Omakotitalo | Ak: psh / s, huone, tekn.tila, khh- tila. Keskikerros: k, rt, wc, oh, mh. Yk: 3 x mh, wc, 2 x aulatila. Kokonaispinta-ala 170 m².

Kaitaissuontie 146, Kormu, Loppi

Hinta

360 000 €

Koko

0 / 170 m²

Vuosi

1949

170 m². Lopen Kormussa sijaitseva 3,3 hehtaarin hevostila toivoo löytävänsä uuden omistajan. Tämä kokonaisuus soveltuu mainiosti niin harraste-/ kuin liiketoimintaankin. Asuinrakennus on valmistunut v.1949 ja pitää sisällään tiloja kolmessa kerroksessa. Kotia on nykyisten omistajien toimesta pintaremontoitu vuosien 2010-2019 välisenä aikana ja värimaailma on hempeän harmoninen lähes kaikissa asuintiloissa. Tilalla on talli, jossa on 7 karsinaa + katteen alla kahden (2) hevosen siirtotalli. Hevostalliin mahtuu 7-9 hevosta ja tallista löytyy tarvittavat hevosen hoitoon sekä pitoon vaadittavat seikat. Täältä on hyvät ja nopeat yhteydet Hki-Tre mottoritielle tai tielle nro. 130. Hyvin valaistu ja aidattu ratsastuskenttä on kooltaan n. 50 x 32 m. Paljon olisi kohteesta vielä kerrottavaa, mutta ota yhteyttä niin käydään yhdessä tutkimusmatkalla tässä ihanassa, monien mahdollisuuksien kohteessa. Kohteeseen vain yksityisesittelyjä! Myynti, esittelyt ja lisätiedot Anne Helin puh: 044 715 9774 tai anne.helin@hyvatkaupat.fi

