ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Rivitalo | 3-4h, avok, kph, s, wc, et, piha

Lähdepuistontie 12, Vaarala, Vantaa

Hinta

249 000 €

Koko

99,5 m²

Vuosi

1969

Rauhalliselta ja lapsiystävälliseltä asuinalueelta ihana asunto. Tämä kaksi kerroksinen rivitalo on hyvällä pohjaratkaisulla. alakerrassa on tilava olohuone, jossa on suuret ikkunat tuomassa valoa. Olohuoneesta käynti viihtyisälle pihalle. Yläkerrassa on tyylikäs kylpyhuone- ja saunaosasto. Tilinpäätöksen 2020 toimintakertomuksen mukaan taloyhtiön maksuvalmius on ollut tilikaudella hyvä. Taloyhtiöllä oma tontti. Vaarala on luonnon läheinen ja lapsiperheiden suosima alue, josta löydät muutaman kilometrin säteellä useamman koulun sekä päiväkodin. Hyvät harrastemahdollisuudet ja päivittäistavarapalvelut ovat kävelyetäisyydellä. Linja-autopysäkki on muutaman sadan metrin päässä. Yhtiöjärjestyksen mukaan: 4 h + k + s. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Lauri Kuusela, LKV, 040 511 7101 tai lauri.kuusela@roofgroup.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? I can provide services also in English ROOF Group - Asuminen on tunne. www.roofgroup.fi

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21627670
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4h, avok, kph, s, wc, et, piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
99,5 m²
Kokonaispinta-ala
99,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1969
Käyttöönottovuosi
1969
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan
Velaton hinta
  • 249 000 €
  • ( Myyntihinta 237 284,97 € + Velkaosuus 11 715,03 €)
Myyntihinta
  • 237 284,97 €
Velkaosuus
11 715,03 €
Neliöhinta
2 502,51 € /
Yhtiövastike
  • 507,90 € / kk
  • (Hoitovastike 450 €/ kk + Rahoitusvastike 57,90 €/ kk)
Vesimaksu
15 € / hlö / kk
Lisätiedot maksuista
Autokatospaikka (sähkö): 15 € / paikka / kk. Autopaikka (lämmin): 10 € / paikka / kk. Autopaikka (kylmä): 5 € / paikka / kk. Pääomavastike perustuu huoneiston lainaosuuteen tontti- ja pohjaviemärien saneerauksesta. Huoneiston lainaosuus per 31.12.2021: 11 715,03 €. Pääomavastike 57,90 € / os. / kk. Yhtiökokouksessa 01.09.2021 hallitus valtuutettiin tarvittaessa keräämään enintään kahden kuukauden ylimääräiset hoitovastikkeet.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen. VARUSTUS: Vaatekaapisto, lattialämmitys. SEINÄT: Maali. LATTIA: Graniitti.
Asuntoon kuuluu
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu (kunnossapitovastuu osakkaalla).
Tehdyt remontit
2011: Keittiö remontoitu, kylpyhuone remontoitu, erillinen wc uusittu, sauna uusittu, katot maalattu, lattiat uusittu, seinät tasoitettu ja maalattu, terassi uusittu. Huoneistossa on poistettu väliseinä ylä- ja alakerrassa. Yhtiölle ei ole toimitettu ilmoitusta muutostyöstä. Yhtiön huoneistossa suorittamat kunnossapito- ja muutostyöt: Huoneiston alapohjaan on tehty kellaritilat, joista on päätetty 06.06.2013 yhtiökokouksessa, että niitä ei pureta ja mahdolliset haitta ja vaaratekijät poistetaan kuten luukun tiivistys hajuhaitan ehkäisemiseksi ja tilojen tyhjennys. Korjaukset on tehty 13.11.2014 (raportti saatavilla). Kosteuskartoitus v.2017 alakerran katon kosteusvauriot ja yläkerran kylpyhuoneen kynnyksen edustan vauriot sekä katselmukset ja raportointi. Yhtiö suorittanut purku- ja kuivaustyöt. Ulko-ovi ja lukko uusittu v. 2019, huoneiston patteriventtiilit on uusittu v. 2019.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Asunnossa ei ole tehty asbestikartoitusta. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: kivi, muu
metalli
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Siemens uuni (pyrolyysi), liesitiuuletin, liesi, integroitu Siemens astianpesukone, Siemens jääkaappi-pakastin jääpala- ja vesiautomaatilla, lattialämmitys. SEINÄT: Maali. LATTIA: Graniitti.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Lattialämmitys, peilikaapit, allas ja kaksi hanaa, allaskaappi, wc-istuin, käsisuihku, suihku, suihkuseinä. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
VARUSTUS: Wc-istuin, peilikaappi, allaskaappi, käsisuihku. SEINÄT: Laatta. LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Puu lauteet, Harvia sähkökiuas. SEINÄT: Puupaneeli. LATTIA: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maali. LATTIA: Laminaatti.
Makuuhuoneiden kuvaus
SEINÄT: Maali. LATTIA: Koivu parketti.
Kattotyyppi
Aumakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Remonttien hinnat

