Omakotitontti

Rågholmantie 4, Suvisaaristo, Espoo

Hinta

865 000 €

Koko

5 458

UNELMIEN SIJAINTI UUDELLE KODILLENNE ARVOSTETUSTA ESPOON SUVISAARISTOSTA! VARAINSIIRTOVERO VAIN 2% ! Suvisaaristossa sijaitseva, länteen avautuva upea merenrantakiinteistö (0,5458 ha), jossa omaa rantaviivaa noin 100m. Kiinteistöön kuuluu sekä uimarantaa että mereen laskeutuvaa kalliorantaa ja mäntymetsää. Rakennuspaikka sijaitsee osittain korkealla kallion päällä ja rajoittuu osittain uimarantaan, joka tarjoaa ihanteellisen paikan rantasaunalle. Rakennuspaikka on hyvin valoisa. Meri näkyy niin etu- kuin takapihallekin. Ranta on ruopattu v.2017. Rantakiinteistö tarjoaa erinomaisen paikan isommallekin laiturille sekä veneelle ja rannan syvyys riittää purjeveneelle. Poikkeuslupa myönnetty ja rakennuslupa on ennakkokäsittelyssä. Lisätietoja: Rakennuslupa on jätetty n. 300 m² asuinrakennukselle, n. 42 m² saunarakennukselle ja n. 73 m² autotallille. Lupakuvat ovat muokattavissa ilman lisäkuluja syksyyn 2021 saakka. Maaperätutkimus ja perustamistapa suunnitelma on tehty. Maalämpöpumpun saa porata tontille. + Suvisaariston vesiosuuskunnan kunnallistekniikka on rajalla. + Tämän merenrantatontin vesijättö on lunastettu 2017. + Kiinteistö myydään As. OY muotoisena, jolloin varainsiirtovero vain 2%! + Kiinteistölle Moisöön saareen tulee tie perille saakka, etäisyys Helsinkiin n. 25km. + Kiinteistölle vievällä tiellä ei läpikulkuoikeutta. Suvisaaristo on valittu Suomen mukavimmaksi asuinalueeksi, sekä Uudenmaan liiton maakuntahallitus valitsi Suvisaariston Vuoden uusmaalaiseksi kyläksi vuonna 2007. Suvisaaristoon perustettiin oma vesiosuuskunta vuonna 1999. Verkosto toteutettiin uudella tekniikalla, paineistetulla viemärillä, joka on perinteistä huomattavasti hellävaraisempi ympäristölle. Vastaavanlaista aluetta et pääkaupunkiseudulta löydä. Tonttien koot ovat suuria, joten sinun ei tarvitse asua isossa talossasi pienellä tontilla, vaan tilaa riittää erittäin hyvin. Saavuttuasi Suvisaariston vehreisiin maisemiin katoavat huolesi välittömästi ja olet silti vain muutamien kymmenien minuuttien päässä Helsingin keskustasta. Yhteishenki alueella on erinomaista ja upea luonto sekä merelliset maisemat tekevät tästä parhaan sijainnin kodillesi. Olisiko tässä uusi sijainti kodillenne ? Ota yhteyttä ja sovi oma esittelysi. KATSO MYÖS KOHTEEN ESITTELYVIDEO! TÄMÄN UPEAN KOKONAISUUDEN MYY: Samu Siponen Neliöt Liikkuu LKV Perustajaosakas, LKV, LVV 040 776 8492 samu@neliotliikkuu.fi

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21437345
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 865 000 €
Myyntihinta
  • 865 000 €
Kiinteistövero
1 700,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Tieosuuskunnan vuosittainen ylläpitomaksu (vaihtelee vuosittain, 2017 oli enemmän parannustöitä 298eur), Vesiosuuskuntaan liittyminen ja vesi & viemärimaksut käytön mukaan (kiinteistö ei ole tällä hetkellä liittynyt koska ei ole vielä rakennuksia)
Vesihuollon kuvaus
vesiosuuskunta
Lisätietoja: Suvisaariston vesiosuuskunnan tekniikka on tontin rajalla
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-449-1-985
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
5 458
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Ei purettavia rakennuksia. Rakennuspaikka sijaitsee saaren korkeimmassa kohdassa kalliolla, joten talosta saa hyvän esteettömän merinäköalan. Louhimalla on myös kellari mahdollinen tehdä, mikä on Suvisaariston rantatonteilla harvinaista. Talon edustan ranta on syväykseltään sopiva isommallekin veneelle. Uimarannan edusta on ruopattu. Poikkeamispäätöksessä on annettu lupa myös rantasaunalle, mikä on myös Suvisaaristossa poikkeuksellista, rantasaunan saa melko lähelle vedenrajaa.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Poikkeuslupa myönnetty ja rakennuslupa on ennakkokäsittelyssä. Lisätietoja: Rakennuslupa on jätetty n. 300 m² asuinrakennukselle, n. 42 m² saunarakennukselle ja n. 73 m² autotallille. Lupakuvat ovat muokattavissa ilman lisäkuluja syksyyn 2021 saakka. Maaperätutkimus ja perustamistapa suunnitelma on tehty. Maalämpöpumpun saa porata tontille.
Kaavoitustiedot
Kaupan kohteen alueella on Soukanniemi-Suvisaariston osayleiskaava(13.06.1989) AO 1 1/2 I e = 0.10. Kaavan mukaisesti alueelle voidaan rakentaa enintään yksi 400 kem2 omakotitalo talousrakennuksineen edellyttäen, että rakennuspaikan koko on vähintään 4000 m2.
Pihan kuvaus
Kiinteistöllä pistää esiin useasta kohdasta luonnonkallio. Hiekkarannan kohta on matala ja loivemmin syvenevä. Pääosin ranta on luonnonkalliota joka on korkeimmillaan rakennuspaikan kohdalla. Puustoa on harvennettu ja pääosin mänty ja kuusimetsää, hiekkarannan alueella kauniita tervaleppiä.
Ranta
  • Osittain mereen laskevaa kalliota ja osittain matalaa uimarantaa. Rannan vesijättö on jo lunastettu mistä tulee helposti Suvisaaristossa 30-80t euroa lisäkustannuksia rakennuslupaa haettaessa.

Siponen Samu

Perustajaosakas, LKV, LVV

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
SKVL jäsenyritys

placeMuseokatu 7,
00100 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.