KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

Omakotitontti

Lakeansuontie 156, Martinkylä, Sipoo

Hinta

99 000 €

Koko

5 000

Tämä rakennuspaikka sijaitsee aivan ihastuttavalla paikalla, korkealla mäen laella josta aukeaa upeat maisemat. Pihamaalla kasvaa valmiiksi jo oman maan herkut ja täällä maalla nautit omasta rauhasta sekä luonnon antimista. Ratsastustallikin sijaitsee aivan vieressä ja Talman virkistyspalvelutkaan eivät ole kaukana. Puitteet ovat enemmän kuin kohdillaan! Kiinteistö myydään rakenuspaikaksi ja vanha asuinrakennus purettavaksi. Sähköliittymä on jo valmiina ja kunnan käyttöveteen on mahdollista liittyä noin 100m päähän. Jätevesijärjestelmä tulee järjestää itse - kunnan jätevesiverkostoa ei löydy lähialueelta. KIINTEISTÖLLÄ ASUTAAN PARHAILLAAN, JOTEN ESITTELYSTÄ ON SOVITTAVA VÄLITYSLIIKKEEN KANSSA! Lisätiedot ja yhteydenotot LKV Nina Lång p. 040 701 0003 tai nina.lang@kotilkv.fi

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21141888
Sijainti
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Ilmoitettu pinta-ala perustuu Sipoon kunnan epäviralliseen rakennus- ja huoneistorekisteriotteeseen, jossa rakennuksen huoneisto- ja kerrospinta-alaksi on ilmoitettu 113 m2. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Vapautuminen
Muu ehto, 3 kk kaupasta tai sop.muk.
Velaton hinta
  • 99 000 €
Myyntihinta
  • 99 000 €
Kiinteistövero
315 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Tiemaksu noin 385€/vuosi (vuoden 2020 mukaan). Ostaja vastaa kiinteistölle tulevista vesi- ja viemärijärjestelmistä sekä kaikista kiinteistöön kohdistuvista maksuista. Kiinteistövero tulee muodostumaan tulevaisuudessa rakennettavan rakennuksen /rakennuksien ja kiinteistön maapinta-alan mukaan.
Kohteen lisätiedot
Kiinteistöllä on käytössä kaksi kaivoa, käyttö-/pesuvesi tulee naapurin puolelta (ei ole erillistä rasitetta perustettu). Kaivosta tehty erillinen kirjallinen sopimus, jossa edellytyksenä kaivon täyttäminen puhtaalla maa-aineksella mikäli liittyy kunnalliseen käyttöveteen. Omasta kaivosta tulee juomavesi (veden laatua ei ole tutkittu). Oma kaivo tulisi kunnostaa. Talousrakennus on aivan kiinteistön rajalla, josta naapuri kirjannut erillisen suostumuksen.
Vesihuollon kuvaus
kaivo
Viemäri
Vanhat saostuskaivot eivät vastaa enää nykymääryksiä.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
753-421-5-285
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
5 000 m²
Tie perille
Kyllä
Tontin nimi
Rajalla
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Vanhan purettavan asuinrakennuksen tilalle on haettu suunnitelutarveratkaisu uudelle korvaavalle asuinrakennukselle. Rakennuslupaa on haettu yhteensä 300 k-m2 ja 2 krs. asuinrakennukselle.
Kaavoitustiedot
Sipoon kunta, Vesa Ruponen,
Lupavalmistelija, p. 040 1914 235 tai vesa.ruponen@sipoo.fi

Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Koko asuinrakennus autotalleineen ja varastoineen myydään purettavaksi.
Pihan kuvaus
Kiinteistön pihamaalla on joitain rakennelmia ym. kiinteistön huonokuntoista tarpeistoa. Ostaja vastaa kaikista purkukustannuksista ja jätteiden kierrätysmaksuista.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Lång Nina

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, yrittäjä

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
SKVL jäsenyritys

Uusi Porvoontie 742,
01120 Västerskog

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.