Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Paritalo | 3h + k + s

Vaakatie 30, Hämevaara, Vantaa

Hinta

263 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

1987

Onko tässä seuraava kotisi rauhalliselta alueelta Hämevaarasta? Nyt vapautumassa 80 m2 paritalo neljän huoneiston taloyhtiöstä. Varsinaiset asuintilat ovat sisääntulokerroksessa, jossa on keittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta sekä wc. Etelään avautuvalle ja suojaisalle piha-alueelle on käynti olohuoneesta. Kierreportaat johdattavat alakertaan, missä on iso varastohuone, takkahuone, kylpyhuone ja sauna. Yhtiö on omalla tontilla. Edulliset asumiskulut ja yhteisöllinen taloyhtiö tekevät tästä kohteesta todella houkuttelevan. Lämmitysmuotona suora sähkö sekä ilmalämpöpumppu. Peruspalvelut Pähkinärinteessä, ja alakoulut löytyvät Pähkinärinteestä ja Rajatorpasta. Päiväkoti on kävelymatkan päässä ja kasvavan asukasmäärän myötä Hämevaaran pallokentän viereen on suunnitteilla yksityinen päiväkoti. Kattavammat palvelut löytyy Myyrmäestä, Leppävaaran Sellosta ja Kauppakeskus Ristikosta Konalasta. Autolla hurautat nopeasti Kehä I:lle, Kehä III:lle sekä Vihdintielle ja julkiset liikenneyhteydet toimivat mainiosti koko pääkaupunkiseudun alueelle. Hämevaara on turvallinen ja pientalovaltainen lapsiperheiden suosima alue kolmen kaupungin risteyksessä ja täällä on monipuoliset ulkoilumahdollisuudet niin kesällä kuin talvella.

Tulosta PDF
Tilaa esite
Esittelyaika
su 26.3. klo 12:15 - 13:00
Esittelijänä Timo Keinänen
p. 045-139 7337

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20905552
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston asuinpinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 80 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1987
Käyttöönottovuosi
1987
Vapautuminen
Muu ehto: 2 kk kaupanteosta/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

263 000,00 €

Velaton hinta

263 000,00 €

Neliöhinta

3 287,50 €/m²

Vastike

Hoitovastike

160 € / kk

Erityisvastike

50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

210 € / kk

Muut maksut

Sähkölämmityskulut

141 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Erityisvastike 50 eur/kk on korjausvastiketta, mitä kerätään etukäteen yhtiön tuleviin remontteihin. Asunnoissa on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vesilaskut maksetaan huoneistokohtaisen kulutuksen mukaan 3 eur/m3. Ilmoitettu sähkönkulutus ja kustannukset perustuvat nykyisen omistajan vuoden 2022 keskimääräiseen käyttöön ja ne saattavat vaihdella käyttötottumusten ja henkilömäärän mukaan. Omistaja on tilannut elokuussa 2022 valokuidun GlobalConnect Oy:ltä (1000/1000 Mbit/s), ja hankkeen toteutuminen on vielä epävarmaa. Valokuidun veloitus 39,90 eur/kk 24 kuukauden määräaikaisena sopimuksena.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä liukuovikaapisto, laminaattilattia, seinät maalattu. Tuulikaapissa laattalattia, lattialämmitys, seinät maalattu. Alakerran aulatilassa laattalattia, seinät maalattu. Alakerran varastohuoneessa laattalattia, seinät maalattu. Alakerran takkahuoneessa lattalattia, lattialämmitys, vaatekaappi, avotakka (ei ole käytetty vuoden 2012 jälkeen)
Tietoliikenne
antenni
Kohteen lisätiedot
Yj 6 §: Kunnossapitovastuu. Osakkeen omistajat vastaavat hallitsemansa rakennuksen salaoja- sekä sadevesijärjestelmistä, sekä niihin kohdistuvista kunnossapito- ja korjauskustannuksista perusvesikaivon pumppaamolle saakka. Asunto-osakeyhtiö vastaa perusvesikaivon pumppaamosta ja siihen liittyvistä laitteista sekä kunnan hulevesiverkon liitoskohdalle johtavasta viemärilinjasta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Vuonna 2018 on huoneiston portaikon alatasanteessa, takkahuoneessa ja kylmiössä (kylmiö ei enää käytössä, vaan on varastotilana) tehty asbestikartoitus ja näistä ei löytynyt asbestia. Vuonna 2021 on huoneiston yläkerran wc:ssä ja sen alapuolella olevasta huoneessa tehty asbestikartoitus ja näistä ei löytynyt asbestia. 1.1.2016 voimaan tullut asbestilaki 684/2015 asbestipurkutöitä koskevista vaatimuksista ja valtioneuvoston asetus 798/2015 edellyttää, että ennen vuotta 1994 rakennetuissa rakennuksissa on ennen purkutöiden aloittamista tehtävä asbesti- ja haitta ainekartoitus. Ennen vuotta 1994 rakennetuissa rakennuksissa saattaa olla asbestia tai muita haitta-aineita rakenteissa tai käytetyissä rakennusmateriaaleissa. Kartoituksen tekemisestä huolehtii rakennushankkeeseen ryhtyvä. Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen poisto
Tulisija
Takka

