Lomahuoneisto | 2H + ALK + KT + S + WC

Laskijantie 10 K, Ylläs / Ylläsjärvi, Kolari

Hinta

58 000 €

Koko

45 m²

Vuosi

2023

Tervetuloa Ylläkselle, Suomen kauneimpaan hiihto- ja matkailukeskukseen. OMALLE TONTILLE rakennettu Polar Charm Oy:n kolmikerroksisessa kokonaisuudessa on 11 lomahuoneistoa ja ne ovat suunniteltu palvelemaan täydellisesti lomailijoita. Kohteen lämmitysmuotona edullinen KAUKOLÄMPÖ, joka sisältyy hoitovastikkeeseen. Oma tontti sisältyy velattomaan hintaan. Oma tontti mahdollistaa huokeat käyttökustannukset sekä hyvän vuokratuoton. Täysi kalustus kuuluu hintaan. Sijainti ei juuri tästä parane: lasketellen omalle tontille, kävelymatkan päässä kaikista palveluista, mutta silti omassa rauhassa. 45m2 / K / 2h+alk+kt+s / osaomistus: Yksi lomaosake on kuudesosa koko lomahuoneiston osakkeista. ENÄÄ kolme osaketta jäljellä. Osaomisteisissa asunnoissa kaikki irtokalusteet sohvineen, sänkyineen, televisioineen, kippoineen ja kuppeineen sisältyy hintaan. Ylimmän kerroksen tehokas kulma”kolmio” koko huoneiston levyisellä parvekkeella. Huoneisto majoittaa 4+2 lomailijaa: huoneistossa on yksi parisängyllä ja kiintokalusteilla varustettu makuuhuone, erillinen alkovi toisella puolen huoneistoa ja lisäyöpyjät majoitat tarvittaessa olohuoneen levitettävällä sohvalla. Keittiö ja oleskelutilat on yhtenäistä avointa tilaa, jolloin kestitset vieraitasi samalla, kun valmistat maittavat ruuat. Jos haluat hemmotella itseäsi, on Ylläksen monipuoliset ravintolat lähettyvillä. Kauniista talvikeleistä pääsee nauttimaan omalla isolla parvekkeella, jossa maisemia katsellessa voi nauttia myös kupin kuumaa kahvia. Huoneistossa on erillinen wc ja kylpyhuoneen yhteydessä on oma sauna. Mikä olisi mukavampaa kuin nauttia rentouttavista löylyistä ulkoilupäivän jälkeen? Alakerrasta löytyy huoneistojen yhteiskäyttöön; pyörävarasto, huoneistokohtaiset varastot sekä suksivarasto/-huoltotila, jossa pääsee laittamaan pidot kohdilleen joka keliin. Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä: Rauno: 044-7133207, rauno.rahkonen@tuplar.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21027398
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2H + ALK + KT + S + WC
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
45 m²
Kokonaispinta-ala
45 m²
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Muu ehto: Kohteen valmistuttua
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

29 260,00 €

Velkaosuus

28 740,00 €

Velaton hinta

58 000,00 €

Vastike

Hoitovastike

37,50 € / kk

Pääomavastike

126,63 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

193,16 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vastikkeet ovat kuudesosa yhden huoneiston vastikkeista. Joten yhden lomaosakkeen omistaja maksaa kyseisen summan kuussa. Pääomavastike lainan korkoa. Kaksi ensimmäistä vuotta lyhennysvapaita. Lyhennys alkaa 1.1.2026

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: länteen
Kohteen lisätiedot
Polar-Venture Oy Polar-Venture Oy aloitti täysin varusteltujen ja kalustettujen loma-asuntojen rakentamisen Levillä vuonna 1999. Vilkkaan kysynnän vuoksi Polar Venture jatkoi Levillä tuotantoa, josta se lähti laajentumaan myös muihin lomakeskuksiin, kuten Ylläkselle, Kalajoen Hiekkasärkille sekä Oulujärven kauniisiin maisemiin Paltamo Golffin alueelle. Mottona on, että vain se mikä kelpaa itselle, voi kelvata asiakkaillekin.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Uudiskohde
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Kattotyyppi
Harjakatto
Taloyhtiön nimi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Pyörävarasto/suksihuolto/pesutila
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Polar Charm Oy

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Muut palvelut: Alue

Ylläs palkittiin vuoden 2020 Pohjoismaiden parhaana ulkoilukeskuksena ja sitä se todella on. Ympärivuotisessa ulkoilukeskuksessa pääsee ihastumaan Lapin ruskaan ja kevään hankikantoihin. Suomen parhaat laskettelurinteen hissit nousevat kohti Ylläksen huippua vain 400 metrin päässä lomahuoneistosta, eikä huippukuntoiset hiihtoladutkaan ole sen kauempana.

Perinteisien ulkoiluaktiviteettien lisäksi Ylläksellä on myös mahdollisuus pyöräilyyn ympäri vuoden ja Ylläksellä onkin Lapin parhaat talvipyöräilyreitit. Talvella unohtumattomat kokemukset koko perheelle tarjoaa husky- ja poroajelut. Kesällä pääsee kalastamaan ja melomaan uskomattoman kauniissa maisemissa. Näiden lisäksi Ylläkseltä löytyy myös monia muita aktiviteettejä, jotka sinun pitää päästä kokemaan.

Ylläksen monipuoliset ravintolat palvelevat puolen kilometrin päässä, joten iltaa pääsee istumaan helposti kävellen. Rentoutumaan pääsee myös päivisin Lapland Hotels Saagan allasosastolle, jossa voi nauttia luonnonkiviluolan porealtaiden pärskeistä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikka sisältyy hintaan. Sähköautolle latausvaraus.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kolari

Asuinalueena Ylläsjärvi, Kolari

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Rahkonen Rauno

RI / LKV

TuplaR LKV

TuplaR LKV
TuplaR LKV

Syrjäkatu 17 A8,
90130 Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.