Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Omakotitontti

Tammilaaksontie 10, Tillinmäki, Espoo

Hinta

159 000 €

Koko

-

Ainutlaatuinen rakennuspaikka luonnonmukaisen puistoalueen kupeessa. Tillinmäessä; laajaan Vuoriharjun puistoon rajoittuvalla tontilla, rauhallisella pientaloalueella sijaitsevassa asunto-osakeyhtiössä on erinomainen mahdollisuus yksilöllistä omakotitaloa suunnittelevalle rakentajalle. Asunto Oy Espoon Tammilaaksontie 10:n omistaman tontin pinta-ala on 2693 m2 ja se on jaettu yhtiöjärjestyksen mukaan neljään hallinta-alueeseen. Kaikki tulevat rakennukset sijaitsevat omilla hallinta-alueillaan, oikeuksineen ja velvollisuuksineen, jotka on määritelty yksityiskohtaisesti yhtiöjärjestyksessä. Lähtökohtana on kunkin rakennuspaikan itsenäisyys ja yhteisiä asioita ovat lähinnä kulkuväyläasiat. Tonttiosakkeen ostaja saa omistukseensa hallinta-alueeseen ja omatoimiseen rakentamiseen oikeuttavat osakkeet ja osallistuu asunto-osakeyhtiön yhteisen infran kustannuksiin (mm.tien ja putkitusten rakentaminen,vesi-, sähkö- ja tietoliikenneliittymät). Tonttiosakkeen ostaja päättää itse millaisen talon ostamalleen hallinta-alueelleen rakennuttaa, ja talonsa urakan voi toteuttaa haluamallaan tavalla, toimien itse rakennuttajana. Kukin osakkaista vastaa omasta talostaan ja piha-alueestaan omakotitalon tapaan. Yhtiöllä on rakennusluvat arkkitehti Seppo Mäntylän suunittelemalle neljän modernin ja ekologisen erillistalon toteutukselle.Talojen suunnittelussa on paneuduttu tilojen toimivuuteen ja asuinmukavuuteen, sekä välttämään turhia neliöitä. Saat käyttöösi valmiit suunnitelmat veloituksetta ja voit halutessasi teetättää niihin muutoksia - tai tehdä omat talosuunnitelmasi. Rakennusluvan mukaiset talot ovat ympäristöystävällisiä Honkatalojen puutaloja, joiden hyvä sisäilma tukee hyvinvointia. Sisäilman laatu on todistetusti hyvä kaikkina vuodenaikoina ja massiiviset seinärakenteet hengittävät, säilyttäen huoneilman kosteustasapainon aina optimaalisella tasolla. Talot A ja B ovat huoneistoalaltaan 97 m2:n ekologisia puutaloja hyvin hengittävällä puukuituisella selluvillaeristyksellä. Talot C ja D huoneistoalaltaan 140 m2:n aitoja hirsitaloja. Tässä esitetty rakennusurakan hinta-arvio perustuu Honkatalojen talosuunnitelmiin, sekä suomalaisen rakennusliike HUJ-Construction Oy:n tekemään avaimet käteen -tarjouslaskelmaan tässä esitteessä kuvatulle talotoimitukselle ja valmiiksi rakentamiselle. Ne eivät ole sitovia. Esitteen kuvat ovat havainnekuvia, jotka eivät välttämättä vastaa kaikilta yksityiskohdiltaan tarjouksen sisältöä. Kustannusarvion ja havainnekuvien tarkoitus on palvella ostajan omaa suunnittelutyötä. Ostajalla on mahdollisuus saada toimitussisältöön ja tarjoukseen yksilöllisiä muutoksia neuvottelemalla siitä rakentajan kanssa.

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21613295
Sijainti
Kohteen selite
4-5h + k + s + khh + varasto + 2 ap
Lisätietoja pinta-alasta
Asunto Oy Espoon Tammilaaksontie 10:n omistaman tontin pinta-ala on 2693 m2 ja se on jaettu yhtiöjärjestyksen mukaan neljään hallinta-alueeseen. Yhtiöjärjestyksen mukainen hallintaoikeus: Rakennus- Hallinta- Osakkeiden paikka alue m2 Käyttö Huoneetmax k-m2nrot lkm A 521,9asunto 4-5h+k+s+khh+ 123 m2 1-75 75 varasto + 2 ap B 471,6 asunto 4-5h+k+s+khh+ 123 m276-150 75 varasto + 2 ap C 812,8 asunto 4-5h+k+s+khh+ 162 m2 151-225 75 varasto + autokatos D 532,9 asunto 4-5h+k+s+khh+ 162 m2 226-300 75 varasto + autokatos
yhtiöjärjestyksen mukainen
Velaton hinta
  • 159 000 €
Myyntihinta
  • 159 000 €
Yhtiövastike
  • 400,00 € / kk
Lisätiedot maksuista
Vesimaksu: oma mittari Vastike on arvio ja sisältää myös lämmön. Jokainen osakesarja (4) vastaa oman rakennnuksensa ja piha-alueensa rakentamisesta ja ylläpitokustannuksista. Yhteiset kustannukset (yhteinen tie valaistuksineen,, kiinteistövakuutus, kiinteistövero, roskat, jätevesipumppaamo yms) maksetaan osakemäärien suhteessa. Ks yhtiöjärjestys.
Kohteen lisätiedot
Kustannukset avaimet käteen -periaatteella oheisten suunnitelmien mukaisin varustein Rakennuspaikka Urakan kustannusarvio Kokonaishinta Talo A 164.000 euroa 366.000 euroa 530.000 euroa Talo B 159.000 euroa 366.000 euroa 525.000 euroa Asuntojen varustelutaso on hyvä. Lattiat ovat kivilaattaa ja leveää vaaleaa tammiparkettia. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmitys tapahtuu poistoilmalämpöpumpulla. Ostajilla on mahdollisuus vaikuttaa materiaalivalintoihin. Katso tarkemmin huonekortit. Rakennusaika on noin 12 kk. Alustavan tarjouksen talojen rakentamisesta avaimet käteen -periaatteella ovat tehneetHonkatalot Oy ja HUJ Construction Oy. Tonttiosakkeen ostajalla on käytettävissä kaikki edellä mainitut alustavat rakennussuunnitelmat ilman eri veloitusta. Tämä esite, kohteen piirustukset, selostus ja hankkeen rakennuspiirustukset ovat alustavia ja niitä tarkennetaan suunnittelun edetessä, jolloin jotkin piirustuksissa esitetyt ratkaisut voivat muuttua. Esitteen kuvat ovat havainnekuvia, jotka antavat yleiskuvan tulevista rakennuksista ja niiden sijoittelusta. Niiden yksityiskohdat saattavat poiketa lopullisista ratkaisuista.
Palvelut
Palvelut: Saunalahti, Espoonlahti
Liikenneyhteydet
Hyvät
Auton säilytys
A- ja B-taloilla on kummallakin 2 autopaikkaa ja optio (lisäkustannus) autokatoksille.
Pihan kuvaus
Pihatiet ja autopaikat päällystetään murskeella ja kivituhkalla.Piha-alueelle jää kalliota ja luonnonkiviä, maanpeitteenä käytetään kunttaa. Nurmikkoalue kylvetään. Kunkin rakennuksen istutukset jää ostajan vastuulle

Suvanto Hannu

Asuntomyynti

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
local_offer

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

placeSuomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.