Bo LKV Lahti

Mökki tai huvila | 2-3mh, tupak, olohuone / ruokailutila, viihdetila, pukuh, khh, kph, s, 2wc, parveke, terassi + rantasauna + vierasmaja

Joonaantie 51, Nastola, Lahti

Hinta

999 000 €

Koko

189 / 217,2 m²

Vuosi

2013

Tämä luksus huvila tarjoaa ylivertaisen yhdistelmän arkkitehtuuria, laadukasta toteutusta esteettömällä järvinäkymällä sekä loistava sijainti – tässä on kaikki. Monumentaalinen kokonaisuus on arvoisellaan paikalla jykevän kallion kainalossa. Selkeälinjainen talo piirtyy upeasti järven ineä vasten ja hätkähdyttää näkijänsä. Arkkitehtuuri on ajatonta ja taloa rakennettaessa on hienosti huomioitu käytännöllisyys ja kaikki materiaalivalinnat ovat sisustusarkkitehdin kanssa tarkkaan harkittuja. Kaikki kiintokalusteet ovat tammesta mittatilaustyönä käsintehtyjä mukaan lukien käsin veistetyt tammiparketit. Talon asuintilat tarjoavat huikeat puitteet monenkin perheen tarpeisiin mahdollisia edustustilaisuuksia unohtamatta, mutta myös kodikkuutta ja yksityisyyttä löytyy jokaiselle perheenjäsenelle. Asuintilat ja avaruus ovat arkkitehtuurin tarjoamaa ylellisyyttä. Kodin pääasialliset tilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa. Suuret lattiasta kattoon saakka ulottuvat ikkunat ja huikea huonekorkeus ovat oleellinen osa tätä yksilöllistä luomusta. Makuuhuoneet ovat hemmottelevan tilavia ja yleiset tilat todella avaria. Ylelliset oleskelu- ja saniteettitilat, keittiö, upea saunaosasto, ihanat isot terassit ja parveke suoraan järvelle. Kodista löytyy huikaiseva viihdetila, jossa on hulppea kotiteatteri, viinikylmiö- ja keittiötila. Talon Sonos -äänentoistojärjestelmä huolehtii, että joka hetkessä on juuri tilanteeseen sopiva musiikki soimassa tai laiturilla voit nauttia vain linnun laulusta, mutta sinnekin saat musiikin mukaasi, jos haluat. Asuintilat on myös helppo muuttaa omien mieltymystesi ja tarpeittesi mukaan. Suoraan ilta-aurinkoon suuntautuvaa rantaviiva on noin 100 m. Upeassa rannassa luonnollisesti tukeva laituri sekä rantasauna, jotka yhdistyvät upeasti isoin terassialuein. Rantasaunalla on runsaasti terassia ja grillausmahdollisuus sekä nautinnollinen ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu poreallas. Vaikka avoimuus on kaikkialla aistittavissa, niin loistavan suunnittelun ansiosta kaikki toiminnalliset osiot jäävät kuitenkin sopivasti suojaan liialta katseelta. Tämä on monessakin mielessä enemmän kuin unelma vapaa-ajanviettopaikka koko perheelle. Talo lämmitysmuotona on vesikeskuslämmitys vesikiertoisella lattialämmityksellä ja kesähelteillä ilmastoinnin yhteyteen asennettu viilennys pitää huoneilman aina mukavan raikkaana. Tontilla sijaitsee myös vanhempi 60-luvun mökki, joka toimii vaikkapa vierasmajana. Sijainti on mitä mainioin ja esimerkiksi Lahden keskustaan ajat noin 20 minuutissa tai Helsingin moottoritielle vartissa. Tällaista kokonaisuutta ei usein tule vastaan ja tästä syystä tämä on ehdottomasti nähtävä paikan päällä. Mikäli tämä upea kokonaisuus herätti mielenkiintosi, niin varaa oma aikasi yksityisesittelyyn. Kohdetta välittää: Bo LKV Lahti Toni Mäenpää Kiinteistönvälittäjä LKV 040-709 9009 toni.maenpaa@bo.fi THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21346370
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2-3mh, tupak, olohuone / ruokailutila, viihdetila, pukuh, khh, kph, s, 2wc, parveke, terassi + rantasauna + vierasmaja
Huoneita
5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
189 m²
Muiden tilojen pinta-ala
28,2 m²
Kokonaispinta-ala
217,2 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala yläk. 121,3 m2, alakerta 67,7 m2. Yht. 189 m2. Bruttoala: 217,2 brm2. Rantasauna: 25 m2 + terassi 35 m2. Vierasmaja: 39 m2 (Rak.v. 1967).
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2013
Käyttöönottovuosi
2013
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

