ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 1h, k, alkovi, kph, parveke

Notkokuja 3, Malmi, Helsinki

Hinta

145 000 €

Koko

26,5 m²

Vuosi

1964

Ihana valoisa ylimmän kerroksen kompakti koti linjasaneeratusta taloyhtiöstä. Palveluiden ja juna-aseman läheisyydessä oleva kaupunkikoti soveltuu loistavasti ensiasunnon ostajalle tai sijoittajalle. Asunnossa on tehokkaat neliöt alkovin ansiosta. Olohuoneessa on suuri ikkuna antamassa valoa ja kulku parvekkeelle. Kylpyhuone on uusittu linjasaneerauksen yhteydessä. Huoneisto on siistissä ja muuttovalmiissa kunnossa. Ikkunallinen keittiö on kompaktin kokoinen ja sinne mahtuu kaikki tarpeellinen. Ruokapöydälle on olohuoneessa oma paikkansa, josta mukava katsella maisemia. Talo seisoo omalla tontilla ja lämpiää kaukolämmöllä. Tilinpäätöksen 2021 mukaan maksuvalmius on ollut hyvä. Malmin keskuksen päivittäistavarapalvelut sekä kattavat julkisen liikenteen käyttömahdollisuudet ihan vieressä. Malmista kehittyy entistä vahvemmin koillisen Helsingin keskus, sillä alue on yksi kaupunkiuudistuksen pilottikohde, jonka tavoitteena on, että lähitulevaisuudessa Malmi on entistä viihtyisämpi asuinalue niin sen nykyisille kuin tuleville asukkaille. Tule ihastumaan! TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Minna Uski, LKV / 044 328 6248 tai minna.uski@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN! Get a roof. www.roof.fi

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21922473
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, k, alkovi, kph, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
26,5 m²
Kokonaispinta-ala
26,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
1964
Käyttöönottovuosi
1964
Vapautuminen
Muu ehto: Asunto on vuokrattu ja irtisanominen on 6kk.

Hinta

Myyntihinta

113 630,84 €

Velkaosuus

31 369,16 €

Velaton hinta

145 000,00 €

Neliöhinta

5 471,70 €/m²

Vastike

Hoitovastike

152,38 € / kk

Rahoitusvastike

152,38 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

304,76 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25 € / hlö / kk

Saunamaksu

15 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksuennakko 25 €/hlö/kk. Vesitasaus joka tammikuu. Pääomavastike linjasaneeraus 5,75 €/m2/kk. Pääomavastike salaojat 0,25 €/m2/kk. Autotallivuokrat 73 €/kk. Autopaikka lämmin 18 €/kk. Autopaikka lämmin liikehuoneisto 18 €/kk. Autopaikat ulkopuoliset 30 €/kk. Varastovuokrat, ulkopuoliset 20 €/kk. Toimikautensa aikana hallituksella on oikeus kahden (2) ylimääräisen hoitovastikkeen laskuttamiseen tarvittaessa.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Eteisen vaatekaapit.
Tehdyt remontit
Aikaisempi osakas uusinut lattiat, pinnat ja keittiön. Linjasaneerauksen yhteydessä uusittu kylpyhuone 2017.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Kohde on valmistunut ennen vuotta 1994, eikä asbestikartoitusta ole tehty. Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö

Asumisen muut palvelut

Vertaile sähkösopimuksia, nettiliittymiä ja kotivakuutuksia sekä tarkista saatavuus tälle kohteelle:

Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Jääkaappi/pakastinlokero, keraaminen liesi, liesituuletin, uuni, kaapistot. SEINÄT: Maali. LATTIAT: Laatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suihkusinä, wc-istuin, peilikaappi, allas, pyykinpesukone, rättipatteri, kaappi. SEINÄT: Laatta. LATTIAT: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maali. LATTIAT: Laminaatti.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneistokohtaisesti 2 kpl kellarikomeroita, ei ullakkoa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Wanha Kunnon Isännöinti Helsinki Oy Isännöitsijä Jyri Virmalainen Linnanrakentajantie 6 C 27, 00880 Helsinki 050-4632212
Huolto
Kiinteistöhuolto Ahvenainen Ky
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Sauna, kellarikomero, painovoimainen ilmanvaihtojärjestelmä, kaapeli-tv.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 6 Parkkipaikkoja: 4

