Sp-Koti | CMH-Koti Oy, Tapiola

Paritalo | oh + avok. + 3mh + monitoimitila + 2kph

Lumivaarantie 16, Laajalahti, Espoo

Hinta

525 000 €

Koko

98 m²

Vuosi

2021

HIENO SYKSYLLÄ VALMISTUVA PARITALOHUONEISTO LAAJALAHDEN VEHREÄSSÄ PIENTALOKORTTELISSA. SUOJAISA VIHERPIHA JA REILUN KOKOINEN NURMIALUE. PIHALLE RAKENNETAAN ULKOSAUNA. Tämän kodin keskiössä on upea näyttävä keittiö, joka on suunniteltu vaativaan ruuanlaittoon ja keittiön äärellä olemiseen. Keittiöstä löytyy tasokkaat integroidut kodinkoneet kuten integroidut uuni ja höyryuuni erikseen. Lasku- ja työskentelytilaa on runsaasti. Olohuone sijaitsee keittiön vieressä ja se on osin korkeaa tilaa. Olohuoneen yhteydessä tyylikkäät portaat kohti yläkertaa. Alakerrassa lisäksi monitoimitila sekä makuuhuone omalla kylpyhuoneella ja käytävän päässä omalla uloskäynnillä. Tila sopii erinomaisesti vanhempien makuuhuoneeksi, etätyöskentelytilaksi tai vaikka hotellihuonemaiseksi tilaksi vieraille. Tilassa on varaus parvelle. Keittiö-olohuonetilasta on käynti terassille ja suojaisalle viherpihalle, jossa paljon nurmikkoaluetta. Hinta sisältää myyjän toimesta ja kustannuksella rakennettavan saunarakennuksen pihalle. Perustukset ovat rakennukselle jo valmiina Yläkerran makuuhuoneet ovat valoisat ja raikkaat. Kummassakin huoneessa liukuovikomerot ja kivat ikkunanäkymät. Makuuhuoneiden välissä tyylikäs ja tilava kylpyhuone. Asunto sijaitsee kauniilla seesteisellä asuinalueella, mutta kuitenkin lähellä palveluita ja nopeita yhteyksiä niin Espooseen kuin Helsinkiinkin. Tulevalle Raide-Jokerin pysäkille vain muutama sata metriä. Asunto valmistuu syksyllä 2021. Asunto on rakennettu laajennuksena vanhan asunnon yhteyteen. Alakerran makuuhuonesiivessä on vanhoja rakenteita. Valokuvat on otettu keskeneräisessä vaiheessa, mutta tällä hetkellä asunnossa tehdään jo viimeistelytöitä. Tervetuloa tutustumaan tähän sympaattiseen uuteen kotiin rauhallisella mutta keskeisellä sijainnilla! Lisämateriaalit ja esittelyt: Leena Ollila Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21355973
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
oh + avok. + 3mh + monitoimitila + 2kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
98 m²
Kokonaispinta-ala
98 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoselitelmä valmisteilla olevan yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+avok. Asuintilojen pinta-ala on 98m2 uuden (vahvistamaton) yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Nykyisen yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala ja huoneistoselitelmät eivät pidä enää paikkaansa rakentamisesta johtuen. Uusi yhtiöjärjestys on valmisteilla, mutta sitä ei ole vielä hyväksytty taloyhtiössä. Sen seurauksena myös isännöitsijäntodistus tullaan päivittämään. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennusten todelliset pinta-alat voivat siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempiä tai suurempia. Asuntokaupan hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Kohteen pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Muu ehto, 31.10.2021 mennessä tai sopimuksen mukaan
Velaton hinta
  • 525 000 €
Myyntihinta
  • 525 000 €
Neliöhinta
5 357,14 € /
Lisätiedot maksuista
Vesimaksu: oma mittari
Taloyhtiölle tulee vedestä, kiinteistöverosta ja kiinteistövakuutuksesta taloyhtiökohtaiset laskut. Laskut jyvitetään osakkaille laskussa olevien laskuperusteiden mukaan. Osakkaat ovat tehneet oman sähkösopimuksen, josta laskutus suoraan osakkaalle. Taloyhtiön vesimaksun arvio vuodelle 2022 on noin 2200€, jako kulutuksen mukaan (155litraa/vuosi/henkilö). B-talon osuuden arvio (5 henkilöä) vuodelle 2022 on noin 990€/vuosi eli 82,5€/kk. Kiinteistöveron arvio vuodelle 2022 on 2152€, jako laskun erittelyn mukaan. Arvio B-talon osuudesta 2020 on noin 540€/vuosi eli n. 45€/kk. 2022 kiinteistövakuutuksen jako laskun erittelyn mukaan. B-talon osuus vuonna 2022 on arviolta noin 500€ eli 41,67€/kk. 2022 Sähkölaskut osakkaille tulevan siirtomaksun ja energiamaksun mukaan. B-talon arvioitu kulutus vuonna 2022 on 7600kWh, josta siirtomaksu ja energiamaksujen perusteella (12 snt/kWh) on arviolta noin 912€/vuosi eli 76€/kk. 2020 jätelaskut. Osakkailla omat jäteastiat, joiden tyhjennykset ja laskutukset suoraan osakkaalle. Esim. 240 L sekajäteastian tyhjennys HSY 7,98€/kpl, astiavuokra 0,25€/viikko, kun 26 tyhjennystä 220,48€/vuosi eli 18,37€/kk. B-talon kiinteistönpidon maksut vuonna 2022 ovat arviolta noin 263,54€/kk. Kaikki yllä mainitut summat ovat vain suuntaa antavia arvioita kustannuksista. Koska talossa ei ole vielä asuttu, todelliset kustannukset eivät ole vielä tiedossa. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäytäntöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palvelun tarjoajasta.
Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Monitoimitila: Keittiön vieressä. Seinät maalattu ja lattia laminaattia.
Asuntoon kuuluu
antenni
Kohteen lisätiedot
Taloyhtiön omistaman tontin pinta-ala on 1476m2. Kukin osapuoli hallinnoi omaa määräosaansa tontista voimassa olevan yhtiöjärjestyksen karttaliitteen mukaisesti. Määräosa B on kooltaan noin 302m2. Asunnon alakerran makuuhuonesiivessä on rakenteita n. vuodelta 1957. Kohdetta ei ole vielä lopputarkastettu. Asunto on rakennettu laajennuksena toisen asunnon yhteyteen, jolloin on muodostettu paritalo.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiö: Jääkaappi-pakastin, integroidut induktioliesi, erillisuuni, höyryuuni, mikro-ominaisuus ja astianpesukone. Tasot kivikomposiittia ja laminaattia. Välitila kaakelia. Led-valot. Lattia laminaattia ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kph: Lavuaariallas ja allaskaappi, peili, suihku, suihkuseinä ja wc-istuin. Lattiat laattaa ja seinät kaakelia. Yläkerran kph: Lavuaariallas ja allaskaappi, peilikaappi, suihku ja wc-istuin. Lattiat laattaa ja seinät kaakelia.
Saunan kuvaus
Asunnon pihalla perustukset tehty erilliselle saunarakennukselle. Myyjä rakennuttaa omalla kustannuksellaan saunarakennuksen valmiiksi.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone: Seinät maalattu ja lattia laminaattia. Avoportaat yläkertaan.
Makuuhuoneiden kuvaus
Mh1: Seinät maalattu ja lattia laminaattia. Liukuovikomerot. Mahdollisuus viimeistellä parvi, jossa käytännöllistä säilytystilaa. Mh2: Seinät maalattu ja lattia laminaattia. Liukuovikomerot. Mh3: Seinät maalattu ja lattia laminaattia. Liukuovikomerot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate