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21247920
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Ak: psh / s, huone, tekn.tila, khh- tila. Keskikerros: k, rt, wc, oh, mh. Yk: 3 x mh, wc, 2 x aulatila. Kokonaispinta-ala 170 m².
Asuintilojen pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
170 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Lopen kunnan rakennusvalvonnasta saadun tiedon mukaan, rakennus on rakennettu ennen lupakäsittelyn käyttöönottoa alueella. Asuinkiinteistön pinta-ala on myyjän ilmoituksen mukaan 170 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin rakennuksen nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen pinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Rakennusvuosi
1949
Käyttöönottovuosi
1949
Velaton hinta
  • 360 000 €
Myyntihinta
  • 360 000 €
Puhtaanapito
10 € / kk
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: 454.40 € / vuosi 2020
Sähkönkulutus pitää sisällään: Asuinrakennuksen, tallin sekä kentän kokonais sähkön kulutuksen. Puhtaanapito on noin. 10.00 €/krt (Kiertokapula). Tiemaksu asuinrakennuksen osalta 210 €/v. Hevostallin osalta tiemaksu nykyisillä omistajilla 150 €/v (liiketoiminnan takia).
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tulisija
  • Takka
Tilojen kuvaus
Pohjakerroksessa on kiinteistön tekninentila. Varustus: Lämminvesivaraaja (2011), Akwa filter vedenpuhdistaja (2011), kaivo. Pohjakerroksessa on myös työhuone/oleskeluhuone, josta kulku ulos terassille. Lattia laatta, seinät ja katto paneeli. Varustus: iso komero, ilmalämpöpumppu (huollettu 8/2021). Alakerrassa on teknisen tilan edustaa sekä työhuoneen komeroa lukuunottamatta lattialämmitys. Yläkerrassa on kaksi aulaa/välitilaa. 1. aula/välitila. Lattia laminaatti, seinät tapetti. Varustus: pieni ikkuna ja ilmalämpöpumppu (huollettu 8/2021). 2. aula/välitila. Lattia laminaatti, seinät maali. Kulku ullakolle, säilytystilaa toisessa erillisessä lapetilassa. Aula/välitilaan on mahdollisuus asentaa kevytakka. Sisääntulo kuisti. Lattia vinyylikorkki, seinät paneeli. Varustus: korkea kuivauskaappi, kaapisto, ikkunat. Eteinen. Lattia laminaatti, seinät tapetti. Kulku ylä- ja alakertaan.
Asuntoon kuuluu
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Kodin normaali irtaimisto.
Irtaimistosta on mahdollisuus neuvotella myyjän kanssa erikseen.
Tehdyt remontit
1995; Vesi- ja viemäröinti + 3 sakokaivoa, 1995-1997; Sähköt koko rakennukseen, 1995-1996; Räystäskourut, tikkaat, ulkomaalaus ja ulko-ovet vaihdettu, 1996; Keittiön kalusteet uusittu, 1998; kaksinkertaiset lämpölasit uusittu, 2006; kuistin ikkunat uusittu 2007; Peltikatto uusittu, 2010-2019 välisenä ajanjaksona tehtyjä remontteja; -Kuistin lattia (myös lämpöeristetty villa + finnfoam levyllä). -Lämminvesivaraaja päivitetty, -Alakerran pinnat uusittu, tapetointi yms, -Yläkerran pinnat uusittu, laminaatit, tapetointi yms, -Yläkerran tila on jaettu pienempiin makuuhuoneisiin kevyillä väliseinillä, -Sadevesiviemäröinti v. 2011 -Porakaivo (n. 65 m, jonka pumppu 20 metrissä) ja vedenpuhdistamo (Akwafilter) v. 2011-2012 -Ilmalämpöpumput (2 ulkoyksikköä, 3 sisäyksikköä) v. 2014-2014 (huollettu 8/2021) -Sauna ja pesuhuone remontoitu v. 2014, -Keittiökoneet uusittu 2010-1017
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
asuinrakennuksessa on kaksi takkaa, leivinuuni ja ilmalämpöpumppu joka kerroksessa.
lämmitysjärjestelmän kunto on hyvä
Vesihuollon kuvaus
porakaivo
Lisätietoja: porakaivo on tehty vuonna 2012. Vesiosuuskunnan liittymään on mahdollista liittyä.
Viemäri
kolmen (3) sakokaivon kautta maaimeyttämöön. (ei tarvitse umpisäiliötä, myyjät ovat tarkistaneet asian --> ei ole pohjavesialueella. Vesiosuuskunnan liittymään on mahdollista liittyä
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Perustukset; Ei tietoa Alapohjarakenne: Maanvarainen betonilaatta kellarissa, muilla alueilla kantava puurunko ja ryömintätila (rossipohja). Välipohjarakenne; kellarin osalta kantava betonilaatta yläpuolisella puukoolauksella ja lämmöneristeellä. Muilla osin puurakenteinen. Ulkoseinärakenteet; Puurakenteiset, kellarissa kiviainesrakenteiset. Julkisivupinnoite; Rimalaudoitus Väliseinät; Puurakenteiset, hormin vierellä ja kellarissa pääosin kiviainesrakenteiset. Yläpohja; Puurakenteinen
Keittiön kuvaus
Keittiön yhteydessä on erillinen ruokailutila, jonka lattia on lauta ja seinät tapetti. Ruokailutilassa on takka, joka tarkistettava ennen käyttöön ottoa (myyjät eivät ole käyttäneet), kaksi jääkaappi/pakastin yhdistelmää (Hoover helkama) sijaitsevat ruokailutilan puolella.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: tapetti
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku
Pesutilat sijaitsevat kiinteistön pohjakerroksessa. Pesuhuone saneerattu vuonna 2014. Pesuhuoneeseen on mahdollista jo valmiin viemäröinnin takia asentaa wc-istuin.
WC-tilojen kuvaus
kaksi erillistä wc:tä (asuinkerroksessa , wc- sekä yläkerrassa) Asuinkerroksen wc: Lattia laatta, seinät tapetti/puolipaneeli. Varustus: Peili, allas, allaskaappi, wc- istuin, bidee- suihku, lattialämmitys. Yläkerran wc: Lattia laminaatti, seinät tapetti. Varustus: patteri, pieni ikkuna, wc- istuin, bidee- suihku, allas, allaskaapisto, korkea kapea kaappi, peili.
