Oulun Arvokiinteistöt Oy
Oulun Arvokiinteistöt Oy

Omakotitontti

Seurakuja 8, Hamina, Ii

Hinta

59 000 €

Koko

2 409

Tilaisuus omakotitalon rakentajalle tai rakentajille! Kahdelle talolle rakennuspaikka Iin keskustassa. Voit myös jättää koko kaavatontin (noin 2180 m2) yhdelle talolle. Sijainti on mitä parhain Iin Haminan hurmaavan vanhan puutaloalueen lähellä, kylänraitin tunnelmissa rauhallisen kujan varrella, mutta lähellä kaikkea: Ala- että yläkoulu ovat kivenheiton päässä, kirjastoon ja kunnan venelaitureille jokirantaan on alle 300 m, ja keskustan palvelut ja kulkuyhteydet ovat lähellä. Joen rannalla on uimapaikkoja ja veneilijä pääsee rannasta merelle. Tontti viettää loivasti lounaaseen, joten talojen asemointi on suotuisa. Tonttien alosaan saat yhtenäisen puutarhan, jossa on tilaa kasvimaalle ja kukille. Pääterassin saa päivän ja illan aurinkoon. Tontilla sijaitsevat rakennukset myydään PURKUKUNTOISINA. Talo (345 m2) on toiminut Rauhanyhdistyksen talona ja viimeksi asuntona. Kuntotarkastus tehty 2019. Purkukustannukset tai talon remontointi jäävät yksinomaan ostajan vastuulle. Ostaja voi huomioida purettavan talon myös rakennusmateriaalina, esimerkiksi kauniista ikkunoista voi tehdä kasvihuoneita ja huvimajoja. Rakentaminen Seurakujalle on myös investointi. Asuinpaikka kiinnostaa varmasti tulevina vuosikymmeninä yhtä paljon kuin menneinä. Ota yhteyttä välittäjään, vaikka olisit kiinnostunut vain yhdestä noin 1000 m2 tontista. Myynti ja lisätiedot: Tiina Kivilinna, kiinteistönvälittäjä LKV, puh 050 467 8307 tiina.kivilinna@oulunarvokiinteistot.fi

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21533372
Sijainti
  • Ii  Hamina
  • Seurakuja 8, 91100 Ii
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 59 000 €arrow_downward
  • 69 000 €
Myyntihinta
  • 59 000 €
Kiinteistövero
169,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Vesimaksut kunnan vesilaitoksen hinnaston mukaan.
Kohteen lisätiedot
Tontilla sijaitsee 1928 kappaletavarasta rakennettu puutalo, jonka laajennusosa on rakennettu 1982 ja remontoitu 2007 jälkeen. Pinta-ala yht. noin 345 m2: alhaalla iso sali, keittiö ja huone sekä pesutilat, ja ylhäällä 2 huonetta. Rakennukseen on tehty kuntotarkastus 2019, jossa todettiin huomautettavaa. Raportin saa välittäjältä. Rakennukset myydään purkukuntoisina, eikä myyjä ota jälkeenpäin vastuuta niiden kunnosta.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
139-401-147-0
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 409
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tilan pinta-ala on 0,2409 ha ja kaavatontin noin 2180 m2. Maa viettää loivasti alaspäin.
Rakennusoikeuden pinta-ala
436
Tontin nimi
28
Tehokkuusluku
0.2
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Asemakaavassa merkintä sk-3: Paikallisesti arvokas rakennettu kulttuuriympäristöalue. Kyläkuvan kannalta arvokas aluekokonaisuus. Alueen uudis- ja korjausrakentaminen, tiestön rakentamis- ja korjaustoimenpiteet sekä muut ympäristöä muuttavat toimenpiteet tulee sopeuttaa ympäristön ominaispiirteisiin. Uudisrakentamisen tulee olla mittakaavaltaan, sijoittelultaan ja muodoltaan sekä julkisivumateriaaleiltaan olevaa ympäristöä mukailevaa.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus lasketaan kaavatontin pinta-alasta 2180 m2 * 0,20 = 436 m2. Tontille saa rakentaa kaksi erillistä taloa hallinnanjakosopimuksella. Rakentamisalueen raja on noin 4 m tontin reunoista (ei merkinnän sk-3 rajan mukainen).
Kaavoitustiedot
Iin kunta
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Kivilinna Tiina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Oulun Arvokiinteistöt Oy

Oulun Arvokiinteistöt Oy
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Oulun Arvokiinteistöt Oy
SKVL jäsenyritys

placeVanhantullinkatu 8,
90120 Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.