Omakotitalo | 5h + k + s + aputilat + at

Haapaniementie 46, Juuka, Juuka

Hinta

259 000 €

Koko

167

Vuosi

1983

Juuka, Omakotitalo Pielisen rannalla asumiseen tai vapaa-aikaan Juuan keskustasta 3 km päässä , Pielisen rannalla oleva persoonallinen omakotitalo. Tontti on n. 10000 m2 määräala ( hinta tällöin 259.000 e) tai niin sovittaessa koko tila reilut 20000 m2, jolloin hinta 320.000 e. Rakentamaton määräala voidaan myydä yksinkin erikseen sovittavin ehdoin. Rakentaminen edellyttää poikkeuslupaa. Määräalalla on rantaviivaa 50 m ja koko tilalla 100 m . Tontilla kasvaa täysimittainen puusto. Ranta on kovapohjainen ja siihen pääsee isollakin veneellä. Talon kokonaisala on 208 m2, huoneistoala 167 m2 ja tilavuus 707 m3. Olohuone ja avokeittiö muodostaa 42 m2 yhtenäisen tilan, jonka maksimikorkeus on 4 m. Oleskelutilat ovat todella avarat ja arkkitehtoonisen kauniit. Sisustus on oleskelutiloissa, takkahuoneessa ja kaikissa laipioissa mäntylautaa, oleskelutilan lattiat Tarkett-parkettia, ja takkahuoneessa, pesuhuoneessa ja saunassa laattaa. Muissa huoneissa tapetti tai puolipaneeli. Vesi on kunnan liittymästä, wc-vedet menevät umpisäiliöön ja pesuvedet imeytetään maahan. Keittiössä leivinuuni ja takkahuoneessa takka. Talon alla pieni kellari. Lämmitysmuoto on katto- ja lattialämmitys sähköllä. Pitkän ajan kokonaisenergiakulutus on ollut lluokkaa 20000 kwh/vuosi. Muutoinkin hyvin edulliset asumiskustannukset. Pesuhuone- ja saunatilat siistit ja vesieristykset kunnossa. Näissä tiloissa seinärakenne betonia, pesuhuoneessa pintamateriaali laatoitus.Tontti on luonnonläheinen ja hyvin rauhallinen, Pielinen näkyy viiteen ikkunaan, talosta on rantaan vain 30 m. Talo on hyvin hoidettu ja hyvässä kunnossa. Tontilla grillikatos, ja kylmä ulkovarasto. Kolmen talon yhteistä yksityistietä 470 m. Valtatie 6:lle 1 kilometri, Joensuuhun vain 80 km. Kohde on ihanteellinen asuinpaikka, mutta sopii myös tasokkaaksi ympärivuotiseksi vapaa-ajan asunnoksi, joka on ison veden äärellä luonnon keskellä, mutta silti taajaman palvelujen vaikutuspiirissä. Pelkistetysti sanottuna ihana kohde veden ja luonnon äärelle asumaan haluavalle! Kerron mielelläni kohteesta lisää ja pyynnöstä voin lähettää lisää kuvia sähköpostiinne. Voin ottaa vaihdossa yksiön/kaksion Joensuun ydinkeskustasta.

