Omakotitalo | 5h + 3k + 3wc + s + kph + at + varastotiloja, ulkovar / at

Sahrajärventie 3, Kopsamo, Juupajoki

Hinta

69 000 €

Koko

171 / 232 m²

Vuosi

1970

Hyvä kohde ison perheen tai useamman sukupolven kodiksi tai vaikka yrittäjälle toimitiloiksi kodin yhteyteen. Talossa on kolme omalla sisäänkäynnillä olevaa huoneistoa (93 m², 42 m² ja 36 m²) joissa kaikissa on oma keittiö, wc ja vaatehuone. Suurimmassa huoneistossa on myös kylpyhuone ja sauna. Talon päädyssä on lämmin autotalli. Tämä tilava monien mahdollisuuksien talo on pääosin alkuperäiskunnossa. Pihapiirissä on myös erillinen autotalli/varasto. Kiinteistö on liitetty kunnan vesi- ja viemäriverkkoon joten vesiasiat ovat kunnossa. Kylällä on myös nopeat yhteydet mahdollistava valokuituverkko johon on mahdollista liittyä. Uimaranta löytyy n. 600 metrin päässä. Kohde sijaitsee Kopsamon kylässä n. 6 km päässä Juupajoen kunnan keskustaajamasta Korkeakoskesta, josta löytyy mm. kauppa, terveysasema, apteekki, kirjasto, päiväkoti ja koulu. Juupajoen kouluissa voi suorittaa luokat 1-9. Luokat 1-2 sekä eskari käydään omalla kylällä Kopsamossa n. 300 metrin päässä Kirkonkylän koululla. Lähin lukio on Orivedellä vain 20 km päässä. Korkeakosken junaseisakkeelta (n. 7 km) pääsee taajamajunalla esim. Tampereelle 40 minuutissa ja Orivedelle 10 minuutissa useammalla päivittäisellä vuorolla. Omalla autolla Tampereelle on matkaa 58 km. Kopsamon kylä on vanha Juupajoen keskus eli kirkonkylä ja se kuuluu valtakunnallisesti merkittävään kulttuurimaisema-alueeseen. Juupajoki on Pirkanmaan pienin kunta jossa asiat sujuvat ihmisläheisesti. Kohteeseen tutustuminen vain välittäjän kanssa. Suosimme yksityisesittelyjä jolloin voit tutustua kohteeseen omassa rauhassa. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi. Yhteydenotot ja lisätiedot: Markus Lastumäki, kiinteistönvälittäjä LKV Puhelin: 045 7875 3119 Sähköposti: markus.lastumaki@onnenasunnot.fi

