alku LKV

Kerrostalo | 2h, k, kph, s, wc, las.parveke

Visseli 13 B 39, Pateniemenranta, Oulu

Hinta

279 000 €

Koko

53,5 m²

Vuosi

2023

Nyt myynnissä upea toisen kerroksen koti Veneenveistäjänrannassa Asunto Oy Aurinkorannassa, joka on rakentumassa alueen parhaalle paikalle aivan meren äärelle. Talo rakennetaan todella laadukkaasti vastaamaan vaativaakin makua, näistä kodeista tulee todella upeita. Taloyhtiö muodostuu 40 asunnosta, joiden koko vaihtelee 23,5m2 yksiöstä 111m2 neliöön. Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota valoisuuteen, laadukkaaseen valaistukseen, suuriin ikkunapintoihin, toimiviin pohjaratkaisuihin sekä suuriin, merelle suunnattuihin parvekkeisiin sekä kylpytilojen kokoon ja riittävyyteen. Keittiöt liittyvät luontevasti oleskelutiloihin, olohuone-keittiö tila on suuri ja valoisa. Asunnoissa on vesikiertoinen, kaukolämpöön liitetty lattialämmitys sekä huoneistokohtainen viilennys. Pintamateriaalit ja kiintokalusteet edustavat samaa korkeaa laatutasoa kuin koko taloyhtiö. Autoja varten asukkaat voivat ostaa joko autokatospaikan tai oman lämpimän autotallin. Irtainvarasto sijaitsee joko päärakennuksen yhteydessä tai erillisenä osakkeena ostetun autotallin yhteydestä. Aurinkorannan oma piha on viihtyisä, siellä on tilaa niin lasten kuin aikuistenkin tarpeeseen. Aurinkorannan asukkaiden käytössä on alueen yhteinen, poikkeuksellisen iso ja monipuolinen urheilupuisto (ulkokuntosali) sekä lasten leikkipaikka ja muut puistoalueet. Veneenveistäjänranta alueena on ulkoilun ystävälle täydellinen. Kevyenliikenteen väyliä on kattavasti ja urheilupuisto sijaitsee aivan meren äärellä. Alueelle on valmistunut päivittäistavarakauppa, bussilinja kulkee vierestä ja päiväkoti on tulossa ihan lähelle. Läheltä löytyy myös kaikki Pateniemen ja Ritaharjun palvelut, kuten kaupat, koulut ja päiväkodit. Taloyhtiön välittömään läheisyyteen on valmistunut laadukas venesatama, josta on mahdollista hankkia oma venepaikka sähkö- ja vesiliittymillä. Aurinkorannan asukkailla on mahdollisuus ostaa oma venepaikka ja näin ollen ainutlaatuinen mahdollisuus pitää omaa venettä lyhyen kävelymatkan päässä kotiovelta. Asunto Oy Aurinkoranta hallitsee tonttiosuuttaan hallinnanjakosopimuksella, ja jokaisella asunnon ostajalla on mahdollisuus joko maksaa tonttiosuudestaan vuokraa, tai lunastaa sen omakseen. Mikäli asunnon ostaja päättää maksaa tonttiosuudestaan vuokraa, voi sen silti lunastaa omakseen myöhemmin, elämäntilanteen mukaan. Nämä kodit ovat nyt myynnissä. Nyt kannattaa ottaa pian yhteys ja varata oma uusi koti! Näin upealle paikalle valmistuvia koteja on vain hyvin harvassa, merenrannan arvoasuntoja, joiden varustelutaso on huippuluokkaa! Ole pian yhteydessä, Myyntiä hoitaa Anna, p. 040 354 2120. Myynnissä yksiöitä: 23,5m2, kaksioita: 48,5m2, 51m2, 53,5m2, 56m2, kolmioita: 62m2 ja 82,5m2 sekä neliö 111m2. Ota yhteyttä ja valitse sopiva uusi koti! Kohteen rakennuttaja Aalto Development https://www.aaltodevelopment.fi/ Lisää kohteesta ja alueesta: https://www.aaltodevelopment.fi/aurinkoranta

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21416007
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, s, wc, las.parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
53,5 m²
Kokonaispinta-ala
53,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Todella avarapohjainen ja laadukas toisen kerroksen koti. Kodissa on olohuone-keittiöalueella isot ikkunat. Olohuoneesta avautuu isot liukulasiovet lasitetulle helposti sisustettavalle parvekkeelle, josta on näkymä merelle. Kodissa on tilava makuuhuone, jossa on hyvin säilytystilaa vaatehuoneessa. Kodin kylpyhuone-saunakokonaisuus on ainutlaatuinen. Upea koti!
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Muu ehto: syksyllä 2023
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

