Sp-Koti | Kiinteistönvälitys KotiElo Oy LKV

Omakotitalo | 3 h + k + s

Takonranta 39, Kiurala, Sastamala

Hinta

980 000 €

Koko

60 / 160 m²

Vuosi

-

Ainutlaatuiset yhteensä noin1,6 hehtaarin rantakiinteistöt sijaitsevat luonnonkauniilla paikalla, etelän suuntaan, kauniin ja puhtaan Rautaveden ja Kuloveden vesistössä. Tämä loivasti kohoava rinteinen tontti omaa rantaviivaa etelän aurinkoisella puolella yhteensä noin 280 metriä. Ranta on osin kallioista, loivaa rinnettä sekä tasamaata rajoittuen vuolteen, joen ja järven rantaan. Rannassa on kalliota, puita, pensaita, mäntyjä, omenapuita, visakoivuja ja katajia. Alueelle on rakennuslupaa noin 450 m2 omakotitalon rakentamiseen. Rakennuspaikka on tasainen, josta näkymä virtaavaan vesistöön. Rakennuspaikalla on kunnan vesi-, viemäri-, sähkö-ja valokuituliittymät. Kaikki vesijättömaat on lunastettu. Kiinteistöllä on alkuperäinen vuonna 1954 veistetty hirsihuvila, jonka pinta-ala on noin 100 m2. Vanhan hirsihuvilan on suunnitellut arkkitehti Heimo Kautonen. Lisäksi kohteessa on vuonna 1962 rakennettu noin 60 m2 omakotitalo, varastotilaa, autokatos sekä kaksi rakoliiteriä. Kiinteistöt sijaitsevat lähellä Ellivuoren matkailukeskusta, Lakeside Golfia sekä Kärppälän ratsutilaa. Rautavesi on yksi Suomen parhaista vesistöistä, jonka voimakkaasti virtaavat vuolteet ovat mielenkiintoisia kalastuspaikkoja. Myllyvuolteen rantaan on noin 150 metriä. Myllyvuolle on alueena yksi kuuluisimmista Pirkanmaan kalastuspaikoista. Kuhan ja ahvenen kalastuksen lomassa vieheeseen voi napata myös Pirkanmaan maakuntakala, kirkaskylkinen toutain. Alueen monpuolinen luonto tarjoaa kokonaisuudessaan virikkeitä niin vakituiseen asumiseen kuin lomaa viettävälle upeissa maisemissa sisävesireitin varrella. Etäisyys Tampereelle on noin 45 kilometriä. Kuloveden ja Rautaveden yhtymäkohdassa vuolteiden virtaaminen on runsaampaa ja on mahdollista, että sen tuottamasta energiasta voisi tuottaa sähköä vesivoimalla. Pienvesivoimalaitoksen rakentamista Myllyvuolteen rantaan on selvitetty siten, että se ei aiheuta padotusta virrasta eikä se aiheuta haittaa vesiliikenteelle tai muutoin ympäristölle. Myllyvuolle ei kuulu koskiensuojelulain piiriin. Etelän puoli mahdollistaa myös aurinkoenergian hyödyntämisen. Rautaveden ranta-alueet kuuluvat maan vanhimpiin asutusalueisiin. Alue on yksi Suomen kansallismaisemista ja Rautaveden rannoilla voi kohdata sekä metsien jylhyyttä että keskiaikaisia kirkkoja. Tämä kohde on ainutlaatuinen ja vastaavia on harvoin myynnissä! Huom! Mahdollisuus myös suuremman määräalan ostamiseen! Ota yhteyttä, sovi kohteeseen tutustumisesta etukäteen ja tule ihastumaan kohteeseen paikan päälle! Myös vaihtomahdollisuus! Myynti ja esittelyt: Kristiina Noppari Kiinteistönvälittäjä, LKV, MAT Sisustussuunnittelija p. 040 172 7803 kristiina.noppari@spkoti.fi Sanna Syyskallio LKV, KiAt, Yrittäjä 0400 413 405 Sp-Koti Sastamala sanna@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21517811
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
60 m²
Muiden tilojen pinta-ala
100 m²
Kokonaispinta-ala
160 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu ja se saattaa erota nykystandardien mukaisesta mittaustavasta. Ulkorakennuksia on yhteensä 6kpl.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

980 000,00 €

Velaton hinta

980 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

393,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus noin 15000 kwh/vuosi yhden henkilön kulutuksella mitattuna. Vesi- ja jätevesimaksu Loimi-Hämeen Jätehuolto perusmaksu 20 euroa/vuosi. Tiemaksu noin 100 euroa/vuosi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Kohteessa on vuonna 1962 rakennettu noin 60 m2:n omakotitalo.
Energialuokka
  • Toimitetaan myöhemmin.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Valokuitu, vesi
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Saunan kuvaus
puukiuas
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakatto
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
790-422-6-58, 790-422-6-61
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
15 790 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
790-442-6-58 Pirttivuolle 1,0110 ha 790-422-6-61 Peltovuolle 0,5680 ha
Rakennusoikeuden pinta-ala
450 m²
Tontin nimi
Pirttivuolle, Peltovuolle
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Sastamalan kaupunki
Kaavoitustiedot
Sastamalan kaupunki
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Kiinteistöllä on lisäksi varastotilaa, autokatos, kaksi rakoliiteriä sekä veistetty vanha hirsihuvila, joka rakennettu vuonna 1954. Rakennuksen pinta-ala n. 100 m2, sen on suunnitellut arkkitehti Heimo Kautonen. Rakennus on peruskorjattava.
saunarakennus, muita rakennuksia, autokatos, puuliiteri, varasto
Ranta
  • Oma ranta
  • Rautaveden ja Kuloveden vesistöjen yhtymäkohta, rantaviiva n. 280 m
  • Rautavesi ja Kulovesi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sastamala

Asuinalueena Kiurala, Sastamala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sp-Koti | Kiinteistönvälitys KotiElo Oy LKV

Sp-Koti | Kiinteistönvälitys KotiElo Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.