Remonttien hinnat

Tutustu alueen Espoo toteutuneiden remonttien hintoihin ja kilpailuta hinta remontillesi.

Kylpyhuoneremontti
Katso hinnat
Urakkamaailma.fi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijän tehtäviä hoitaa Anssi Knuutila Lumivaarantie 16 A 02140 Espoo anssi.knuutila@hamk.fi Puh. 050 4336916
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
1 476 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki puh. 09 816 21

Asunto Oy Lumivaarantie 16

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Useita päiväkoteja ja kouluja alueella tai alueen lähistöllä.
Palvelut: Peruspalveluita, kuten ruokakauppa, ravintola ja kirjasto, alueella. Lähistöllä Breda-kauppakeskus, jossa ruokakauppa ja useita erikoisliikkeitä sekä huoltoasema. Nopea yhteys Leppävaaran Selloon ja Tapiolan keskustaan, joissa kattavat palvelut.
Liikenneyhteydet
Bussi- ja tuleva Raide-Jokeri-yhteys kävelyetäisyydellä. Pyöräilyetäisyys Leppävaaraan, Tapiolaan, Otaniemeen ja Keilaniemeen. Nopea ajoyhteys Kehä I:lle, Turunväylälle ja Helsingin keskustaan.
Auton säilytys
Huoneiston pihalla kaksi ulkoautopaikkaa.
Taloyhtiössä kuusi piha-autopaikkaa.
Pihan kuvaus
Kunkin huoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet oikeuttavat hallitsemaan huoneiston huoneistokohtaista piha-aluetta sen mukaisesti kuin yhtiöjärjestykseen liitetyssä asemapiirroksessa on esitetty. Muilta osin yhtiön tontti jää yhtiön välittömään hallintaan. Yhtiön välittömään hallintaan jää autotie.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Ollila Leena

Myyntineuvottelija, Osakas, DI

Sp-Koti | CMH-Koti Oy, Tapiola

Sp-Koti | CMH-Koti Oy, Tapiola
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.