Koti Saaristossa Oy LKV
Koti Saaristossa Oy LKV

Vapaa-ajan tontti

Riihirannantie, Riihimaa, Kustavi

Hinta

59 000 €

Koko

5 000

Luonnonrauhaa, mainiot lenkkeily-, samoilu-, sienestys- marjastusmaastot sekä tietenkin kalastusmahdollisuudet! Täältä löytyy nuo kaikki ja paljon muuta. Myynnissä kaksi määräalaa, jotka muodostavat kaavanmukaiset tontit. Pinta-alat noin 5000m2 ja 4400 m2. On kaunista lehtomaista etelärantaa noin 45m/määräala. Loivat rinnetontit, jotka runsaspuustoiset ja metsänhoidollisesti hyvin hoidetut. Tie on lähes perille. Lisäksi voit ostaa ympäröivää metsää. Rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään180m2/ määräala. Sähkö ja vesijohdot ovat vieressä. Tästä on helppo lähteä suunnittelemaan omaa mökkiä. Sijainti on Kiviveden pohjoispäässä ja maanteitse Kustavin keskustasta noin 13 km. Matka on kiva, koska kuljet kauniin kylämiljöön läpi. Myyntihinta 59 000 €/ määräala

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21815738
Sijainti
  • Kustavi  Riihimaa
  • Riihirannantie, 23360 Kustavi
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 59 000 €
Myyntihinta
  • 59 000 €
Lisätiedot maksuista
Jätemaksu vapaa-ajan asunnolla ollut noin 120e/v. Tiemaksut ja kiinteistövero määräytyvät myöhemmin. Ostajan maksettavaksi tulee myös: varainsiirtovero 4% kauppahinnasta, lainhuudatusmaksu, lohkomiskustannukset. Ostaja maksaa kaupanvahvistajan palkkion tai sähköisen kiinteistökaupan asiointimaksun.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
304-429-5-52
Tontin pinta-ala
5 000
Lisätietoja tontista
Kaavanmukaiset pinta-alat noin 5000m2 ja noin 4400m2. Tämän lisäksi voi ostaa ympäröivää hoidettua metsää sopimuksen mukaan. Ympäristö on kallioista ja runsaspuustoista. Tie lähes perille. Määräalat saavat pinta-alansa suhteessa osuuden yhteiseen vesiauleeseen 304-429-876-1.
Rakennusoikeuden pinta-ala
180
Tontin nimi
Mutila
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Molemmissa tonteissa rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 180m2. Lomarakennuksen kerrosala saa olla enintään 120m2, vierasmajan enintään 25m2 ja saunan enintään 30m2 sekä talousrakennusten enintään 40m2.
Kaavoitustiedot
RA-1= Yksiasuntoisten loma-asuntojen korttelialue, jonka rakennuspaikalle saa rakentaa lomarakennuksen, vierasmajan ja saunarakennuksen sekä alueen käyttötarkoitusta palvelevia talousrakennuksia. Ranta-alueella osittain merkintä luo-1= Luonnon monimuotoisuuden kannalta erityisen tärkeä alue, jolla sijaitsee metsälain mukainen
erityisen tärkeä elinympäristö, lehto. Aluetta ei saa muuttaa niin, että luontotyypin ominaispiirteiden säilyminen alueella vaarantuu.
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Molemmissa tonteissa on ranta matalaa.
  • Kivivesi

Koti Saaristossa Oy LKV

Koti Saaristossa Oy LKV
Koti Saaristossa Oy LKV
SKVL jäsenyritys

Keskustie 9,
23310 Taivassalo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.