Omakotitontti

Munkkiranta 7 F, Munkkiranta, Espoo

Hinta

480 443 €

Koko

-

Harvinaisia meren rannalla sijaitsevia rakennuspaikkoja Soukansalmen Munkkirannassa, Suvisaariston läheisyydessä.  Etelään avautuva rantatontti kauniissa saaristomaisemassa, kattavien palveluiden tuntumassa tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden omatoimiselle rakentamiselle. Voit aloittaa rakentamisen omalla hallinta-alueellasi mahdollisimman helpolla tavalla: Maanrakennus- ja infratyöt ovat jo valmiina jokaisen rakennuspaikan osalta. Asunto- osakeyhtiön omistamalle suurelle rantatontille on saatu rakennusluvat arkkitehti Seppo Mäntylän suunnittelemille Honkatalojen ekologisille, tyylikkään moderneille hirsitaloille. Saat käyttöösi valmiit suunnitelmat veloituksetta. Voit halutessasi teetättää niihin muutoksia tai jopa tehdä omat talosuunnitelmat. Asunto Oy Espoon Munkkirannan Villat -nimisen yhtiön omistama rantatontti on pinta-alaltaan 7405 m2. Yhtiö omistaa edessä olevasta 17216 m2 suuruisesta vesialueesta kolmasosan. Tontin omaa rantaviivaa on noin 70 metriä. Ranta säilyy omana, sillä tämän alueen asemakaavassa ei ole yleisiä rantaraitteja. Tontti on jaettu kuuteen hallinta-alueeseen (kts. karttakuva). Ostaja saa omistukseensa hallinta-alueeseen ja rakentamiseen oikeuttavat osakkeet. Lisäksi ostaja maksaa osuuden alueen infran rakentamisen kustannuksista. Tonttiosakkeen ostaja päättää itse millaisen talon ostamalleen hallinta-alueelleen rakennuttaa. Kukin osakas vastaa talostaan ja piha-alueestaan kuin omakotitalossa asuisi. Tässä ilmoituksessa kuvatut talot ovat 2-kerroksisia 150 m2:n hirsitaloja. Ne sijoittuvat tontin yläosaan, ja niiden yläkerrassa on suuri terassiparveke merinäkymin. Rantariviin sijoittuvat kolme 180 m2:n taloa ovat yksitasoisia. Tässä kuvatun Honkatalojen erillistalon kokonaiskustannusarvio 701 m2:n hallinta-aluella F on 1.220.000 €. Se koostuu kiinteistä tonttiosakkeen (480.443 €) ja infran (75.956 €) hinnoista sekä rakennuskustannusarviosta, joka perustuu Honkatalojen talotoimitus- ja rakennusliike Karama Oy:n avaimet käteen -urakkatarjouslaskelmiin (yht. 663.601 €). Laskelmat eivät ole sitovia, niiden tarkoitus on palvella ostajan omaa suunnittelutyötä. Pyydä muiden vapaana olevien rakennuspaikkojen hinnoittelut välittäjältä. Tervetuloa tutustumaan paikan päälle ja valitsemaan vielä jäljellä olevista vaihtoehdoista sinulle paras!

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21007769
Sijainti
  • Espoo  Munkkiranta
  • Munkkiranta 7 F, 02360 Espoo
Kohteen selite
Hallinta-alue 701 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuspaikan / hallinta-alueen F koko on 701 m2. Rakennusluvassa rakennuspaikan F rakennusoikeus on 166 kem2+ varasto 11 kem2. Autokatos on 52 m2. Yhtiöjärjestyksen mukaan rakennuspaikalle F voi rakentaan erillistalon, jonka huoneistoala on 150 m2.
yhtiöjärjestyksen mukainen
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 480 443 €
Myyntihinta
  • 480 443 €
Lisätiedot maksuista
Vesimaksu: oma mittari Jokainen osakesarja (6) vastaa oman rakennnuksensa ja piha-alueensa rakentamisesta ja ylläpitokustannuksista. Rakennuksissa on omat vesi- ja sähkömittarit. Yhteiset kustannukset (yhteinen tie valaistuksineen, roskat, jätevesipumppaamo yms) katetaan yhtiövastikkeella. Yhtiökokous määrää osakkeenomistajien rakennuksista suoritettavan vastikkeen suuruuden, joka jakautuu osakkaiden kesken heidän omistamiensa asuntojen pinta-alojen mukaisessa suhteessa. Poikkeuksena ovat kiinteistövakuutusmaksu, joka jyvitetään eri rakennuksille vakuutusmaksun peusteena olevien rakennusten vakuutusarvojen perusteella ja kiinteistövero, joka jyvitetään eri rakennuksille veron perusteena olevien rakennusten arvojen perusteella. Laiturin kustannuksista osakkaat sopivat keskenään
Palvelut
Koulut: Suomenkielinen ala-aste 2 km, yläaste 2,9 km, ruotsinkielinen koulu 3,2 km.
Palvelut: Alepa Soukka 1,7 km, Suvisaariston Saaristokauppa 1,7 km, Pikkulaiva kauppakeskus 3,9 km, kauppakeskus Iso-Omena 7,5 km, kirjasto 1,7 km.
Päiväkodit: Suomenkieliset päiväkodit 2 km, ruotsinkielinen leikkikoulu 1,1 km, ruotsinkielinen kielikylpypäiväkoti 2,5 km, englanninkielinen leikkikoulu 6,3 km.
Liikenneyhteydet
Hyvät. Bussipysäkki 100 m. Tulevaisuudessa metro noin 2 km:n päässä.
Auton säilytys
Rakennussuunnitelmissa kullakin asunnolla on oma kahden auton autokatos.
Ranta
  • Oma ranta
  • Yhtiön tontin omaa rantaviivaa on noin 70 metriä. Ranta säilyy omana, sillä tämän alueen asemakaavassa ei ole yleisiä rantaraitteja. Yhtiö omistaa edessä olevasta 17216 m2 suuruisesta vesialueesta kolmasosan. Rantataloilla (A, B ja C) on omaan hallintaan kuuluva ranta. Ylätaloilla (D, E ja F) on kulkuyhteys rantaan. Laitureiden rakentamisesta on sovittu yhtiöjärjestyksessä. Ostajat vastaavat yhdessä yhtiöjärjestyksen mukaisesti laitureiden rakentamisesta ja kustannuksista.

Paija Laura

LKV, KTM

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

placeSuomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.