Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Helsinki

Omakotitontti

Ainontie 14-16, Hämeenkylä, Vantaa

Hinta

168 000 €

Koko

676

Nyt myynnissä tontti korkealla paikalla Vantaan Hämeenkylässä. Hyvä liikenneyhteydet ja palvelut vieressä. Tontilla sijaitsee vuonna 1949 rakennettu talo, joka on kuntotarkastettu. Kuntotarkastuksen tulosten perusteella talo myydään purkukuntoisena. Kiinteistössä ei ole vesi- eikä viemäriliittymää eikä tietä. Tielle on rakennuslupapäätös sekä suunnitelma sen sijainnista. Tontilla saa rakentaa 160 m2 rakennuksen kahteen tasoon. Tiedustelut ja esittelypyynnöt Tuula Partanen, 0400 588200, tuula.partanen@huom.fi

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21428228
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 168 000 €
Myyntihinta
  • 168 000 €
Kohteen lisätiedot
Tontilla on purkukuntoinen rakennus. Ostaja vastaa rakennuksen purkukustannuksista. Kiinteistö myydään tonttina. Purettava rakennus: Rv. 1949, 1 1/2 krs, 160 k-m2. Kuntotarkastuksen perusteella todettu kosteusvaurioita ja sisä ilmaepäilyja mm. kellarissa ja 1 krs tiloissa. Rakennus myydään asumiskelvottomana eikä hinta muodostu osaksikaan rakennuksesta. Ostaja vastaa purkuluvan hakemisesta ja kaikista purku-, jäte- kuljetuskuluista ja maaperän puhdistuskustannuksista tontin rakennuskelpoisuutta varten.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-405-4-1
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
676
Lisätietoja tontista
Tällä hetkellä tontti on tilamuotoinen, joten kohde täytyy ensin lohkoa ja muodostaa tontiksi. Ostaja vastaa tontin lohkomis- ja rekisteröimiskustannuksista. Tontilla on rakennuskielto kunnes rekisteröinti on tehty. Tontille ei ole tällä hetkellä tietä, tien rakentamiselle on suunnitelmat ja rakennuslupa voimassa. Ostaja vastaa tien rakentamisesta sekä kustannuksista. Rakennuksella ei ole vesiliittymää, viemäriliittymä on. Kiinteistöllä sijaitseva rakennus myydään purkukuntoisena eikä myyjä vastaa rakennuksissa mahdollisesti ilmenevistä laatuvirheistä. Kauppahinta ei kohdistu osaksikaan kiinteistöllä sijaitseviin rakennuksiin, vaan ainoastaan maapohjaan, rakennusoikeuteen ja sähköliittymään.
Tontin nimi
Tavastby Folkskola
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Asuinrakennusten korttelialue.
Kaavoitustiedot
Asemakaavassa tilalle on osoitettu yksi rakennusala, johon saa rakentaa 160 k-m2 rakennuksen kahteen kerrokseen. Rakennusta ei ole asemakaavassa suojeltu, mutta kaavamääräysten mukaan rakennuksen tulee olla punakattoinen punainen puutalo.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Alle 1 km
Palvelut: Kauppa n 200 m
Päiväkodit: Alle 1 km
Liikenneyhteydet
Bussit

Partanen Tuula

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, rakennuttaja-asiamies RAKI™ osakas

Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Helsinki

Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Helsinki
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Helsinki

placeHuopalahdentie 24,
00350 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.