Saunan kuvaus
lattialämmitys myös saunanpuolella. Sauna on saneerattu vuonna 2014.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotila sijaitsee rakennuksen pohjakerroksessa. Lattia laatta seinät paneeli. Varustus: Pesukoneliitäntä, pöytätaso, lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Lattia lauta, seinät tapetti ja puolipaneeli. Olohuoneen ikkunat kahteen suuntaan. Varustus: Ilmalämpöpumppu (huollettu 8/2021), leivinuuni.
Makuuhuoneiden kuvaus
Asuinkerroksen makuuhuone: Lattia lauta, seinät tapetti. Varustus: Kaapisto, takka. Yläkerran makuuhuone 1. Lattia laminaatti, seinät tapetti. Varustus: kaapisto, ikkuna. Huone remontoitu vuonna 2019. Yläkerran makuuhuone 2. Lattia laminaatti, seinät tapetti. Varustus: Kaapisto, ikkuna. Yläkerran makuuhuone 3. Lattia laminaatti, seinät tapetti, katto osittain viistoinen. Varustus: Kaappi, pieni matala ikkuna, matalat väli-ikkunat viereiseen huoneeseen.
Säilytystilojen kuvaus
autokatos, varasto-/ vierastila, kaapistot, ullakkotilat.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
profiilipelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
433 - 403 - 18 - 4
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
33 300 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Asuinrakennus on loivan rinteen päällä, muutoin tontti on tasamaastoista. Aidattu ja hyvin valaistu ratsatuskenttä sijaitsee tontin etuosassa ja kentän koko on n. 30 x 52 m. Kentän pinta on hiekka-/kumirouheseos, vesi ei jää kovallakaan sateella seisomaan, vaan imeytyy hyvin kentän läpi. Tilalla on myös n. kaksi (2) hehtaaria viljeltyä laidunta, joka on viljelty viimeksi noin kuusi vuotta sitten. Laidun on lannoitettu sekä myrkytetty vuosittain. Tarhoja on seitsemän (7) kappaletta, joista osa menee metsään ja osittain hiekkapohjalla. Tallin lantala sijaitsee tontin perällä, lantala on betonipohjalla ja viettää "taaksepäin", joilloin valumavesiä ei maastoon tule. Lantala ei ole katettu, mutta harkkoseinät on (lantalaan mahtuu vuoden lannat).
Tontin nimi
Korkia-Aho
Rasitteet
Ei vallintarajoituksia. Tieoikeus: oikeutetut; LAMMINPÄÄ, SISULA rasitetut; LAMMINPÄÄ, KORKIA-AHO
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle rakennettavaksi sallittu kerrosala max 10 % rakennuspaikan pinta-alasta, kuitenkin enintään 300 k-m² ja enintään 600 m². Asuinkäyttöön tarkoitetun rakennuksen kerrosala saa olla enintään 400 m².
Kaavoitustiedot
Lopen kunta,
kaavoitusosasto,
vaihde puh: 019 758 6000
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Rakennukset
Erillisessä tallissa (korkeus n. 2,6 m) on seitsemän (7) karsinaa (min 9 m², kaksi hieman isompaa). Tallin päädyssä, katteen alla sijaitsee kahden hevosen eristetty siirtotalli sekä hevosten pesupaikka. Karsinat ovat elementtirakenteisia, joten väliseinä on poistettavissa (esim. varsomiskarsinaksi). Tallissa sijaitseviin karsinoihin vesi tulee automaatilla ja siirtotallissa toimii ämpärijuotto. Tallissa sijaitsee myös satulahuone, jossa varustekaapit, satulatelineitä ja ruokintasäiliöt rehuille. Tallista löytyy myös erillinen kuivatushuone loimille. Kuivatushuoneessa on ilmalämpöpumppu ja tallin 300 litrainen lämminvesivaraaja. Tallissa on koneellinen ilmanvaihto. Autokatos jossa myös erillinen "kesähuone" Tontilla myös välttäväkuntoinen lato. Suoritettuja korjauksia/parannuksia talliin ym: 1990 luvulla; sähköt (myös voimavirta), uudet valaisimet. 2007-2008; Karsinat 6 kpl uusittu (Pecasus valmiskarsinat) 2010-2019; yksi (1) karsinapaikka lisätty, vesiautomaatit jokaiseen karsinaan, lämminvesivaraaja, kompostoiva wc- käymälä, siirtotalli kahdelle hevoselle (ämpärijuotolla). Lantala (betonipohjainen jossa kaato taaksepäin, harkkoreunat) ei katettu. Autokatos/varasto; Rv. 2005/2006 2010-2019; Varastoon betonilattia ja lämpöeristys, ei kiinteää lämmitystä, ulkomaalaus. Ratsastuskenttä; Kenttä tehty v. 2008 kilpakenttien ohjeiden mukaan, salaojitettu + suodatinkangas (salaojien tarkastuskaivo tien päässä keskellä) 2010-2019; -Kentän pohjat ja aidat uusittu v.2015 -valoja paranneltu/lisätty 1 x 400w Led sekä 2 x 100w Led (2020). Kenttähiekkaan sekoitettu granulaattirouhe (Kuusakoski). Piha-alue; 2010-2019; Tie- ja pihavalaistusta lisätty
talli, autokatos
Palvelut
Koulut: Alakoulu n. 3,6 km,
yläkoulu, n. 17 km,
Palvelut: K-market Launonen n. 8 km, K-citymarket Riihimäki n. 8,8 km, Sale Karavaani n. 6,3 km.
Riihimäen pääterveysasema n. 7 km, Launosten neuvola n. 8 km, Riihimäen neuvola n. 9 km.
Päiväkodit: Kirjauksen päiväkoti n. 7 km.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki (VT 54) n. 3,5 km, Rautatieasema Riihimäki n. 10 km.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Helin Anne

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Hyvät Kaupat LKV

Hyvät Kaupat LKV
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Hyvät Kaupat LKV

Kasarmikatu 9,
13100 Hämeenlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.