Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Paritalo | 4 h, eteisaula, k, wc, kph, s

Lauritsankatu 30 as 1, Koivula, Turku

Hinta

115 000 €

Koko

99,2

Vuosi

1965

Rauhallisella ja hyvällä sijainnilla Koivulassa vuonna 1965 valmistunut paritalon puolisosuus. Koko oman puutarhatontin pinta-ala on 1367 m2 ja se on jaettu hallinnanjakosopimuksella naapuriasunnon kanssa. Koivulassa on hyvät liikenneyhteydet, Kauppakeskus Skanssi ja Koivulan liikekeskus on lähellä. Hyvät liikunta- ja ulkoilumaastot. Talo on rakennettu loivaan rinteeseen kahteen kerrokseen. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, eteisaula, joka on toiminut nykyisen omistajan perheen perhe-/TV-huoneena, olohuone ja keittiö. Kellarikerrokseen pääsee pyöreitä rappuja pitkin. Kellarikerroksessa on pukuhuone, kylpyhuone, puilla lämmitettävä sauna, erillinen wc ja kaappi- ja kellarimaista säilytystilaa. Olohuoneen kulmassa on avotakka. Kellarikerroksessa, talon takana on tilava autotalli. Talossa on tehty Raksystems Insinööritoimisto Oy:n kuntotarkastus 21.11.2019 ja yhteenvedon mukaan kellarikerroksessa havaittiin kosteutta lähes kauttaaltaan lattiassa ja seinien alaosassa. Havaitut kosteudet johtuvat maaperästä rakenteisiin siirtyvästä kosteudesta. Kellarin osalta tilojen käyttötarkoituksella tulevaisuudessa on merkittävä vaikutus tarvittavien korjaustoimenpiteiden tarpeellisuuteen ja laajuuteen. Tulevissa korjauksissa tulee huomioida maaperästä seinärakenteisiin kohdistuva kosteusrasitus. Raksystemsin tekemän kuntotarkastusraportin jatkotutkimustarpeet liittyvät salaojien toiminnan selvittämiseen, katteen tarkastamiseen, yläpohjatilan tarkastamiseen ja rakenteiden tutkimiseen kosteusjälkien kohdalta. Suomen Rakennusasiantuntijoilta on tilattu yläpohjan ja katteen tarkastus sekä lainvaatima energiatodistus. Tarkastus on tehty 29.10.2020. Energialuokka E2018. Ikääntymisestä johtuen tulee varautua perusmuurin kosteuseristeen, salaojajärjestelmän, rappausverhouksen, ikkunoiden ja ulko-ovien, vesikatteen, pesuhuoneen ja saunan, savupiipun, lämmityskattilan, lämminvesivaraajan, teräksisten vesijohtojen, valurautaisten viemäriputkien, betonisten viemäriputkien sekä sähköjärjestelmän osien uusimistarpeeseen. Varaa oma yksityisesittelyaikasi ja tule tutustumaan olisiko tämä juuri se remonttikohde, jota olet etsinyt. Lisätiedot ja esittelyt joko soittamalla numeroon 045 140 8343 tai sähköpostilla: mari.hakala@huom.fi.

