Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV Oy
Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV Oy

Omakotitontti

Karjakuja 80, Nummi, Turku

Hinta

160 000 €

Koko

1 317

Monien mahdollisuuksien tontti. Tässä mahdollisuus rakentaa kahden sukupolven talo, tukiperhe asunto, paritalo ystävä perheen kanssa. Mahdollisuus myös yrittäjä pariskunnalle jos toiminta ei vaadi erikseen toimitiloja. Nummi on vanhaa puutalo aluetta, josta on Turun torille matkaa n.4,4 km. Koulut, päiväkodit, TYKS, Yliopisto sekä kaikki palvelut lähellä. Tontilta on purettu vanha omakotitalo pois, tontilla on sähköliittymä. Tässä tontilla on mahdollisuuksia .... - yksi iso talo - paritalo - kolme asuntoa Asemakaavamääräysten mukaan: Tontille saa rakentaa enintään 240 kerrosm2 ja sen tulee sijoittua merkittyyn rakennusalaan. Asuntoluku enintään kolme. Tämän tontin TOP 5: - sijainti - paljon erilaisia mahdollisuuksia - palvelut lähellä - sähköliittymä on - tontin koko Soita ja sovi esittely 040 749 7626/Tupu tai meilaa tupu@kotoisa.fi. Jos etsit kodillesi välittäjää, autan mielelläni. www.kotoisa.fi - Pieni toimisto - Iso palvelu - Vuoden 2019 Markkinoija!

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20772051
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

160 000,00 €

Velaton hinta

160 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä

Asumisen muut palvelut

Vertaile sähkösopimuksia, nettiliittymiä ja kotivakuutuksia sekä tarkista saatavuus tälle kohteelle:

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-013-64-12
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 317 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Sähköliittymä on totilla. Kaava AOR
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennettaessa olevien rakennusten yhteyteen on rakentamisen sopeuduttava noudatettuun rakennustapaan ja olemassa olevaan rakennuskantaan. Suunnittelussa on otettava huomioon rakennuksen sijoitus, koko, muoto, ulkomateriaalit, väritys, valaistus sekä julkisivun jäsentely. Lisäksi tulee ottaa huomioon lähiympäristö ja rakennetun ympäristön historiallinen kerroksellisuus ja kulttuuriarvot. Rakennuslupahakemukseen tulee lisätä perustamistapaselvitys.
Kaavoitustiedot
Asemakaavamääräysten mukaan:
tontille saa rakentaa enintään 240 kerrosm2 ja sen tulee sijoittua merkittyyn rakennusalaan
rakennuksen julkisivukorkeus saa olla enintään 5.5 m
asuntoluku enintään 3
kattokaltevuuden tulee olla 30 astetta
I ? = Murtoluku roomalaisen numeron jäljessä osoittaa, kuinka suuren osan rakennuksen suurimman kerroksen alasta saa kaavassa lukumäärältään mainittujen kerrosten yläpuolella olevasta tilasta kerrosluvun estämättä käyttää kerrosalaan laskettavaksi tilaksi.

Rakennettaessa olevien rakennusten yhteyteen on rakentamisen sopeuduttava noudatettuun rakennustapaan ja olemassa olevaan rakennuskantaan.
Suunnittelussa on otettava huomioon rakennuksen sijoitus, koko, muoto, ulkomateriaalit, väritys, valaistus sekä julkisivun jäsentely. Lisäksi tulee ottaa huomioon lähiympäristö ja rakennetun ympäristön historiallinen kerroksellisuus ja kulttuuriarvot.

Rakennuslupahakemukseen tulee lisätä perustamistapaselvitys.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: noin 300 metriä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Utriainen Tupu

LKV, LVV, KiAT, YjET

Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV Oy

Kiinteistönvälitys Kotoisa LKV Oy

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.