Top House | Top Living Oy LKV
Top House | Top Living Oy LKV

Omakotitalo | 2mh, oh, k, th, 2wc, kph, sauna, kuisti

Puskatie 1, Kulloo, Porvoo

Hinta

197 000 €

Koko

70 / 105 m²

Vuosi

1960

Etsitkö kotia, jossa yhdistyvät vanhan talon taika ja moderni tyyli? Tämä upea omakotitalo Kulloossa tarjoaa sinulle etsimäsi! Tämä kodikas koti sopii täydellisesti niin pariskunnalle kuin pienelle perheellekin. Vanhan ajan viehätys yhdistyy tyylikkäisiin mustavalkoisiin pintoihin, jotka tekevät tästä kodista ainutlaatuisen. Kaksi kevyttä tulisijaa tuo lämpöä ja tunnelmaa ja ehdottomasti parasta on päästä oman puusaunan löylyihin rentoutumaan! Ilmalämpöpumppu auttaa pitämään lämmityskustannuksia kurissa. Talo jakautuu kolmeen kerrokseen ja lisäksi on lämmin kuisti. Kellarikerroksesta löytyy takkahuone, wc, pieni varastotila, kylpyhuone ja puusauna. Keskikerroksessa on keittiö, ruokailutila sekä olohuone ja ylimmässä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, wc ja säilytystilaa. Talon helppohoitoinen, luonnonmukainen ja viihtyisä piha tarjoaa runsaasti tilaa niin viherpeukaloille kuin erilaisille harrastuksille. Kallion päällä olevalla katetulla terassialueella voit nauttia ulkoilmasta ympäri vuoden ja vierellä on myös kaunis ulkotulisija. Pihassa on myös reilusti tilaa pysäköinnille, suuri puuvaja ja kylmiä varastotiloja. Vilkasliikenteiset tiet kulkevat talon vierellä ja takaavat loistavat yhteydet Helsingin ja Porvoon suuntiin. Bussipysäkki on suoraan tontin edustalla Helsingintien varressa. Moottoritien liittymään on vajaa 3km:n matka. Kulloon sivistyskeskuksessa, n. 3,7 km:n päässä sijaitsee suomenkielinen alakoulu, ruotsinkielinen alakoulu sekä päiväkoti. Kysy lisätietoja ja sovi oma esittelyaikasi! Anne-Mari Järvinen Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV 040 684 1333 anne.jarvinen@tophouse.fi Tavoitat minut joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin! Saat tarvittaessa kontaktieni kautta myös nopean lainapäätöksen!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21437935
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2mh, oh, k, th, 2wc, kph, sauna, kuisti
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
70 m²
Muiden tilojen pinta-ala
35 m²
Kokonaispinta-ala
105 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Kaupungin rakennusvalvonnan rakennuskortin mukaisesti asuintilojen huoneistoala on 70 m², kerrosala 84 m² ja kokonaisala n. 137 m². Asuinrakennus on kahdessa kerroksessa ja lisäksi on lämmin kellarikerros, jossa sijaitsee pesutilat, sauna, wc ja takkahuone. Kellarikerroksen pinta-ala on omistajan oman arvion mukaan n. 35 m². Pinta aloja ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1960
Käyttöönottovuosi
1960
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