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20728336
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + 3k + 3wc + s + kph + at + varastotiloja, ulkovar / at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
171 m²
Muiden tilojen pinta-ala
50 m²
Kokonaispinta-ala
232 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuksessa on 3 erillistä huoneistoa omilla sisäänkäynneillä, huoneistojen pinta-alat ovat 93 m², 42 m² ja 36 m². Vain suurimmassa huoneistossa on peseytymistilat. Muihin tiloihin on arvioitu pannuhuone, varasto ja asuinrakennuksen yhteydessä oleva autotalli (n. 6,4 x 2,4 m). Pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi, kohteen hinta ei perustu pinta-alaan.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1970
Käyttöönottovuosi
1970
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Velaton hinta
  • 69 000 €
Myyntihinta
  • 69 000 €
Kiinteistövero
247,19 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Lämmitysöljyn vuosikulutus ollut n. 5000L. Sähkö (siirto + energia) kulutuksen mukaan, oma sähkösopimus, sähkön vuosikulutusarvio 2110 kWh. Vedestä ja jätevedestä laskutetaan vesihuoltolaitoksen hinnaston mukaisesti kulutuksen mukaan. Jätehuolto Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n hinnaston mukaan. Omat kulutustottumukset ja asukkaiden määrä vaikuttavat mm. veden, sähkön ja lämmitysöljyn kulutukseen. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 4 % kauppahinnasta jos ei ole varainsiirtoverolain tarkoittama ensiasunnon ostaja. Varainsiirtovero on maksettava ennen lainhuudon hakemista, lainhuutoa on haettava 6kk kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta. Kaupanvahvistajan palkkio 120€.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asuntoon kuuluu
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Kohteen lisätiedot
Sähköliittymä 3x35A. Huoneistot voi olla mahdollista yhdistää esim. väliovilla tai muuttaa rakennus paritaloksi, mutta ennen hankkeeseen ryhtymistä asia on selvitettävä rakennusalan ammattilaisen toimesta ja haettava toimenpiteen vaatimat luvat.
Tehdyt remontit
Tavanomaisia kunnossapitotöitä, joista viimeisimmät: ikkunat kitattu ja maalattu kesällä 2021, samalla uusittu tippapeltejä. Piilorännit muutettu tavallisiksi ränneiksi ja syöksytorvet uusittu sekä lumiesteet asennettu n. 3-5 vuotta sitten. Talon huoltomaalaus n. 3-5 vuotta sitten. Kunnan vesijohtoon liitytty 1986 ja kunnan viemäriin 2006.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Rakennuksessa ei ole tehty kattavia remontteja, joten remonttitarpeeseen tulee varautua. Käyttövesi- ja viemäriputket sekä sähköjärjestelmä ovat alkuperäisiä. Märkätilat, keittiöt ja WC:t ovat alkuperäisiä. Joissain huoneissa tehty kevyttä pintaremonttia (esim. maalaus), pinnat muuten alkuperäiskunnossa. Pieniä katon vuotoja korjattu vuosien saatossa (jälkiä sisäkatossa). Rakennuksessa ollut kylmiö on poistettu käytöstä.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Huomioitava kaikessa remontoinnissa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljylämmitys
Kiertovesiputkisto ja patterit alkuperäisiä
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymät
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Käytettävissä olevien asiakirjojen ja omistajalta saatujen tietojen perusteella: Alapohjarakenne on reunavahvistettu betonilaatta (kaksoisbetonilaatta). Salaojien olemassaolosta ei ole tietoa eikä niiden mahdollisesta puuttumisesta johtuvia ongelmia ole havaittu. Rakennus on puurakenteinen ja eristemateriaalina on käytetty mineraalivillaa.
Keittiön kuvaus
Alkuperäiskunnossa.
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: pesukoneliitäntä, suihku
Alkuperäiskunnossa, vaatii remontointia.
Saunan kuvaus
Alkuperäiskunnossa.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Puukiuas
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Konesaumattu pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
177-410-3-57
Tontin pinta-ala
1 872 m²
Lisätietoja tontista
Pääosin tasaista, tontin itälaidalla laskevaa rinnettä. Osa rajapyykeistä aluskasvillisuuden peitossa.
Tontin nimi
Kantala
Rasitteet
Rasitteena maantien suoja-alue 000-2010-K21798 (20 m maantien ajoradan keskilinjasta). Rakennusten, rakennelmien ja laitteiden rakentaminen maantien suoja-alueelle vaatii luvan ELY-keskukselta. Tontin pohjoiskärjessä rasitteena tieoikeus 000-2010-K44395. Naapuruston postilaatikkorivistö pihatien varressa osittain kiinteistön alueella. Ei rasituksia tai kiinnityksiä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Juupajoen kunnan rakennusjärjestyksen mukaan asemakaava-alueen ulkopuolella rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 10% rakennuspaikan pinta-alasta. Pinta-alarajoitusten estämättä voidaan tehdä olevaan asuntoon liittyviä talousrakennuksia ja olemassa olevien rakennusten muutos-, korjaus- ja vähäisiä laajennustöitä, jos rakennuspaikka pysyy samana. Lisätietoja rakentamisesta ja rakennusoikeuden määrästä saa Juupajoen kunnan rakennusjärjestyksestä sekä kunnan rakennusvalvonnasta: puh. 03 377 5100 juupajoki.kunta@juupajoki.fi.
Kaavoitustiedot
Alueella on voimassa Kopsamon oikeusvaikutteinen kyläosayleiskaava. Lisätietoja kaavoituksesta saa Juupajoen kunnasta, puh. 03 377 5100 juupajoki.kunta@juupajoki.fi
Kaavoitustilanne
Suunnittelutarvealue, Osayleiskaava
Rakennukset
Tontilla on puurakenteinen lämpöeristämätön autotalli n. 5 x 5 m, rakennusvuosi 1998, peltikatto, ei sähköistetty, kunto välttävä. Lisäksi on huonokuntoinen pelti-/puurakenteinen vaja.
Palvelut
Palvelut: Peruspalveluita n. 6 km päässä Juupajoen keskustaajamassa Korkeakoskella, mm. kauppa, terveysasema, apteekki, kirjasto, päiväkoti ja koulu lk. 3.-9. Luokat 1-2 ja eskari käydään Kirkonkylän koululla Kopsamossa n. 300 metrin päässä. Uimaranta n. 600 m.
Oriveden kaupat ja palvelut 20 km.
Liikenneyhteydet
VR seisake n. 7 km. Omalla autolla Tampereen keskustaan on matkaa 58 km, Jämsään 56 km ja Jyväskylään 112 km. Orivesi 18 km.
Pihan kuvaus
Pihassa on mustaa-, punaista- ja valkoista viinimarjaa sekä karviaista.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Lastumäki Markus

Kiinteistönvälittäjä LKV

Onnen Asunnot LKV

Onnen Asunnot LKV
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Onnen Asunnot LKV
SKVL jäsenyritys

Itsenäisyydenkatu 3,
33100 TAMPERE

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.