Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Vapaa-ajan tontti

Pirskerintie 22 C 12, Emäsalo, Porvoo

Hinta

225 000 €

Koko

3 440

Todella upea rakennuspaikka loma-asunnolle meren ääreltä Emäsalossa Porvoossa! Koko alue on kooltaan yhteensä yli 10 hehtaaria ja siitä myydään yhteensä 16 eri kokoista määräosaa, joista tällä C12 määräosalla on rakennusoikeutta 120 ke-m2. Tämä määräosa C 12 on lähes meren rannalla ja se on pinta-alaltaan 3440 m2 ilmansuunta lounaaseen. Myyjä rakentaa tien ja infrastruktuurin jokaisen määräosan rajalle. Tämän määräosan hintaan sisältyy runkoinfrastruktuurin veto määräosan rajalle (vesi, viemäri ja sähkö), tiestön rakentaminen määräosan rajalle sekä rakennusprojektin maanrakennuksen kaivuiden osalta sekä ylijäämämaiden poiskuljetuksen (ei sisällä kiviaineksia eikä mahdollista louhintaa). C12-määräosalle on haettu rakennuslupaa Honka-talojen 1 -kerroksiselle, pulpettikattoiselle hirsitalolle. Rakennuslupaan voi hakea muutosta. Määräosalla ei ole tällä hetkellä rakennuksia. Lisäksi kauppaan kuuluu osake D-aluetta hallinnoivaan kiinteistöyhtiöön (D-alue on kooltaan noin 3 ha). D-alueelle tulee kuudentoista määräosan omistajille mm. yhteinen tenniskenttä, frisbeegolfrata, lasten leikkialue, pienveneiden säilytyskatos, pihapelikenttä, nuotiopaikka ja venelaituri. Tule tutustumaan paikan päälle! Esittely paikan päällä lauantaina 17.4. klo 12-14. Myös myyjä sekä Honkatalojen edustaja on paikan päällä. Lisätiedot: Lea Jakama Oy, Pie Hagström, puh. 040 560 4181, pie.hagstrom@leajakama.fi

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21834984
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 225 000 €
Myyntihinta
  • 225 000 €
Kohteen lisätiedot
Lisäksi kauppaan kuuluu osake D-aluetta hallinnoivaan perustettavaan yhtiöön. D-alueelle tulee kuudentoista määräosan omistajille mm. yhteinen tenniskenttä, frisbeegolfrata, lasten leikkialue, pienveneiden säilytyskatos, pihapelikenttä, nuotiopaikka ja venelaituri. Myyjä rakentaa tien ja infran jokaisen määräosan rajalle. Tämän määräosan hintaan sisältyy runkoinfran veto määräosan rajalle (vesi, viemäri ja sähkö), tiestön rakentaminen määräosan rajalle sekä rakennusprojektin maanrakennuksen kaivuiden osalta sekä ylijäämämaiden poiskuljetuksen (ei sisällä kiviaineksia eikä mahdollista louhintaa).
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
638-476-2-167
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
3 440
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Koko alueen pinta-ala on yli 10 hehtaaria, ja tämän määräosan oma maapohja on kooltaan 3440 m2. Lisäksi tällä määräosalla on käyttöoikeus kaikkien kuudentoista määräosan yhteisalueeseen (D-alue), joka on kooltaan hiukan vajaa kolme hehtaaria.
Rakennusoikeuden pinta-ala
120
Tontin nimi
Leporanta
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Ranta
  • Koko alueella on rantaviivaa yhteensä noin 930 m.
  • Suomenlahti, Utviken

Hagström Pie

LKV

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.