Kerrostalo | 2h + kt

Tulliportinkatu 9d B 32, Otsola, Joensuu

Hinta

169 000 €

Koko

41,5 m²

Vuosi

2022

Muuttovalmis Asunto Oy Joensuun Artesaani. Asunto Oy Joensuun Artesaani on uudenlainen tapa nauttia kaupunkiasumisesta. Yhteisöllinen asuinalue, Tulliportti, joka asettuu keskustan laitamille, aivan yliopiston ja Mehtimäen urheilukeskittymän kupeeseen. Artesaani on viisikerroksinen, yksi rappuinen kerrostalo, jossa on yhteensä 38 huoneistoa, aina tehokkaista yksiöistä kätevien kaksioiden kautta tilaviin kolmioihin, siis jokaiselle jotakin. Kaikki kodit on suunniteltu viihtyisiksi ja helpottamaan arkea järkevien pohjaratkaisujen myötä. Valoisiin koteihin lisää tilaa tuo melkein jokaisesta asunnosta löytyvä lasitettu parveke. Pienimmissä asunnoissa on ranskalainen parveke. Yhdessä asunnoista on ainutlaatuinen terassipiha. Asunnoissa on paljon säilytystilaa, osaan asunnoista irtaimistovarasto onkin kätevästi sijoitettu asunnon yhteyteen! Asunnoissa on lämmöntalteenotolla varustettu huoneistokohtainen ilmanvaihtokone, joka on kytketty yhtiön sähköön. Lämmityksenä termostaatein ohjattava vesikiertoinen patterilämmitys, joka liitetty kaukolämpöverkostoon. Kylpyhuoneissa mukavuuslattialämmitys. Hoitovastikkeeseen sisältyy 25 MB:n internetliittymä sekä kaapeli-tv. Uuden YIT Kodin hintaan sisältyvät laadukkaat sisustusmateriaalit sekä kodinkoneet. Tähän kohteeseen on luotu kolme kaunista sisustusteemaa: Klassinen minimalismi LUMI (valkoinen) – Skandinaavisen tyylin peruspilarit ovat vaalea raikkausajaton linjakkuus ja selkeä geometrisyys. Selkeitä kokonaisuuksia ja harkittua minimalismia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan rauhoittavan hillittyä tyylikkyyttä. Taidokas harmonia KALLIO (vaalea) – Sävyjen ja muotojen sopusointua. Väreillä ja materiaaleilla tyylittelyä – kontrastien voimaa. Syvyyttä ja pehmeää lämpöä luonnonläheisyydellä. Rauhan ja utuisten tunnelmien liitto on aitoa balanssien sielulle. Intensiivinen vetovoima HIILI (tumma) – Väri vangitsee katseen ja luo intensiivisen tunnelman. Voimakkaita yksityiskohtia, syviä sävyjä ja vahvaa visuaalista luonnetta. Aistikkaita tiloja, joissa on rohkeaa ja taitavaa värien käyttöä sekä tekstuurien käyttöä. Taloyhtiössä kätevä kerhohuone, jota voi hyödyntää helposti esimerkiksi etätyötilana. Vehreällä ja suojaisalla sisäpihalla reilusti tilaa lasten leikeille ja seurusteluun. Piha-alueelta löytyy lisäksi polkupyöräkatokset sekä kahden yhtiön kanssa yhteinen ulkovälinekatos. Yhtiöllä on yhteensä 20 autopaikkaa, joista 7 on autokatospaikkoja ja loput 13 avopaikkoja, kaikki paikat on varustettu lämmityspistorasioin. Yhtiön hallintaan jätetään yksi avopaikka, joka on liikuntaesteisille tarkoitettu. Osa paikoista sijaitsee tontilla, osa viereisellä LPA-alueella maantasossa. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Autokatospaikan hinta 11 000 euroa ja autopihapaikan hinta 4000 euroa. Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiisiin Artesaanin asuntoihin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20892175
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
41,5 m²
Kokonaispinta-ala
41,5 m²
Kerrokset
5/5
Rakennusvuosi
2022 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Heti vapaa
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

41 950,00 €

Velkaosuus

127 050,00 €

Velaton hinta

169 000,00 €

Neliöhinta

4 072,29 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

136,95 € / kk

Pääomavastike

508,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

645,15 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

19,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu on ennakkomaksu, tasaus omilla mittareilla. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Taloyhtiölainan kokonaislaina-aika on 25 vuotta. Taloyhtiölainan korko 12 kk euriborkorko + marginaali 1,25 %. Yhtiölainan osuus on noin 70 % asunnon velattomasta hinnasta. Huoneistokohtainen lainaosuus on oikeus suorittaa takaisin joko kokonaisuudessaan tai osissa (75 %, 50 % ja 25 %). Yhtiölainan takaisinmaksu on mahdollista kaksi kertaa vuodessa yhtiön velkakirjan mukaisten lyhennysten ja koronmaksun yhteydessä. Isännöitsijä perii lainaosuuslaskelmasta erillisen palkkion. Pääomavastiketta ei peritä osakkaalta, jonka omistamiin osakkeisiin ei kohdistu rakennusaikaista pitkäaikaista yhtiölainaa. Ensimmäinen lyhennys pankille 30.09.2024, jota varten korotettua koron ja lyhennyksen sisältävää pääomavastiketta aletaan kerätä yhtiön taloussuunnitelman mukaisesti. Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi. Yhtiölainan lyhennysvapaan aikana pääomavastikevakuus sisältää yhtiölainan kolmen kuukauden korkokulut. Lainanlyhennysten alkamisesta lukien pääomavastikevakuus korotetaan vastaamaan yhtiölainan kolmen kuukauden lyhennysosuutta ja korkokuluja.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Huoneistoon kuuluva irtainvarasto sijoitettu huoneistoon.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, sähkölämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesikupu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Joensuu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Askarteluhuone, Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero, Hissi
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 20 Autokatospaikkoja: 1 Parkkipaikkoja: 13

Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Joensuun Artesaani

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhteensä 20 sähköpistokepaikkaa, joista 7 autokatospaikkoja ja 13 pihapaikkoja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Joensuu

Asuinalueena Otsola, Joensuu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Asunto- ja kiinteistöpalvelu Varis LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.