Tehdyt remontit
2020: Salaojan asentaminen viemärikaivoineen, A-talon pitkä sivu, pihanpuoli. 2019: Kiinteistön kuntoarvio (Raksystems). Ulkorappausten betonipintojen laatoitus ja portaiden siistiminen. 2017: Linjasaneeraus (vesi, sähköt. tele, iv-venttiilit, märkätilat), lämmönvaihdin. 2016: Lukitusjärjestelmän uusiminen. 2015: Parvekkeiden rakennekorjaukset, kuntoarvio. 2014: Vesikaton kunnostus. 2011: B-talon länsisivun tiiliverhouksen uusinta. 2010: Lvv-kuntotutkimus. 2007: A-talon porraskäytävän maalaus. 2006: Antenniverkon kunnostus, digi-valmius. 2005: Sähköpääkeskuksen kunnostus. 2004: Märkätilojen kuntoarvio.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve 2022-2027: Julkisivu: korvausilmaventtiilit, julkisivun pienet korjaukset. Parvekkeet: parvekeovien vaihtaminen. Ikkunat ja ulko-ovet: mahdollisesti ikkunoiden kunnostus. Ilmanvaihtojärjestelmä: kuntoarvion mukaisesti. Sähkö- ja tietojärjestelmät: huoneistoissa olevat ryhmäjohdot. Ostaja on tutustunut taloyhtiön lähivuosien kunnossapitotarveselvitykseen yhtiökokousta seuraavalle viidelle vuodelle. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
1 654 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki asemakaavoitus,
Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki,
p. (09) 310 1691.

Tapaninkylä, Malmin kauppatie 30 ja Uudenpellonpolku 6: Kaavamuutos koskee kahta aluetta Kotinummenpuiston läheisyydessä. Tavoitteena on lisätä asuinrakentamista juna-asemien ympäristössä. Malmin kauppatie 30:ssä on tarkoitus muuttaa toteuttamatta jäänyt liike- ja toimistorakennustontti opiskelija-asuntokäyttöön ja alueelle suunnitellaan kuusi-kahdeksankerroksista opiskelija-asuintaloa. Uudenpellonpolku 6:ssa suunnitellaan pientalon korvaamista nelikerroksisella asuinkerrostalolla.

Malmin asematie 6: Malmin asematie 6:een suunnitellaan nykyisen toimistorakennuksen tilalle asuntoja sekä toimi- ja hoivatiloja. Tavoitteena on joustava periaatekaava, joka mahdollistaa useita vaihtoehtoja rakennussuunnittelulle.

Kirkonkyläntie 37: Asemakaavan muutos mahdollistaa kahden asuinkerrostalon rakentamisen nykyiselle pienteollisuustontille.

Latokartanontien pohjoisosan alustava liikennesuunnitelma: Liikennesuunnitelma asemakaavaehdotuksen 12274 mukaisista liikennejärjestelyistä. Laajennetaan Malmin joukkoliikenneterminaalia, samalla lisätään terminaalin kapasiteettia ja parannetaan liikennejärjestelyitä. Tutkitaan katujen uudelleen linjaamista Vilppulantien länsipäässä, Malmin Asematien pohjoisosassa ja Latokartanontiellä Malmin Asematien liittymän kohdalla. Yksisuuntaistetaan Malmin Asematien pyöräilyjärjestelyt kokonaan, ja soveltuvin osin Latokartanontien sekä Vilppulantien pyöräilyjärjestelyt.

Viikin-Malmin pikaraitiotien yleissuunnitelma: Viikin-Malmin pikaraitiotien (VIIMA) yleissuunnittelu on alkanut. Uusi pikaraitiotie yhdistää Viikin ja Malmin lentokenttäalueen Helsingin keskustaan. Lentokenttäalueelta tutkitaan jatkosuuntia Malmin asemalle ja Jakomäkeen, josta on mahdollista liittyä Vantaan raitiotiehen. Yleissuunnitelma valmistuu vuoden 2020 loppuun mennessä, pikaraitiotien rakentamisen on tarkoitus alkaa vuonna 2027.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kirkonkyläntie 13

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Malmin peruskoulu n. 450m. Kotinummen koulu n. 900m.
Palvelut: Prisma ja Lidl n. 400m. S-market Malmi n. 650m. K-Citymarket ja kauppakeskus Nova n. 700m.
Päiväkodit: Päiväkoti Ylä-Malmi n. 270m. Päiväkoti Aapiskukko n. 400m.
Liikenneyhteydet
Lähin linja-autopysäkki n. 200 m. Malmin juna-asema ja bussit n. 550m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikkojen jakamisesta on yhtiössä sovittu seuraavaa: tulojärjestyksessä jaetaan. Isännöitsijän mukaan jonoja ei ole, vapaita paikkoja on (per.16.3.2023)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Uski Minna

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.