Kiinteistönvälitys LKV Saaga Oy
Kiinteistönvälitys LKV Saaga Oy

Vapaa-ajan tontti

Rokovantie kortteli 153, tontit 1-3, Ruka Vuosseli, Rokova, Kuusamo

Hinta

30 000 €

Koko

10 000

Rauhallisella ja hyvällä sijainnilla oleva vapaa-ajan rinnetonttialue, jossa rakennusoikeutta 112,5 k-m² /rakennuspaikka. Noin 1-1,5 hehtaarin määräalat rajoittuvat etelälaidaltaan Vuosselijokeen. Tontilla kaunista naavakuusikkoa, joka on noin 200 vuotta vanhaa. Vesi- ja viemäriliittymä sekä sähköliittymä alueella. Sähköliittymän hinta määräytyy lähimmän muuntajan mukaan hintahaarukassa 2640 -3420 euroa. Vesi-ja viemäriliittymä Kuusamon Energia- ja vesiosuuskunnan hinnaston mukaisesti. Kiinteistöille tulee hankkia myös jätevesijärjestelmään liittyvä pienpumppaamo. Kelkkareitistölle ja Vuosselin ympärysladulle matkaa noin 200-500 metriä. Itä-Rukan (Vuosseli) laskettelurinteille matkaa noin 4 km. Määräalojen koot noin 1-1,5 hehtaaria / 30.000 euroa / määräala / rakennuspaikka.

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20508565
Sijainti
  • Kuusamo Rukatunturi RukaVuosseli, Rokova
  • Rokovantie kortteli 153, tontit 1-3, 93830 Rukatunturi
Velaton hinta
  • 30 000 €
Myyntihinta
  • 30 000 €
Lisätiedot maksuista
Sähköliittymän hinta 3 x 25A, hintahaarukka 2640 - 3420 euroa. Ostajan tulee hankkia liittymä. Lumityöt sopimuksen mukaan. Kiinteistö on Vuosselinjärven metsätie n:o 302 osakas.
Kohteen lisätiedot
Määräala saa osuudet kantakiinteistön yhteisiin vesi- ja maa-alueisiin määräalan pinta-alan mukaisessa suhteessa. Kantakiinteistöön kohdistuu sekä tieoikeuksia että rasitteita. Lohkomistoimituksessa määritellään mitä oikeuksia ja rasitteita lohkottavaan kiinteistöön kohdistuu. Määräalalle ilmoitettu pinta-ala on likimääräinen, alueen lopullinen, lohkomistoimituksessa määriteltävä pinta-ala mahdollisesti poikkeaa ilmoitetusta pinta-alasta.
Vesihuollon kuvaus
vesiosuuskunta
Viemäri
Rakennuspaikat liitettävä Kuusamon Energia- ja vesiosuuskunnan vesi- ja viemäriverkkoon.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
305-416-27-27
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
10 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Myytävät määräalat noin 1-1,5 hehtaaria käsittävät rakennuspaikan ja lähivirkistysaluetta. Lohkomiskustannuksista vastaa ostaja (1090-1350) euroa.
Rakennusoikeuden pinta-ala
112.5 m²
Tontin nimi
Rokovanaho
Rasitteet
Myyjä sitoutuu kustannuksellaan kuolettamaan kiinteistöä rasittavat kiinnitykset määräalan osalta kaupan yhteydessä. Määräalat myydään kaikista rasituksista vapaina.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
RA-2, I-as, Alue käsittää Rukan osayleiskaavaa täydentävän maankäyttösuunnitelma-alueen mukaisesti RA-2- alueen rakennuspaikkoja. Mitoitus noudattaa osayleiskaavaa ja rakennuspaikat on sijoitettu RA-2-alueelle. Rakennusoikeus on ilmoitettu kerrosalana. Rakennuslupa suunnittelutarveratkaisulla (poikkeamislupa) Kuusamon kaupungin rakennusvalvonta.
Kaavoitustiedot
Osayleiskaavaa tarkentava Rokovan alueen maankäyttösuunnitelma-alue. Yhtenäisrakentamisen periaate. Rakennusten on muodostettava kortteleittain yhtenäisiä ryhmiä, joissa on toisiinsa sopeutuva ulkoseinän päämateriaali ja värisävy, kattokaltevuus, kattomuoto ja katemateriaali. Ulkoseinän päämateriaali on puu, joko luonnonvärisenä tai tummasävyiseksi käsiteltynä. Vesikatteena ei sallita kirkassävyisiä tai kiiltäviä katemateriaaleja.

Rakennukset, tiet yms. on toteutettava siten, että vältetään suuria pengerryksiä ja leikkauksia. Käsitellyt alueet on maisemoitava turpeella tai vastaavalla luontoon sopivalla tavalla.

Lisätietoja Kuusamon kaupungin rakennusvalvonta.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Osayleiskaava, Suunnittelutarvealue
Palvelut
Palvelut: Vuosselinportti vuokraamo ja hissiliput noin 4,5 km
Rukankylä noin 9, 5km
Liikenneyhteydet
Vuosselinjärven metsätie n:o 302 osakas, Koukkulahdenraitti ja Eksymäntien tienhoitokunnan osakas.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Joki
  • Alavaa ja kosteaa, jonkin verran vesijättöä.
  • Vuosselijoki

Kiinteistönvälitys LKV Saaga Oy

Kiinteistönvälitys LKV Saaga Oy
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.