Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Turku, Aktia Fastighetsförmedling Ab, Åbo

Omakotitontti

Väljäntie, Kaskala, Lieto

Hinta

35 000 €

Koko

5 000

Onko haaveissasi rakentaa oma koti juuri sellaiseksi kuin haluat? Entä toivoisitko voivasi asua maaseudun rauhassa, nauttien kauniista peltomaisemista ympärilläsi, luonnonläheisyydestä ja rauhallisesta tunnelmasta? Haluaisitko kaiken kukkuraksi päästä nopeasti Turkuun ja kattavat palvelut kohtuullisen lähelle? Tässäpä sinulle ratkaisu: nyt on mainio tilaisuus ostaa 5000 m:n määräala Liedon Kaskalasta, tarkemmin sanottuna Väljäntieltä. Alue muodostuu upeista metsäalueista, sekä suurista pelloista. Myös omakotitaloasutusta on jonkin verran, mutta kuitenkin omassa rauhassaan. Liedon keskustan palvelut, koulut ja päiväkodit on noin viiden kilometrin päässä. Turkuun hurauttaa hetkessä ja myös Helsinkiin vievälle moottoritielle on "yksi hujaus". Paikka on ihana ja vain omakotitaloa vailla. Omasta tontista riittää jopa puustoa polttopuuksi pitkälle tulevaisuuteen. Alueella on kunnallistekniikka veden osalta, viemäröinti pitää järjestää itse. Käy katsomassa kuvat ja näet yhdessä kuvassa punaisen ympyrän. Tämä on alue, josta sinä voit valita tuon 5000 m2:n määräalan, jonne haluat rakentaa. Ensimmäisessä kuvassa näkyy myös tuo alue, mutta se on siis alueena suurempi, kuin nyt myytävä määräala (jonka sitten ostaja lohkoo omaksi tontikseen). Tuolle punaisella ympyröidylle alueelle voidaan Liedon kunnan rakennusvalvonnan mukaan rakentaa. Siis nytkin, eli yleisesti ottaen alueella oleva rakentamiskielto ei koske tuota rajattua aluetta. Liedon kunnalle voi toimittaa ennakkotiedustelun kaava-alueen ulkopuolisen alueen rakentamismahdollisuudesta. Edellinen alueelle rakennetun talon ennakkotiedustelu oli asuinrakennuksesta kahdessa tasossa (200 m2) ja kahdesta talousrakennuksesta (15+20 m2). Tähän Liedon kunnalta tuli myönteinen päätös ja rakentaminen ratkaistiin suoralla rakennusluvalla. Annan mielelläni lisätietoja, lähetän sähköpostiisi myyntiesitteen ja lähden myös tonttia ilolla näyttämään. Ota siis yhteyttä joko sähköpostitse, tai puhelimitse. Ystävällisin terveisin: kiinteistönvälittäjä Terhi Nkwoemeka, P.040 300 2312/ terhi.nkwoemeka@aktialkv.fi

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21280459
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 35 000 €
Myyntihinta
  • 35 000 €
Kohteen lisätiedot
Tontille täytyy tehdä oma tie ja tontin lohkomiskustannukset maksaa ostaja. Alue on yksi kuudesta vaihtoehdosta valtatien kääntymispaikaksi. Siksi alueella yleisesti ottaen rakennuskielto, poikkeuksena kunnalta saatu ja kunnan määrittelemä luvallinen alue rakentaa. Tämä alue näkyy kuvassa punaisena ympyränä rajattuna, josta ostaja voi valita itselleen mieluisan paikan. Lisätiedot välittäjältä.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
oma
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
423-415-1-31
Tontin pinta-ala
5 000
Lisätietoja tontista
Tontin minimikoko 5000 m2 haja-asutusalueella, jotta saa rakennusluvan omakotitalon rakentamiseen.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Alue on rakennuskiellossa, mutta Liedon kunnalta saadun rajatun alueen sisälle(kts.kuva) saa rakentaa. Lisätiedot välittäjältä.
Kaavoitustiedot
Liedon kaavoitusosasto
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Koulut: Koulut reilun 5 km:n päässä. Alueella koulukuljetus.
Palvelut: Liedon keskustan kaupat n.5 km.

Nkwoemeka Terhi

Kiinteistönvälittäjä LKV, Fastighetsmäklare AFM

Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Turku, Aktia Fastighetsförmedling Ab, Åbo

Aktia Kiinteistönvälitys Oy, Turku, Aktia Fastighetsförmedling Ab, Åbo
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.