Tutustu alueen Vantaa toteutuneiden remonttien hintoihin ja kilpailuta hinta remontillesi.

Kylpyhuoneremontti
Katso hinnat
Urakkamaailma.fi
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Saudit Oy / Sinikka Ahola, Koroistentie 8, 00280 Helsinki, asiakaspalvelu@saudit.fi.
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Asunto Oy Kehäsadon ja Asunto Oy Ristonsadon välillä on yhteisiä rasitteita, jotka koskevat autopaikkojen sijoittamista ja tonttien kulkuoikeutta.
Muuta: Kerhohuone, huoltorakennus, ulkoiluvälinevarasto, kaapeli-tv, urheilukenttä.
Painovoimainen ilmanvaihto.
Kuntotutkimukset: 2019: Terassien pohjatutkimus.
2013: Sadevesiviemäreiden kuntotutkimus
2012: Puuston kuntokartoitus.
2011: Kylpyhuoneiden kuntoarvio.
2010: Kiinteistön peruskuntoarvio.
1995: Kuntoarvio.
Taloyhtiön autopaikat
  • Autopistokepaikkoja: 23
  • Autokatospaikkoja: 76
  • Parkkipaikkoja: 21
Tehdyt remontit
2020: Puunkaatoa, risujen ja runkojen hävitys ja kahden kannon jyrsintä. Marja-aronioita 100 kpl ja kiiltotuhkapensaita 70 kpl. Huoneistojen ja kerhohuoneen pääsisäänkäyntien ovien uusiminen, saatettu urakka loppuun, hankittu nimikilvet. Lukkojen ja painikkeiden ja ovisilmukoiden asennuksia. Peltityöt iv-piippujen muutostyöt. Kattorakenteiden korjauksia. Hankittu mikro ja tv ja seinäteline kerhohuoneelle. I talon alle pallosulku ulkojään jäädyttämistä varten. F-talon alapohjan vuotoveden tyhjennys, desinfioinnit ja maapinnan muovittaminen. Valaisimia, lamppuja ja ulkovalo led-valaisimia asennustöineen + lumilipat. Huoneistokohtaisten sähkökeskusten tarkastus ja huoltokorjaus. Ulko-ovien lopputöiden valvonta ja taloudellinen loppuselvitys. Kattokourujen, IV -kanavien ja viemärien tuuletusten kunnostus yläpohjassa, rakennustekniset asiantuntijapalvelut. 2019: Katospaikoitusalueiden paikka-asfaltointi. Huoneistojen ja kerhohuoneen pääsisäänkäyntien ovien uusiminen, uudet avainpesät avaimineen huoneistojen pääoviin sekä sarjoitukset jäteasemaan ja kerhohuoneeseen. Kerhohuoneen kunnostus talkoovoimin, putkityöt minikeittiöön ja sälekaihtimet. Lämmitysverkoston säätö ja venttiilien uusinta, 580 kpl uusittavia patteriventtiileitä, paluuliittimiä ja yhdistäjiä sekä termostaatteja mallia Danfoss RA-N, 35 kpl linaventtiilipareja (DN20) mallia TA STAD + Oras. Verkoston sykehuuhtelu (kaikki patterit) 2 ilmauskierrosta, esisäädöt, linjojen mittaus ja säätö ja lämmityskauden aikaisen lämpötilamittauksen (joka huone). Suunnittelu ja esisäätöjen laskenta. Terassien pohjatutkimus. Terassien katosasian muutossuunnittelu. 2018: Kattosiltojen vaihtotyöt. M-talon iv-putkien uusiminen ja eristäminen. Säätölämmityskaapeleiden asennukset M- ja F-talojen sadevesikaivot. Rakennusluvat asuntojen terassien kattamiselle: 93-0657-18-D, 93-0658-18-D (rakennustyöt saatettava loppuun 22.09.2023 mennessä) edellyttää rakennesuunnitelmia ja vastaavan työjohtajan nimeämistä ja rakennusvalvontaan on tehtävä aloitusilmoitus, pyydettävä rakennekatselmus ja loppukatselmus. Arkkitehti- ja pääsuunnittelu. Terassien periaatesuunnittelu. Autosähköpaikkojen kartoitus. Korjaussuunnittelu ja korjaustöiden valvonta ja tekninen valvonta. M-talon edustan kaivon korotus, F-talon kulmaan uusi sadevesikaivo ja käytävän tasoitus, H- ja I-talo ja F-talon edustan multa-alueen korotus. Hankittu ja asennettu urheilukentälle aita. 2017: Puiden katto ja kantojen (5kpl) jyrsintä. Räystäskourut, yläpohjan pieneläinverkot ja tuuletukset. Julkisivujen pinnoitettujen peltikasettien pesu. Osakashallinnassa olevien huoneistojen yhtiölle kuuluvien rakennusteknisten osien ja putkien ym. korjaukset. Tontti- ja pohjaviemärien saneerausurakka. Korjausurakoiden valvonta. E 26 vesivuotovahingon vaatimat purku- ja asbestityöt. Vedetty I-talon alle virtakaapeli lisäpumppua varten.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan: 2021: Tasapainotuksen tarkastusmittaus ja säätö. 2021-2022: Pihaovien kunnostus/uusiminen. Puuosien värjäys/uusiminen. Metallirakenteiden kunnostus ja maalaus. Urheilukentän pinnan puhdistus ja tasoitus. Katospaikkojen sähkötolppien muutokset. Urheilukentän valaistuksen uusiminen. 2021-2023: Korvausilmaventtiilien asennus huoneistojen alakertaan. Rakennusten yläpohjan iv-kanavien uusiminen ja eristys sekä niihin liittyvät muutokset vesikatolle. 2021-2025: Sisäänkäynnin betoniaskelmien kunnostus. Soran lisääminen sokkeleiden ympärille tarpeen mukaan. Elementtisaumojen korjaaminen ja pintojen maalaaminen/pinnoitus, värillisten peltien uusiminen ja eristeiden tarkastus/korjaaminen tarpeen mukaan. Kattopeltien maalauskorjauksia. Räystäslautojen maalaaminen. Mullan ja soran lisääminen eri puolilla yhtiön alueella. Lisätään puita ja pensaita, kunnostetaan kukkapenkkejä. Tarvittavat toimenpiteet eri puolilla yhtiön alueella. Tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
E (2007)
Tontin koko
27 749 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan ratikan asemakaavat:
Ratikan asemakaavojen päätarkoituksena on osoittaa riittävä tila ratikan infrastruktuurille ja siihen liittyvälle katuympäristölle. Osin tämä tarkoittaa olemassa olevan katualueen leventämistä, osin uuden katualueen kaavoittamista ja osin muiden välttämättömien kaavamuutosten tekemistä. Niillä alueilla, joilla asemakaavaa ei vielä ole, laaditaan uudet asemakaavat. Ratikkareitin varrella tehdään myös laajempia, reitin varren kaupunkikehittämiseen liittyviä asemakaavoja yhteistyössä maanomistajien kanssa.