Tulosta PDF
print
Tilaa esite
Esittelyaika

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21377723
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, eteisaula, k, wc, kph, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
99,2
Muiden tilojen pinta-ala
15,8
Kokonaispinta-ala
115
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatiedot on saatu rakennuslupa-asiakirjoista, eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne saattavat poiketa olennaisestikin nykymääräysten mukaisista pinta-aloista.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1965
Käyttöönottovuosi
1965
Vapautuminen
Muu ehto, Sopimuksen mukaan/n. 1-2 kk kaupasta
Velaton hinta
 • 115 000 €
Myyntihinta
 • 115 000 €
Muut lämmityskulut
208,00 € / kk
Lisätiedot maksuista
Koko talon kiinteistövero: 633,51 e (vuonna 2020), asunnon 1 osuus: 316,78 e/vuosi, öljyn kulutus n. 5000 l/vuosi koko talossa, asunnon 1 osuus: n. 2500 l/vuosi eli n. 2500 e/vuosi (riippuen öljyn hinnasta), varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan, käyttösähkö kulutuksen mukaan (talo ollut asumattomana n. 1,5 vuotta/ei tämän hetkistä asumisaikaista sähkölaskua tiedossa), naapurihuoneistossa: 2 hengen taloudessa n. 4700 kWh/vuosi, n. 500 euroa/vuosi, vesi- ja jätevesi n. 42 e/kk), jätemaksut tyhjennyskertojen mukaan, n. 16 e/krt, lainhuudatuskulut, kaupanvahvistajan maksu. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palveluntarjoajasta.
Sauna
 • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisaulan lattia on linoleumia ja seinät on maalattu. Nykyisellä omistajalla tila on toiminut TV-huoneena/perhehuoneena.
Asuntoon kuuluu
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Hälytysjärjestelmän laitteet, antenni-TV (eteisaulassa eli perheolohuoneessa koko talon pääantenni)
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Kohteen lisätiedot
Avotakka olohuoneessa ja sauna eivät ole olleet käytössä yli 5 vuoteen. Keskuslämmityshormi on nuohottu kesällä 2020. Pannuhuonetila kuuluu naapurin hallintaoikeuteen. Vanha öljysäiliö poistettu maan alta, uusi öljysäiliö on kellarikerroksessa. Öljysäiliötä ei ole tarkastettu. Huoneistoilla on yhteinen vesimittari ja öljylämmitys. Huoneistojen omistajat ovat suunnitelleet omiin vesimittareihin siirtymistä. Pannuhuoneen polttimon sähkö (2 A:n sulake) menee 1 asunnon sähkölaskuun. Hallinnanjakosopimuksen mukaan lämmitys- ja lämpimän käyttöveden tuottamiskustannuksista asunnon 1 osuus on 51,3 %. Vesimaksu maksetaan asunnoissa asuvien henkilöiden suhteessa. Alkuperäisissä rakennuspiirustuksissa on yläkertaan piirretty wc-tila, mutta se on rakennettu kellarikerrokseen rakennusvaiheessa. Kellaritilan käyttötarkoituksen muutosta (wc-tilan osalta) ei ole rakennuslupa-asiakirjoissa.
Tehdyt remontit
Kylpyhuone-, erillinen wc ja keittiöremontti 1980-luvulla, käyttövesiputket näkyviltä osin uusittu 2004, yläpohjan lisäeristys 200 mm puhallusvillaa (alkuperäinen eristys 300 mm kutterin purua)
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Yläkerta tyydyttävä, kellarikerroksessa mm. kosteusvaurioita. Kts. kuntotarkastusraportti.
Energialuokka
 • E (2018)
Asbestikartoitus
 • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljylämmitys
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäriliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, kivi, tiili
Rakennusmateriaali: Ulkoseinät ovat kiviainesrakenteisia, tiiliverhoiltuja ja rapattuja. Ensimmäisen ja toisen kerroksen välinen välipohja on kiviainesrakenteinen. Yläpohja on puurakenteinen.
Keittiön kuvaus
Keittiö on remontoitu n. 1980-luvulla. Jääkaappi on vaihtamisen tarpeessa. Liesituuletin hormiin. Sähköliesi. Kodinkoneet ovat vanhat, myyjä ei vastaa niiden toimivuudesta/takuuta ei ole jäljellä.
Lattiamateriaalit: muovi
Seinämateriaalit: maalattu, osalaatoitus, puolipaneeli
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: maali, osalaatoitus
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: suihku
Kylpyhuone on remontoitu n. 1980-luvulla: kylpyhuoneen osalaatoitus, kylpyamme poistettu ja sisäkatto tehty. Kylpyhuoneessa on vanha vesipadan pesä, vesipata peitetty/pesä ei käytössä/myyjällä ei ole tarkkaa tietoa.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc on remontoitu n. 1980-luvulla. Wc:ssä on wc-istuin, allas, hana, allaskaappi ja peilikaappi. Lattia ja seinät on laatoitettu.
Saunan kuvaus
Tilavassa saunassa on puukiuas. Saunan ilmanvaihto puutteellinen.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen takan ympärillä osalaatoitus, joka maalattu. Muualla kangastapetti. Olohuoneen lattia on parkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kahden makuuhuoneen seinät on tapetoitu, yhdessä makuuhuoneessa tapetti on maalattu päältä.
Lattiamateriaalit: muovi
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikerroksessa eteisessä vaatekaappeja ja kellarikomeroja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Profiilipeltikate

Remonttien hinnat

Tutustu alueen Turku toteutuneiden remonttien hintoihin ja kilpailuta hinta remontillesi.

 • Kylpyhuoneremontti
 • Keittiöremontti
 • Ulkomaalaus
 • Sisämaalaus
 • Maanrakennus
 • Kattoremontti
 • Lattiaremontti
 • Sähköremontti
 • Putkiremontti
Katso hinnat
Urakkamaailma.fi
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-35-15-16
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 367
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella, joka on tehty 31.3.2014 ja rekisteröity 2.4.2014.
Rakennusoikeuden pinta-ala
242
Rasitteet
Rasitustodistuksen mukaan: Kiinteistön hallinnan jakaminen 2.4.2014. Hallinnanjakosopimus 31.3.2014. Valmiita panttikirjoja ei ole.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Asemakaavamääräyksen mukaan kokonaiskerrosala enintään 242 m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava vahvistettu 21.9.1963. Lisätiedot: Turun kaupunki puh. 02 330 000.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli talon alakerrassa. Erillinen purkukuntoinen leikkimökki.

Hakala Mari

Kiinteistönvälittäjä. LKV, LVV, KiAT, osakas

Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Turku

Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Turku
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.