RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

Omakotitontti

Täysikuuntie 2b, Kiila, Vantaa

Hinta

112 000 €

Koko

2 500

Myydään omakotitalon rakennuspaikaksi sopiva 2500 m² kiinteistö, tila, Vantaan Kiilan alueella lähellä lentoasemaa. Rakennusoikeuden määrä on noin 250 kerros-m². Myytävä kiinteistö on Katriinantien läheisyydessä. Kiinteistöllä on 1956 valmistunut purkukuntoinen noin 55 kerros-m² rakennus. Kiinteistöllä on sähköliittymä ja HSY:n kunnallistekniikka on tulossa tontin läheisyyteen. Kiteytetysti myytävän kiinteistön perustiedot: * Kiinteistön pinta-ala on 2500 m², * Suunnittelutarveratkaisualuetta, johon ostajan on haettava Vantaan kaupungin suunnittelutarveratkaisu ja rakennuslupa, * Nykyinen omistaja oli hakenut ja saanut kiinteistölle suunnittelutarveratkaisupäätöksen 19.03.2019, jonka mukaan kiinteisölle on mahdollisuus rakentaa yksiasuntoinen, yksikerroksinen 250 k-m² suuruinen omakotitalo ja vanha rakennus on purettava viimeistään uuden omakotitalon valmistuttua. Ostajan on haettava suunnittelutarveratkaisulupa. Suunnittelutarveratkaisun voimassaoloaika on kaksi vuotta, jona aikana on haettava rakennuslupaa. Lisätiedot: Vantaan kaupungin Kaupunkisuunnittelun asemakaavainsinööri Kai Zukale. * Alueelle on tulossa kunnallistekniikka. HSY:n alueinsinööri Teemu Keitaanpäältä (050 4370973) 31.3.2021 saadun tiedon mukaan rakentaminen oli alun perin ajatus aloittaa nyt keväällä, mutta suunnitelmien viivästymisestä johtuen rakentaminen siirtyisi näillä näkymin loppuvuoteen. HSY on tällä hetkellä budjetoinut rakentamisen vuosille 2021-23. Hyvät liikenneyhteydet: * Kivistön asemalle noin 8,3 km autolla, ja bussilla 576 noin 17 minuuttia, * Kehä III:lle noin 5,8 km. Saat minun kautta ilmaisen laadukkaan arvioinnin ja myyntisuunnitelman nykyiselle kodillesi, tontillesi, kiinteistöllesi ja liiketiloillesi. Soita minulle 040 67 111 77 ja sovitaan aika tapaamiseen. Aurinkoisin terveisin Hannu Hannu Savolainen 040 67 111 77 hannu.savolainen@remax.fi Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, YAT, MBA, ins. Kaupanvahvistaja Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija (KHK) ja Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), yleisauktorisoitu

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21880518
Sijainti
Kohteen selite
2500 m² rakennuspaikka, rakennusoikeus noin 250 k-m², suunnittelutarveratkaisualue
Vapautuminen
Heti vapaa
Velaton hinta
  • 112 000 €
Myyntihinta
  • 112 000 €
Vesihuollon kuvaus
Ostaja hankkii kustannuksellaan vesi- ja viemäriliittymät. Lisätiedot ja hinnat: www.hsy.fi/fi/asiointi/uudelle-asiakkaalle * Alueelle on tulossa kunnallistekniikka. HSY:n alueinsinööri Teemu Keitaanpäältä (050 4370973) 31.3.2021 saadun tiedon mukaan rakentaminen oli alun perin ajatus aloittaa nyt keväällä, mutta suunnitelmien viivästymisestä johtuen rakentaminen siirtyisi näillä näkymin loppuvuoteen. HSY on tällä hetkellä budjetoinut rakentamisen vuosille 2021-23.
Viemäri
Alueelle on tulossa kunnallistekniikka. HSY:n alueinsinööri Teemu Keitaanpäältä (050 4370973) 31.3.2021 saadun tiedon mukaan rakentamisen aloitus näillä näkymin loppuvuonna
Siirtyvät liittymät
Kiinteistöllä on sähköliittymä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
92-418-3-118
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2 500
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kiteytetysti myytävän kiinteistön perustiedot: * Kiinteistön, tilan, pinta-ala on 2500 m², * Suunnittelutarveratkaisualuetta, johon ostajan on haettava Vantaan kaupungin suunnittelutarveratkaisu ja rakennuslupa, * Nykyinen omistaja oli hakenut ja saanut kiinteistölle suunnittelutarveratkaisupäätöksen 19.03.2019, jonka mukaan kiinteisölle on mahdollisuus rakentaa yksiasuntoinen, yksikerroksinen 250 k-m² suuruinen omakotitalo ja vanha rakennus on purettava viimeistään uuden omakotitalon valmistuttua. Ostajan on haettava suunnittelutarveratkaisulupa. Suunnittelutarveratkaisun voimassaoloaika on kaksi vuotta, jona aikana on haettava rakennuslupaa. Lisätiedot: Vantaan kaupungin Kaupunkisuunnittelun asiakaspalvelu ja suunnittelutarveratkaisun osalta Vantaan kaupungin Kaupunkisuunnittelun asemakaavainsinööri Kai Zukale.
Rakennusoikeuden pinta-ala
250
Tontin nimi
Koivurinne
Kaavoitustiedot
Yleiskaavan mukaan:
* Sijaitsee yleiskaavan kyläalueella,
* Yleiskaavamääräisten mukaan alue varataan maaseutumaiseen asumiseen,
* Alueella ei ole asemakaavaa eikä sen laatiminen ole vireillä,
* Kaupungin rakennusjärjestyksen mukaisesti alue on suunnittelutarveratkaisualuetta.
Lisätiedot: www.vantaa.fi/asuminen_ja_ymparisto/kaavoitus_ja_maankaytto/asiakaspalvelu/
Kivistön asemakaavoitus: Kai Zukale, asemakaavainsinööri, 050 312 4546


Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Suunnittelutarvealue
Palvelut
Koulut: Lähin Seutulan koulu, Katriinantie 60, joka tarjoaa perusopetusta 1-6 luokkalaisille. Noin 3 km päässä, bussilla 576 noin 7 minuuttia.
Päiväkodit: Lähimmät Seutulan ja Katrintuvan päiväkodit, Katriinankuja 3, jotka sijaitsevat Seutulan vehreässä maalaismaisemassa Vantaan Katriinan sairaalan välittömässä läheisyydessä. Noin 3,6 km päässä, bussilla 576 noin 12 minuuttia.
Liikenneyhteydet
Hyvät liikenneyhteydet: * Kivistön asemalle noin 8,3 km autolla, ja bussilla 576 noin 17 minuuttia, * Kehä III:lle noin 5,8 km.

Savolainen Hannu

Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, MBA, ins., KHK, AKA

RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

RE/MAX Parhaat Kodit | Kiinteistönvälitys Hansa Oy LKV

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.