Vaaralassa Hopeatien varrelle asumista ja viheraluetta:
Alueelle suunnitellaan asumista Hopeatien pohjoispuolelle Kuussillan asuinalueen jatkeeksi, lähivirkistysaluetta sekä tarvittavat katuvaraukset Vantaan ratikan tarpeisiin.

Lisätietoja antaa:
Tikkurilan Vantaa-info,
Dixi, Ratatie 11, 2. krs, 01300 Vantaa,
p. (09) 8392 2242,
maankaytto.asiakaspalvelu@vantaa.fi.

Asunto Oy Kehäsato

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lehtikuusen koulu Havu n. 1,4 km.
Lehtikuusen koulu Kaarna n. 1,4 km.
Palvelut: K-Market Kastanja n. 220 m.
Hakunilan ostoskeskus n. 1,8 km.
S-Market Jakomäki n. 2 km.
K-Supermarket Jakomäki n. 2 km.
Päiväkodit: Vaaralanpuiston päiväkoti n. 600 m.
Hepopuiston päiväkoti n. 950 m.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki Vaaralan Talkootie n. 350 m. Linja-autopysäkki Vaaralantie n. 350 m. Mellunmäen metroasema n. 3,4 km.
Auton säilytys
17.01.2022 saadun isännöitsijän vastauksen mukaan kullekin huoneistolle kuuluu yksi autopaikka.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Kuusela Lauri

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.