1 098

Oletko haaveillut unelmien loma-asunnon rakentamisesta Rukalle? Nyt sinulla on mahdollista hankkia upea tontti keskeiseltä ja arvostetulta Rukanriutan alueelta. Vesikkotie sijaitsee keskellä upeaa ja kysyttyä Rukanriutan aluetta. Rukan kattavat palvelut ja aktiviteetit ovat helposti saavutettavissa. Hiihtoladulle, kävelyreiteille, pyöräilyreiteille sekä moottorikelkkareitille pääsee suoraan omasta pihasta. Kauppa ja muita Rukanriutan palveluita on kävelymatkan päässä (n. 1km). Rukan kylälle sekä lähimmille rinteille hurauttaa autolla muutamassa minuutissa tai vaihtoehtoisesti skibussilla. Skibussi pysäkkille on matkaa noin 200m. Rukanriutan alueen luonto on erittäin kaunis ja tonttien sekaan on jätetty runsaasti viheralueita. Vanhat käkkärämännyt, kelopuut ja Kuusamon alueelle tyypillinen harva sekametsä värjäytyy vuodenajan mukaan. Tonteilla ja niiden välillä on korkeuseroja, jotka tarjoavat tuleville rakennuksille mukavasti yksityisyyttä. Alueen rakennuskanta koostuu uudehkoista huviloista tai paritaloista. Tontilla on rakennusoikeutta 150 kerrosneliötä + 40 neliötä talousrakennukselle. Rakennusoikeuden lisäksi ullakon tasolle tai kellarikerrokseen saa rakentaa rakennusoikeuden sitä estämättä kerrosalaksi laskettavaa lisätilaa, jonka lattia-ala on enintään puolet rakennuksen suurimman kerroksen kerrosalasta ja joka on korkeimmilta osiltaan vähintään 2-2,4 m korkeaa. Lisätila ei saa muodostaa kerrosta. Kysy myös muita samalla tiellä ja alueella myynnissä olevia tontteja tai katso kaikki tontit www.kuurulkv.fi Antti Suhonen LKV, yrittäjä antti@kuurulkv.fi 040 753 5050 www.kuurulkv.fi

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20450517
Sijainti
  • Kuusamo  Rukatunturitunturi
  • Vesikkotie, 93830 Rukatunturi
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Velaton hinta
  • 49 000 €
Myyntihinta
  • 49 000 €
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
305-416-23-68
Tontin pinta-ala
1 098
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
150
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus 150 kem + t40 kem. Ullakon tasolle tai kellarikerrokseen saa rakentaa rakennusoikeuden sitä estämättä kerrosalaksi laskettavaa lisätilaa, jonka lattia-ala on enintään puolet rakennuksen suurimman kerroksen kerrosalasta ja joka on korkeimmilta osiltaan vähintään 2-2,4 m korkeaa. Lisätila ei saa muodostaa kerrosta. Kaavassa on yhdenmukaista rakentamista koskeva merkintä.
Kaavoitustiedot
Kuusamon kaupunki.
http://www.kuusamo.fi/paatoksenteko/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Kauppa ja muita Rukanriutan palveluita noin 1 km. Skibussi pysäkki noin 200m. Rukankylänpalvelut ja lähimmat rinteet noin 3 km. Hiihtolatu, kävely-, pyöräily- ja moottorikelkkareitistöt muutaman sadan metrin päässä.
Liikenneyhteydet
Autotie tulee tontin laidalle. Skibussipysäkki n. 200m päässä.
Pihan kuvaus
Tonteilla on jonkin verran korkeuseroja. Kaavassa määrätään pitämään rakentamaton osa tontista luonnollisena. Ympäristö upeaa harvaa sekametsää kauniine käkkärämäntyineen ja kaatunein kelopuineen.

Suhonen Antti

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kuuru LKV

Kuuru LKV
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kuuru LKV
SKVL jäsenyritys

placeRukatunturintie 9,
93830 OULU

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.