197 000,00 €

Velaton hinta

197 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: n. 290 €/vuosi
Sähkön kokonaiskulutus ollut vuonna 2022 n. 13445 kWh/v. Hinta riippuu sähkösopimuksesta. Nykyisellä omistajalla sähkön hinta + siirtokulut ovat olleet yhteensä n. 14,48 snt/kWh (alv 10%) + perusmaksut yhteensä 16,22 €/kk. Edellisen vuoden kulutuksella se tekee n. 179 €/kk. Vesimaksu kulutuksen mukaan Porvoon veden hinnaston mukaisesti. Likakaivon tyhjennys n. 4x vuodessa, tyhjennyksen hinta n. 120€/kerta. Säiliö on 5m3. Tieosuuskunnalla on yhteinen auraus ja jätehuolto. Näiden yhteenlasketut kustannukset ovat n. 230 €/vuosi tämän kiinteistön osalta. Aurausten määrä voi vuosittain nostaa tai laskea hintaa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Muut tilat: Kuisti (sähköpatteri), takkahuone (pieni kamiina). Alakerrassa aulatilan ja takkahuoneen lattiat laatoitettu. Laatat maalattu kaakelimaalilla. Seinät puupaneelia.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
verhotangot, lämminvesivaraaja, ilmalämpöpumppu.
Kauppaan ei kuulu: Polttopuut.
Kohteen lisätiedot
Kiinteistö sijaitsee moottoritien välittömässä läheisyydessä ja siitä aiheutuu selkeää tieliikennemeteliä. Edellisen omistajan kertoman mukaan wc:n jätevedet ohjautuvat umpisäiliöön ja harmaat vedet saostuskaivojen kautta maastoon. Suositellaan selvittämään viranomaisilta rakennuksen nykyisen järjestelmän riittävyys sekä varautumaan jätevesijärjestelmän uusimiseen erillisen jätevesisuunnitelman mukaisesti. Asuinrakennus on valmistunut ennen vuotta 1994. Tämän ikäisen rakennuksen rakennusmateriaalit voivat sisältää haitallisia aineita, kuten mm. asbestia tai kreosoottia, joten ennen rakenteita rikkovaa remonttia tulee teetättää tarvittava haitta-ainetutkimus.
Tehdyt remontit
2001 Lämminvesivaraaja uusittu. 2005 Ikkunoihin asennettu sisäpuolelle lämpölasit, sadevesijärjestelmää päivitetty. 2004-2008 sähköpatterit uusittu. 2010 Julkisivujen maalaus. 2012 Kylpyhuone ja yläkerran wc remontoitu (näiden osalta käyttövesiputket uusittu samalla näkyviltä osin ja yläkerran wc:n viemäriputket uusittu.) 2020 Pintaremonttia (maalausta, tapetointia). 2021 Ikkunoiden maalaus sisäpuolelta, keittiön kaappien maalaus, uusi liesituuletin, ilmalämpöpumpun asennus. 2022 Uusi ulko-ovi, Katetun pation rakentaminen. 2023 Uusi kiuas, yläkerran wc:n maalaus.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • E (2018)
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys, lämpöpumppu
Tulisija
Alakerrassa kamiina, keskikerroksessa kevyttakka. Puukiuas.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
saostuskaivo, umpisäiliö
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Rakennusmateriaali: Perusmuuri on betonirakenteinen. Alakerran ja ensimmäisen kerroksen välinen välipohja on kiviaines /puurakenteinen. Ensimmäisen ja toisen kerroksen välinen välipohja on puurakenteinen.
Keittiön kuvaus
Varustus: jääkaappi/pakastin, liesituuletin, astianpesukone. Liesi: keraaminen. Lattia: laminaatti. Seinät: maalattu, tapetti, puolipaneeli, osalaatoitus.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen toiseen päätyyn jää hyvin tilaa kodinhoidollisille tiloille. Pesukoneliitäntä on kylpyhuoneen keskiosassa. Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, kylpyhuonekaapisto. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli, maali
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen sauna, jossa suuri ikkuna ja vastikään uusittu puukiuas. Lattia: laatta. Seinät: puu.
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, puolipaneeli, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Yläkerrassa pieni vaatehuone ja toisen makuuhuoneen yhteydessä harjan alla komeroita. Kuistilla liukuovikaapisto, kellarikerroksessa portaiden alla komero. Kylmiä ulkovarastoja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
profiilipeltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Porvoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
638-469-5-60
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
5 448 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kaupunki on lunastanut kiinteistöstä osan tonttia yleistä kevyenliikenteenväylää varten vuonna 2019. Tontin pinta-ala on ollut aiemmin 0,6090 ha ja nyt lunastuksen jälkeen 0,5448 ha.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikan yhteenlaskettu kokonaiskerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Asemakaava-alueen ulkopuolella ja muualla kuin ranta-alueella sijaitsevalle rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen yksikerroksisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 250 m², tai useampaan kuin yhteen tasoon rakennettavan yksiasuntoisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala on enintään 350 m². Rakennuspaikalle saa asuinrakennuksen lisäksi rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia.
Kaavoitustiedot
Porvoon kaupunki
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Osayleiskaava
Rakennukset
Pihapiirissä on lisäksi puuliiteri, pieni autokatos, kaksi kylmää ulkovajaa, katettu patio ja vanha lato (purkukuntoinen).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Porvoo

Asuinalueena Kulloo, Porvoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Järvinen Anne-Mari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Top House | Top Living Oy LKV

Top House | Top Living Oy LKV
Top House | Top Living Oy LKV
SKVL jäsenyritys

Sibeliuksenkatu 27 LH2,
04400 Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.