Bo LKV Vantaa
Bo LKV Vantaa

Autohallipaikka

Myllytie 15, Pöytäalho, Järvenpää

Hinta

15 000 €

Koko

-

AUTOHALLIPAIKKA (12,5 m2) keskeisellä sijainnilla Järvenpään Hyvinvointikampuksellla, Asunto Oy Järvenpään Cooperinkulmasta. Autohallipaikka myydään huoneiston, kerrostalokolmio, Myllytie 15 A 37 ostajalle. Katso myytävän huoneiston tiedot osoitteella Myllytie 15 A 37, 04410 Järvenpää tai kohdenumerolla 21200865. Myllytie 15 A 37 on viehättävä ja hyväkuntoinen 4.krs, päätykolmio (71,5 m2), jossa on lasitettu iso parveke. Huoneistossa on uudisvaiheessa tehty merkittävää varustelutason korotusta. Autopaikka sijaitsee autohallissa lähinnä käyntiä porrashuoneeseen. Hissillä pääsee kerroksiin ja lähelle oman huoneiston ovea. Tällä hallipaikalla on helppo kääntyä ja peruuttaa, tilaa on runsaasti. Huoneiston vh. 316.000,00 euroa, autohalliosake vh. 15.000,00 euroa. Yhteensä vh. 331.000 euroa. Tervetuloa tutustumaan huoneistoon ja autohallipaikkaan! Lisätiedot ja käyntivaraukset: Päivi-Sisko Niemi Kiinteistönvälittäjä LKV p. 044 241 3646 paivi-sisko.niemi@bo.fi

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21555098
Sijainti
Pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
12,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala ilmoitettu myyjältä saadun tiedon mukaan eikä sitä ole tarkistusmitattu.
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
Muu ehto, 1 kk kaupan teosta
Velaton hinta
  • 15 000 €
Myyntihinta
  • 15 000 €
Yhtiövastike
  • 18 € / kk
Lisätiedot maksuista
Vesimaksu: oma mittari
"Huoneiston vastike" = autohallipaikan vastike on 18,00 e/ kk.
Tulevat remontit
Talo on valmistunut helmikuussa 2020 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Yhteisten alueiden tulevista investoinneista (mm. latauspisteiden lisäys) tulee yhtiön noudattaa yhtelsjärjestelysopimusta ja sen myötä hankkeisiin ryhdytään kaikkien osapuolten hyväksyttyä investoinnit.
Kohteen kunto
Ei luokiteltu
Auton säilytys
Taloyhtiön pihalla vieraspaikkoja ja inva-autopaikka.

Jos autohallipaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy muulta kuin yhtiöltä tai yhtiön perustajaosakkaalta sellaiselle siirronsaajalle, joka ei ole yhtiön asuinhuoneiston hallintaan oikeutettu osakkeenomistaja tai yhtiö itse, yhtiöllä ja osakkeenomistajilla on oikeus lunastaa osake. Lunastusoikeus syntyy kaikissa muissa saannoissa paitsi, seuraavissa tapauksissa:
I. kun osake siirtyy samassa yhteydessä, kun samalle luovutuksensaajalle siirretään yhtiön asuinhuoneiston hallintaan oikeuttava osake.
II. kun osake siirtyy perintönä, testamentilla, lahjana tai pesänjaossa avio-oikeuden nojalla.
tai
III. kun osake siirtyy luovuttajan puolisolle, lapselle tai lapsenlapselle.

Yhtiö hallitsee korttelin 638 tonttien 15, 16 ja 17 välisen yhteisjärjestelysopimuksen perusteella yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittuja autohallipaikkoja.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Niemi Päivi-Sisko

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner

Bo LKV Vantaa

Bo LKV Vantaa
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.