999 000,00 €

Velaton hinta

999 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 1468.12 €/v
Sähkön kulutus sisältäen lämmitys ja taloussähkön on ollut keskimäärin n. 42.000 kWh/v ympärivuotisessa asumisessa neljältä hengeltä. Tiemaksu n. 50-100 €/v. Ecomaksu kulutuksen mukaan. Pienpuhdistamon tyhjennys n. 200-230 €/tyhjennys. HUOM! Nämä kulutukset ovat olleet 4hlön perheellä ja ympärivuotisessa asumisessa. Varainsiirtovero 4 %.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
Vuosittaiset huoltotoimenpiteet.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
++
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Energiatodistus on vanhentunut (viimeinen voimassaolopäivä 13.2.2021)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
porakaivo
Viemäri
pienpuhdistamo
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Varusteet: Integroidut kahvikone, astianpesukone (Bosch 2019), erillisuuni ja liesi sekä työtasotuuletin, integroitu jääkaappi ja pakastin sekä jääpalakone. Tasot: kivitasot. Lattia: käsin vuoltu tammiparketti. Seinät: sisustuskivi. Kaikki kodinkoneet ovat Gaggenau, pois lukien astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: lattialämmitys, suihku
Seinät: laatta. Lattia: laatta. Kylpyhuoneen ja saunan välinen seinä on lasia.
WC-tilojen kuvaus
3 kpl wc-tiloja, joista yksi on rantasaunalla.
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Rantasaunassa puukiuas ja kiukaan sytyttäminen tapahtuu ulkopuolelta. Iso ikkuna järven suuntaan.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattiakaivo, lattialämmitys, pyykkikaapit, pöytätaso
Olohuoneen kuvaus
Lattia: Trinity ristiinliimattu tammi massivilankku antiikkipinnalla (käsinveistetty pinta). Seinät: Mäntypaneelia, valmiiksi sävytetty.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät: maalia. Lattia: vinyylipunosmattoa.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, vaatehuone, ulkovarasto ja jäähdytetty viinikellari.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
532-406-22-428
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
7 569 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
200 m²
Tontin nimi
Kukkakallio
Tehokkuusluku
0.7
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikan yhteenlaskettu kerrosala on 7 % rakennuspaikan pinta-alasta, rantaa rajoittuvalla rakennuspaikalla kuitenkin enintään 200 kerros-m2. Vierasmajan enimmäiskoko on 25 kerros-m2. Saunan enimmäiskoko on 25 kerros-m2, enimmäiskerrosluku on yksi ja enimmäiskorkeus 3,5 m.
Kaavoitustiedot
Lahden kaupunki, puh. (03) 81 411
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava, Yleiskaava
Rakennukset
Rantasauna 25 m2 (sauna, pesuhuone, wc, pukuh. sekä suuri avoterassi, jossa poreallas), vanha loma-asunto, joka muutettu vierasmajaksi ja varastoksi 25 m2 + 14 m2 sekä rantaterassi + laituri.
Ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Iso-Kukkanen

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Nastola, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mäenpää Toni

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Bo LKV Lahti

Bo LKV Lahti
Bo LKV Lahti

Satamakatu 2 B,
15140 Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.