Tulosta PDF
print
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
371828
Sijainti
  • Juuka  Juuka
  • Haapaniementie 46, 83900
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + s + aputilat + at
Asuintilojen pinta-ala
167
Kokonaispinta-ala
208
Rakennusvuosi
1983
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan, nyt vuokralla kauppaan saakka.
Myyntihinta
  • 259 000 €
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero pieni, tiekustannukset n. 170 e/v. Ei jätevesimaksua. Oikeus yhteisiin vesiin, kalastuslupamaksut ykköseuroja. Talon kokoon ja kuutioihin nähden alhainen energian kulutus. Sähkölämmityksen vuoksi huoleton ylläpidettävä vapaa-ajan asuntonakin. Kauppahinnan jaksottamisesta pankkitakausta vastaan voidaan neuvotella.
Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Nykyisellä omistajalla vuodesta 1986. Talo on hyväkuntoinen, hyvin alunperin rakennettu ja vaurioton talo. Nyt vuokrattuna.
Energialuokka
  • Ei energiatodistusta, mutta pitkäaikaiset tiedot todellisesta energiankulutuksesta (lämmitys- ja taloussähkö n 20.000 kwh/v.)
Lämmitysjärjestelmä
Sähkölämmitys
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
suora sähkö, katto- ja lattialämmitys
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Wc vedet umpisäiliöön, pesuvedet imeytykseen.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Harjattu punatiiliverhous, sisäpinnat suureksi osaksi puuta, makuuhuoneet tapetoitu.
Keittiön kuvaus
Avara olohuoneeseen yhdistyvä keittiö runsain kaappitiloin, mäntypeiliovet kaapistoissa. Kiinteä ruokailuryhmä kuudelle. Jääkaappi-pakastin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Vesieristetty ja uudelleen laatoitettu 1998.
WC-tilojen kuvaus
Yksi wc.
Saunan kuvaus
Uudelleen paneloitu 1998. Sähkökiuas.
Olohuoneen kuvaus
Poikkeuksellisen avara, maksimikorkeus 4 m, isot ikkunat suoraan luontoon ja järvelle. Olohuone ja keittiö muodostavat yhteistilan.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme erillistä huonetta, joissa kaikissa runsaasti komerotilaa. Yhdestä näköala järvelle.
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
10 000
Lisätietoja tontista
Koko tilan hinnassa huomioitu toisen tontin mahdollisuus, jolle rakentaminen edellyttää kunnan myötävaikutusta poikkeusluvalla tai kaavoituksella. Yleiskaavassa paikka merkitty myöhemmin kaavoitettavaksi yksityiskohtaisemmalla kaavalla.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeutta runsaasti jäljellä, tila jaetaan KAHDEKSI RANTATONTIKSI/määräalaksi, joilla molemmilla omaa rantaa 50 m. ( Kaupan kohde 10000 m2, toinen valinnainen 10000 m2).Toisen tontin rakentaminen edellyttää poikkeamislupaa. Aiemmin myönnetty lupa vanhentunut, koska myyjä halusi säilyttää ison tonttikokonaisuuden. Niin sovittaessa myynti koko tilana mahdollista. Pihapiiriin näkyy nyt vain yksi naapuri. Kohde myydään joko 10000 m2 määräalana 259000 e tai koko tilana 320000 e.
Palvelut
Palvelut: Juuan kirkonkylän julkiset ja kaupalliset palvelut (peruskoulu, lukio, kirjasto, liikuntahalli, nuorisotilat, terveyskeskus, pankki, marketit ja erikoisliikkeet ym,ym ) 3 km, laadukas autohuolto, polttoainemyynti ja varaosaliike 1 km. Julkinen liikenne 500m/ 1000m. ABC-liikenneasema 2 km. Joensuu 85 km. Kuopio 120 km. Tahko 70 km, Koli 40 km, Vuokatti/ Katinkulta 120 km, Nurmes 50 km. Joensuun lentokenttä 100 km, Kuopion "halpalento"-kenttä 115 km. Venäjän rajalle Värtsilään 160 km.
Liikenneyhteydet
Valtatie 6:lle vain 1 km.
Auton säilytys
Autotalli on.
Näkymät
Pielisen järvimaisema. Upea iltaauringon lasku vastarannalle.
Pihan kuvaus
Helppohoitoinen nurmikko istutuksineen talon vierustoilla, sen jälkeen ympärillä joka puolella runsaspuustoista, täysikasvuista luonnontilaista sekametsää. Rannan puoli siten harvennettu, että erinomaiset näkymät koko tontin leveydeltä Pieliselle. Talo rantaan nähden kumpareella rantaa ylempänä. Rantaan talon nurkalta matkaa 30 m. Upeat vesistönäkymät.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Pielinen. Kiinteistö sijaitsee Retulahden suulla, iso Pielinen avautuu aivan lähellä. Isolla veneellä pääsee rantaan.

Ahti Puumalainen

doneYksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.