Vapaa-ajan tontti

Ängslandintie, Hirsala, Kirkkonummi

Hinta

650 000 €

Koko

25 000

Kirkkonummen Hirsalan lännen puoleisella alueella, rauhallisella paikalla idyllisen kaunis lännen ja pohjoisen suuntaan avautuva suuri merenrantakiinteistö. Maapinta-ala on yhteensä noin 2,5 ha ja omaa vesialuetta noin 2,4 ha. Omaa luoteeseen/länteen avautuvaa rantaviivaa on noin 120 metriä. Kaupankohde käsittää koko Rantapuisto-tilan, Suvimetsä-tilasta D-määräalan sekä Rantapuiston edessä olevasta Auringonlasku-tilasta B-määräalan. Alueet on piirretty oheiseen karttaan. Kohteelle on saatu Hirsala-Bullerudd ranta-asemakaava 27.4.2000 ja sen mukaan Rantapuisto-tila on RA-2 aluetta. Ranta-asemakaavan mukaan Rantapuisto-tilalle saa rakentaa yhden loma-asunnon enintään 150 m2. Lisäksi saa rakentaa enintään 50 kem2 sivuasunnon vapaa-ajan käyttöön sekä enintään 20 kem2 autotalli-vajarakennuksen ja enintään 40 kem2 saunan. Maasto on pääosin tasainen ja kallio tulee monin paikoin esille. Takametsässä on korkeaa kalliota. Rannan puolella on loivaa kalliota ja kaislikkoa. Alue on luonnon tilassa olevaa metsää. Tonteille johtaa Ängslandintieltä oma yhteystie perille asti. Rantapuiston alueen yhteishinta on 650.000 euroa.

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21103933
Sijainti
  • Kirkkonummi  Hirsala
  • Ängslandintie, 02420 Kirkkonummi
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Velaton hinta
  • 650 000 €
Myyntihinta
  • 650 000 €
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-429-1-143 ja 257-429-1-144
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
25 000
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kaupan kohde käsittää koko Rantapuisto-tilan, Suvimetsä-tilasta D-määräalan sekä Rantapuiston edessä olevasta Auringonlasku-tilasta B-määräalan (vesialuetta). Alueet on piirretty oheiseen karttaan. Auringonlaskun alueen läpi kulkeva tie on myös Rantapuiston käytössä ja siitä tehdään rasite kuten myös sähköjohtojen vetämisestä Auringonlaskun alueen kautta Rantapuistoon. Tilojen pinta-alat: Rantapuisto 8747 m2, Suvimetsän D-määräala n 16700 m2 ja Auringonlaskun B-vesialuemääräala n 24100 m2. Rantapuiston alueella on luoteeseen/länteen avautuvaa rantaviivaa noin 120 metriä. Rannassa raja-alueella naapurin puolella on laituri. Maasto on pääosin tasatontti ja kallio tulee monissa paikoin esille. Rantapuiston takametsässä (Suvimetsä) on korkeaa kalliota. Rannan puolella on loivaa kalliota ja kaislikkoa. Alue on pääosin luonnon tilassa olevaa metsää.
Kaavoitustiedot
Kaupan kohteelle on vahvistettu Hirsala-Bullerudd ranta-asemakaava 27.4.2000 ja sen mukaan Rantapuisto-tila on RA-2 aluetta. Rantapuistolla on yksi vapaa-ajan rakennuksen rakennuspaikka.
Hirsala-Bulleruddin ranta-asemakaavan mukaan Rantapuisto-tilalle saa rakentaa yhden loma-asunnon enintään 150 m2. Lisäksi saa rakentaa enintään 50 kem2 sivuasunnon vapaa-ajan käyttöön sekä enintään 20 kem2 autotalli-vajarakennuksen ja enintään 40 kem2 saunarakennuksen.
Suvimetsä-tila on M-2 aluetta (maa- ja metsätalousaluetta, ei saa rakentaa rakennuksia).


Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Palvelut
Palvelut: Långvikissa palveleva kyläkauppa. Kauppa Jorvaksessa.
Liikenneyhteydet
Etäisyys Helsinkiin noin 38 km (38 min)
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri

Jakama Eero

LKV, KTM

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

placeSuomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.