Bo LKV Jyväskylä
Bo LKV Jyväskylä

Omakotitontti

Timolantie 19, Ruoke, Jyväskylä

Hinta

38 500 €

Koko

1 223

BO! tontti nyt myynnissä nopealle ostajalle. Rakentajalla on hieno mahdollisuus valita yksityisen omistajan myymä Timolantie 19 ja rakentamaan pääsee nopeastikin. Timolantie 19 tontin koko on 1223 m2. Ruokkeelle, autolla Vesangantietä alle 10 minuutin matkan päässä keskustasta, on valmistunut uusi omakotitalojen asuinalue, jossa rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Yksityiseltä ostettaessa on rakentajalla huomattava etu rakentamisen aikatauihin liittyen. Voit rakentaa haluamanasi aikana ja tahtiin. Kaupungin tontteja ostaessa pitää rakentaa ja aloittaa määrätyssä aikataulussa. Yksityisen tontin ostajalla on enemmän omaa harkintavaltaa. Saat aikaa edetä haluamassasi aikataulussa elämäntilanteiden muuttuessa ja ilman kiireen tuntua. Rakentamisen voit aloittaa vaikka heti. Tällä tontilla on rakennusoikeutta 250 m2 ja rakentaa voi myös kahteen tasoon halutessaan. Tontti on lohkottu valmiiksi myyntiä varten. Puiden kaato, maisematyölupa ja maisemointi on tehty 2020 syksyllä sinua ajatellen valmiiksi. Tontti on tasamaa tontti, 1-2 metriä korkeuseroa, viettää tontin mitalla. Alueella rakennetaan jo ja kunnallistekniikka sekä sähköliittymät saatavana tontille. Alvalta saatavana vesi- ja viemäri liittymät. Vesiliittymä maksaa 4009 € ja jätevesiliittymä 3751 € Näistä on kohdetiedoissa lisätietoa sekä linkit Alvan sivuille. Elenia toimittaa sähköliittymät tontille ja lisätiedoissa on tarjous sähköstä, liittymähinnasto, liittymisehdot ja hyödylliset tiedot rakentajalle Elenialta. Kaavamääräyksistä lisätiedoissa näkyy rakennuksille määrätyt ehdot alueella. Kesäkuvista näet tontin maaston hyvin myös näin talven keskellä. Tilaa kaikki kattavat tiedot, 16 liitettä tontista sähköpostilla. Pääset hyvin tarkasti kaikesta selville ja helposti harkitsemaan asiaa omalta kannaltasi. Tutkittuasi tiedot, ota yhteyttä välittäjään ja voit tehdä oman tarjouksesi omistajalle. Näin läheltä kaupunkia, hyvältä rakennuspaikalta pääset nopeasti kiinni omaan, toiveittesi omakotitaloon. Tai voit edetä lähivuosina rauhalliseen tahtiin. Osta siis ensin tontti, tämä myydään nopeasti ennen kesää. Odotan yhteydenottoasi sähköpostilla tai puhelimitse.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21491783
Sijainti
Vapautuminen
Muu ehto, Rakentamisen aloittamiseen pääsee heti
Velaton hinta
  • 38 500 €
Myyntihinta
  • 38 500 €
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
179 - 38 - 15 - 2
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 223
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tasamaa tontti, pientä nousua, viettää korkeuseroa 1-2 m tontin mitalla. Puusto on kaadettu, maisemoitu 2020 syksyllä. Tämän tontin omistaa yksityinen ja yksityiseltä ostettaessa on rakentajalla huomattava etu rakentamisen aikatauihin liittyen. Voit rakentaa haluamanasi aikana ja tahtiin. Kaupungin tontteja ostettaessä pitää rakentaa ja aloittaa määrätyssä aikataulussa. Yksityisen tontin ostajalla on enemmän omaa harkintavaltaa. Alueella rakennetaan jo ja kunnallistekniikka sekä sähköliittymät saatavana tontille. Alvalta saatavana vesi- ja viemäri liittymät. Vesiliittymä maksaa 4009 € ja jätevesiliittymä 3751 € Näistä on kohdetiedoissa lisätietoa sekä linkit sivuille. Elenia toimittaa sähköliittymät tontille ja lisätiedoissa on tarjous sähköstä, liittymähinnasto, liittymisehdot ja hyödylliset tiedot rakentajalle Elenialta. Kaavamääräyksistä lisätiedoissa näkyy rakennuksille määrätyt ehdot alueella.
Rakennusoikeuden pinta-ala
250
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Jyväskylän kaupunki
Kaavoitustiedot
Jyväskylän kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava, Yleiskaava
Palvelut
Koulut: Kypärämäen koulu, Kortephjan koulu, Viitaniemen kaikki koulut, Jyväskylän yliopisto
Palvelut: Timolantieltä Ruokkeelta on 10 min matka Kortepohjan kauppoihin ja palveluihin. Iso S market, K Länsiväylä, huoltoasema, kuntosali. Killerin alueella on runsaat liikuntamahdollisuudet. Uimahalliin Aaltoalvariin, jäähallille, monnarille, Hippoksen alueelle noin 15 min matka. Laajavuori runsaine mahdollisuuksineen lähellä.
Muut palvelut: Köhniön Uimaranta ja Killerin alueen kaikki palvelut lähellä.
Päiväkodit: Kypärämäen ja Kortepohjan päiväkodit
Liikenneyhteydet
Jyväskylän Liikenne Vesangantieltä
Ranta
  • Yhteinen vesialue 2 kpl. 179-401-876-1 ja 179-401-876-57

Ikonen Jorma

Asuntomyyjä

Bo LKV Jyväskylä

Bo LKV Jyväskylä
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Bo LKV Jyväskylä
SKVL jäsenyritys

placeYliopistonkatu 32,
40100 Jyväskylä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.