95 602,00 €

Velkaosuus

183 398,00 €

Velaton hinta

279 000,00 €

Neliöhinta

5 214,95 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

173,90 € / kk

Pääomavastike

749,00 € / kk

Erityisvastike

2,00 € / kk

Tontin vuokravastike

93,84 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 018,74 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
YHTIÖLAINA JA YHTIÖVASTIKKEET: Asunto Oy Aurinkorannan yhtiölaina on lyhennysvapaa 31.12.2024 saakka, tänä aikana maksetaan lainasta vain korkoa, joka 14€/m2/kk 1.6.2024 saakka, jonka jälkeen korkotasoa tarkistetaan. Korkotason muutokset voivat vaikuttaa rahoitusvastikkeisiin. Korontarkastuspäivä on vuosittain 1.6 ( 12kk euribor+marginaali 0,95% ). 1.1.2025 alkaa yhtiölainan lyhennykset, laina-aika on 22 vuotta. Laina on annuiteettilaina, jonka korko on 12kk euribor+0,95%. Rahoitusvastike kokonaisuudessaan lainan lyhennyksen alkaessa 1.1.2025 nykyisessä korkotasossa olisi arviolta n. 1443 e/kk. Arvioidut yhtiövastikkeet ovat: - Hoitovastike asunnoista: 3,25 eur/m2/kk. - Hoitovastike autotalleista arvio: 1,00e/os/kk. (20e/kk) - Hoitovastike autokatoksista arvio: 1,00 e/os/kk. (10e/kk) - Mediavastike arvio 2,00e/huoneisto/kk - Vesivastike-ennakko 20e/hlö/kk - Rahoitusvastike lyhennysvapaan aikana eli 31.12.2024 saakka: 4,55 eur/m2/kk. - Rahoitusvastike lainan lyhennyksen aikana eli 1.1.2025 alkaen: 15,34 eur/m2/kk. TONTTI JA TONTTIVASTIKE -Tontti on vuokratontti, tonttivastike on 93,84e/kk -Tontin alkuperäinen lunastushinta 22 983 €. Tontin lunastushintaan lisätään vuosittainen indeksikorotus. Kukin huoneisto voi itsenäisesti ostaa tonttiosuutensa omaksi, jolloin kyseinen huoneisto vapautuu tonttivastikkeesta. Tontin voi ostaa omaksi ilmoittamalla siitä tontin omistajalle vuosittain elokuun loppuun mennessä. Lunastushinta sisältää tonttiosuudesta maksettavan varainsiirtoveron 3% sekä järjestelykulu, mutta arvio ei sisällä tonttihintaan vuosittain lisättävää indeksikorotusta. -Vuokravastikkeen maksaminen ei vähennä tontin osuuden lunastushintaa. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina: - Autokatospaikka lämpöpistokkeella 9 500 €. - Lämmin autotalli auton laturivalmiudella 23 000 €. - Lämmin autotalli auton laturivalmiudella ja varastolla 27 000 €. Venepaikat myydään erillisinä osakkeina: - Venepaikka 6 metrin puomilla 6 000 €. - Venepaikka 8 metrin puomilla 8 000 €. - Venepaikka 10 metrin puomilla 10 000 €. - Venepaikka 12 metrin puomilla 12 000 €.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ihastuttava ja toimivapohjainen koti, jossa joka asia on mietitty tarkoin ja harkiten. Valoisa olohuone ja keittiötila on tämän kodin keskus. Kodin makuuhuonetila on hyvänkokoinen. Olohuoneesta on käynti suurelle lasitetulle parvekkeelle. Isolta lasitetulta parvekkeelta on näkymä merelle. Kattava valaistus kruunaa kokonaisuuden.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaikissa huoneistossa on koneellinen ilmanvaihto sekä erillinen viilennys. Parvekkeet ovat lasitetut.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Nyt myynnissä todella avarapohjainen ja huippulaadukas koti merenrannalla upeassa Asunto Oy Aurinkorannassa. Kodin suurelta parvekkeelta on näkymät merelle! Upea koti odottaa!
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Avara ja laadukas Puustellin keittiö, joka on ruoanlaittajan unelma. Kaapistot ovat tyylikkäät vaalenharmaat(Light Gray) ja vetimet mustat. Keittiössä on myös laadukas ja kattava koneistus. Keittiön tasot ovat vaaleaa kvartsia(Eternal Statuario) ja sekä allas että hana ovat mustia. Lattian parketti Essence. Keittiössä todellakin kokataan ja viihdytään.
Lattiamateriaalit: parketti
Työtaso: muu
Varusteet: astianpesukone, mikroaaltouuni
Liesi: induktio, integroitu
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku, wc
Kodin kylpyhuone on tyylikäs, tuhkan värisine laattoineen. Kylpyhuoneen yhteydessä on tilaa kodinhoidolle. Kylpyhuoneessa on myös wc-tila.
WC-tilojen kuvaus
Kodin wc sijaitsee kylpytilojen yhteydessä. Wc-istuimet ovat seinään kiinnitettyjä.
Seinämateriaalit: kaakeli, maali
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen ja valoisa sauna, jossa lämpöiset sekä unohtumattomat löylyt. Saunassa on myös ikkuna.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotila sijaitsee kylpyhuoneen yhteydessä. Kodinhoitotiloissa hyvin tilaa kodin pyykkihuollolle sekä pesutornille.
Olohuoneen kuvaus
Upea ja tilava olohuone-keittiötila on tämän kodin ehdoton keskus. Valoisaa ja avaraa olohuonetta on ilo sisustaa. Olohuoneessa lattia on parkettia(Essence). Olohuoneesta käynti lasitetulle suurelle parvekkeelle, josta voi ihailla kauniita merimaisemia. Lasitusten ansiosta parveke toimii oivana tilana vuoden jokaisena päivänä.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kodin makuuhuone on kaunis ja siinä on erillinen vaatehuone. Lattia on parkettia(Essence).
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kodissa hyvin säilytystilaa. Jokaiselle huoneistolle kuuluu irtainvarasto, joka voi olla joko oman autotallin yhteydessä tai häkkivarastona talon ensimmäisessä kerroksessa.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Väestönsuoja, Urheiluvälinevarasto, Hissi
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 27 Autotalleja: 15

Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontin omistuksesta

Vuokrasopimuksen saa pyydettäessä nähtäville.

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
LähiTapiola Tontit II Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
28.10.2069

Asunto Oy Aurinkoranta

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Asunto Oy Aurinkoranta valmistuu Veneenveistäjänrantaan, joka on uusi kaupunginosa Pateniemen ranta-alueella.

Veneenveistäjänrannassa meri, uimaranta, venesatama, oma kauppa, leikkipuisto, liikuntapuisto, ulkoilureitit ja luonto tekevät asumisesta viihtyisää. Tulevien asukkaiden käytössä ovat kaikki Pateniemen ja Ritaharjun palvelut eli kaupat, koulut, harrastuspaikat ja muut päivittäispalvelut. Jo olemassa olevien palvelujen lisäksi Veneenveistäjänrantaan rakennetaan uusi päiväkoti sekä venesataman rantapaviljonki kahviloineen.
Liikenneyhteydet
Etäisyys niin autotietä kuin kevyen liikenteen väylääkin pitkin Oulun keskustaan on noin 12 kilometriä, ja Linnanmaalle sekä teknologiakylään noin 5 kilometriä. Pateniemenrannan ja Veneenveistäjänrannan kautta suunniteltu uusi bussilinja mahdollistaa julkisten liikennevälineiden käytön. Veneenveistäjänrannasta voit mennä torinrantaan auton, bussin ja polkupyörän lisäksi myös omalla veneellä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Useita erilaisia autopaikkavaihtoehtoja: - Autokatospaikka lämpöpistokkeella 9 500 €. - Lämmin autotalli auton laturivalmiudella 23 000 €. - Lämmin autotalli auton laturivalmiudella + irtainvarastolla 27 000 €.
Ranta
  • Yhteisranta
  • Taloyhtiö sijaitsee ihan merenrannassa upealla alueella Veneenveistäjänrannassa Oulun Pateniemessä. Veneenveistäjänranta on upea Perämeren rannalla oleva alue, joka on ainutlaatuinen Oulussa ja koko Pohjois-Suomessa. Rannasta löytyvät mahtavat laituritilat myös isoillekin veneille. Venepaikoille on oma yhtiö, joka hallinnoi venepaikkoja ja niihin liittyvää toimintaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Pateniemi, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Similä Anna

Myyntineuvottelija

alku LKV

alku LKV
alku LKV

Hintantie 95,
90650 OULU

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.