Asumisen muut palvelut

Vertaile sähkösopimuksia, nettiliittymiä ja kotivakuutuksia sekä tarkista saatavuus tälle kohteelle:

Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, pesukoneliitäntä, suihku
WC-tilojen kuvaus
2018: Uusittu wc-istuin 2021: Uusittu wc:n lavuaari, allaskaappi, keittiön hana sekä kylpyhuoneen suihkuhana
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi
Saunan kuvaus
Saunaa ei ole käytetty vuoden 2017 jälkeen. Kiuas suositellaan uusimaan
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa ilmalämpöpumppu (asennettu v. 2014). Huollettu viimeksi v. 2021
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneissa vaatekaapistot.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikuviopelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Sonja Latvakoski, 010 391 3430
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Työkalu-/välinevarasto
Kuntotutkimukset: Vuonna 2019 on taloyhtiössä tehty Raksystemsin kuntoarvio
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 4

Tehdyt remontit
Suoritetut korjaustyöt ja perusparannukset sekä niiden tekoajat: 2010: Kattolyhtyremontti, sadevesiviemäröinti, B-talon kellarin seinän patoeristyslevyn uusiminen 2012: Varttikatteen pinnoitus 2012, B1 lämminvesivaraaja 2013: B-talon havuaita 2016: Antennijärjestelmän HD-päivitys 2017: Salaojien huuhtelu ja kuvaus 2017-2018: A-talon kellarikerroksen vesivahingon korjaustyöt 2018: Kaivojen pienpumppaamo hälytysjärjestelmällä, A1 wc-pöntön vaihto, A1 ja B2 ulkoseinän vesipostin uusiminen 2019: A1 lämminvesivaraaja, vesikaton uusiminen 2021: A2 takapihan oven uusiminen, A1 vesivahingon/putkirikon korjaus 2022: A1 yläpohjan vesivahingon korjaus 2023: Salaojaremontti
Tulevat remontit
Korjaussuunnitelma vuosille 2022-2026 2022: Harmaavesikaivon ja pumpun puhdistus noin joka toinen vuosi (ed.2020), ulko-ovien lakkaus/huoltomaalaus, ikkunapeltien huolto ja maalaus, räystään alapuolisten lautojen maalaus, kattolyhtyjen tiiveyden tarkistaminen ja tiivistys (jatkuvaa), tarpeen mukaan pellityksen uusiminen, taloyhtiön aitojen ja varastojen kunnostus, pesu ja maalaus (jatkuvaa), vesimittarien vuotojen tarkistus, mittareiden uusiminen tarvittaessa, lämminvesivaraaja (B2) uusitaan tarvittaessa, ilmanvaihtoputkistojen puhdistus, huippuimureiden moottorien huolto ja vaihto tarvittaessa, salaojien uusiminen Päätetyt korjaukset ja perusparannukset sekä muut tiedossa olevat velvoitteet: 2023: Salaojaremontin viimeistelytyöt, piha-alueiden viimeistely, pumppaamojen huuhtelu ja mahdollinen pumppujen vaihto, aitojen rakentaminen sekä maalaus ja A-talon havuaidan istutus. Myyjä maksaa kaikki salaojaremonttiin liittyvät loppulaskut (salaojaremontin viimeistelytyöt, piha-alueiden viimeistelytyöt sekä portaiden uusiminen).
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
738 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, p. 09 839 11.
Vireillä oleva kaavamuutos 002398: Vaakapuistoon rivitaloja Hämevaarassa. Asemakaavamuutoksessa on tutkittu townhouse-tyyppistä rivitalorakentamista. Rakennus toimii melumuurina pihoille ja Vaakatien omakotitaloille Rajatorpantietä vastaan.
https://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus/kaavat/vaakapuistoon-rivitaloja-hamevaarassa
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Viisarikulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaisella huoneistolla on käytössään yksi lämpötolpallinen autopaikka.
Pihan kuvaus
Huoneistolla käytössä etelän suuntainen piha-alue

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Keinänen Timo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy

Sp-Koti | Urbaanit Kodit Oy
Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.