KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

Vapaa-ajan tontti

Penttiläntie 31b, Penttilä, Vihti

Hinta

25 000 €

Koko

1 200

Rauhallisen luonnon keskellä Vihdissä aurinkoinen rakennuspaikka vapaa-ajan asunnolle. Rinnetontilta on kauniit näkymät maalaispeltomaisemiin. Rakennusoikeutta 80 m² vapaa-ajan rakennukselle ja 20 m² saunarakennukselle. Alueella Vihtijoen ranta-asemakaava. 7 min ajomatka Vihdin kirkonkylän palveluihin,15 min Nummelaan ja Helsingin keskustaankin alle 30 min! Tee rohkea tarjous, nämä tontit myydään nyt! Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi. Tiedustelut: Jussi Rainio, 044 331 2263, jussi.rainio@kotilkv.fi Ylempi Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, KiAT, YJEAT Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies RAKI™ Kaupanvahvistaja, Osakas Vuoden markkinoija 2019 Huippumyyjä 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 www.kotilkv.fi/kiinteistovalittajat/jussi-rainio/ https://www.facebook.com/jussirainioLKV/

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21839598
Sijainti
  • Vihti Penttilä
  • Penttiläntie 31b, 03400 Vihti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

25 000,00 €

Velaton hinta

25 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

43,61 € / vuosi

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
927-417-3-218
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 200 m²
Rakennusoikeuden pinta-ala
100 m²
Tontin nimi
Penttilänrinne II
Rasitteet
Tieoikeus
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Alueella on Vihtijoen ranta-asemakaava. Kaavamerkintä = RH. Kullekin rakennuspaikalle saa rakentaa yhden 1-kerroksisen yhden perheen loma-asunnon, jonka kerrosala on enintään 80 m². Alueen puusto ja muu kasvillisuus sekä maaston topografia on säilytettävä mahdollisimman koskemattomana. Rakennusten värin on oltava tummasävyinen ja luontoon soveltuva. Heijastavien kateaineiden käyttö on kielletty. Jokaisella rakennuspaikalla on ohjeellinen rakennuspaikka. Muu osa rakennuspaikkaa on pidettävä huolitellussa tilassa. Muulle osalle rakennuspaikkaa saa rakentaa yhden kerrosalaltaan enintään 20 m² suuruisen saunarakennuksen. Vesikäymälöiden rakentaminen RH-alueella on kielletty. Kuivakäymälät on sijoitettava niin ettei niistä ole haittaa viereisten rakennuspaikkojen käytölle. Kuivat jätteet on kompostoitava tai kuljetettava kaatopaikalle. Sauna, pesu- ja muita jätevesiä ei saa johtaa suoraan jokeen, vaan ne on imeytettävä maastoon, imeytysosastoja käyttäen. Näiden määräysten lisäksi on noudatettava Vihdin kunnan rakennusjärjestystä soveltuvin osin sekä terveydenhoitolautakunnan jätehuollosta antamia määräyksiä ja ohjeita.
Kaavoitustiedot
Vihdin kunta, www.vihti.fi
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vihti

Asuinalueena Vihti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Rainio Jussi

Ylempi Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, KiAT, Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies RAKI™

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy

KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
KOTI LKV | Uudenmaan Laatuvälitys Oy
SKVL jäsenyritys

Leskirouva Freytagin kuja 15 A 4,
00790 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.