Omakotitalo | 5h + k + s + aputilat + at

Haapaniementie 46, Juuka, Juuka

Hinta

259 000 €

Koko

167 / 208 m²

Vuosi

1983

HIENO RANTAPAIKKA: Omakotitalo ison upean Pielisen rannalla asumiseen tai vapaa-aikaan! Juuan keskustasta 3 km päässä , Pielisen rannalla oleva persoonallinen omakotitalo. Talon tontti on n. 10000 m2 määräala koko tilasta( hinta tällöin 259.000 e) tai niin sovittaessa koko tila reilut 20000 m2, jolloin hinta 320.000 e. Kantatilasta voidaan erikseen myydä rakentamaton määräala yksinkin erikseen sovittavin ehdoin. Rakentaminen edellyttää poikkeuslupaa kunnalta. Tieyhteys ja vesihuolto sille on kunnossa. Koko tilalla on rantaviivaa Pieliseen 100 m . Jos tila jaetaan kahdeksi määräalaksi, molemmille tulee rantaviivaa n 50 m. Tilalla kasvaa täysimittainen sakea puusto. Ranta on kovapohjainen ja siihen pääsee isollakin veneellä. Talon kokonaisala on 208 m2, huoneistoala 167 m2 ja tilavuus 707 m3. Olohuone ja avokeittiö muodostaa 42 m2 yhtenäisen tilan, jonka maksimikorkeus on 4 m. Oleskelutilat ovat todella avarat ja arkkitehtoonisen kauniit. Sisustus on oleskelutiloissa, takkahuoneessa ja kaikissa laipioissa mäntylautaa, oleskelutilan lattiat Tarkett-parkettia, ja takkahuoneessa, pesuhuoneessa ja saunassa laattaa. Muissa huoneissa tapetti tai puolipaneeli. Vesi tulee kunnan liittymästä, wc-vedet menevät umpisäiliöön ja pesuvesille on toteutettu vuonna 2018 lainsäädännön edellyttämä ja säädetyt normit täyttävä Green Rock pienpuhdistamo. Laitteisto on mitoitettu 6-7 henhen jatkuvalle käytölle. Keittiössä on leivinuuni ja takkahuoneessa takka. Talon alla pieni kellari. Lämmitysmuoto on katto- ja lattialämmitys sähköllä. Pitkän ajan kokonaisenergiakulutus on ollut luokkaa 20000 kwh/vuosi sisältäen jatkuvan asumisen taloussähkön. Muutoinkin asumiskustannukset ovat hyvin edulliset. Pesuhuone- ja saunatilat on siistit ja vesieristykset kunnossa. Näissä tiloissa seinärakenne on betonia, pesuhuoneessa pintamateriaali laatoitus.Tontti on luonnonläheinen ja hyvin rauhallinen, Pielinen näkyy viiteen ikkunaan, talosta on rantaan vain 30 m. Talo on hyvin hoidettu ja hyvässä kunnossa. Tontilla grillikatos, ja kylmä ulkovarasto. Kolmen talon yhteistä yksityistietä on 470 m ja tie on hyvässä kunnossa. Vuotuiset hoitokustannukset ovat pienet, lähinnä aurauskustannukset, jonka kustannukset talot jakavat keskenään. Päällystetylle maantielle matkaa 470 m, valtatie 6:lle 1 kilometri, Joensuuhun vain 80 km. S-market, ABC, urheiluliike ja apteekki 2 km päässä valtatien varrella, Juuan kirkonkylän keskustaan 3 km ( terveyskeskus, alakoulu,yläkoulu, lukio, liikuntahalli, kirjasto, jäähalli, Tokmanni, K-market, pankki ym,ym) Kohde on ihanteellinen asuinpaikka, soveltuu erinomaisesti etätyöhön ( kaapelitietoverkko) mutta sopii myös tasokkaaksi ympärivuotiseksi vapaa-ajan asunnoksi, joka on ison veden äärellä luonnon keskellä, mutta silti taajaman palvelujen vaikutuspiirissä. Pelkistetysti sanottuna ihana kohde veden ja luonnon äärelle asumaan haluavalle! Kerron mielelläni kohteesta lisää ja pyynnöstä voin lähettää lisää kuvia sähköpostiinne.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
371828
Sijainti
  • Juuka Juuka
  • Haapaniementie 46, 83900
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + s + aputilat + at
Asuintilojen pinta-ala
167 m²
Kokonaispinta-ala
208 m²
Rakennusvuosi
1983
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan, nyt vuokralla kauppaan saakka.

Hinta

Myyntihinta

259 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero pieni, tiekustannukset n. 200- 250 e/v. Ei jätevesimaksua. Oikeus yhteisiin vesiin, kalastuslupamaksut ykköseuroja. Talon kokoon ja kuutioihin nähden alhainen energian kulutus. Sähkölämmityksen vuoksi huoleton ylläpidettävä vapaa-ajan asuntonakin. Kauppaan sisältyy sopimukset sähköliittymästä ja kunnan vesilaitoksen liittymästä puhtaan veden osalta. Tietoverkkko-osuuskunnan kaapelililttymän saa n 1000 e. Langaton verkko toimii hyvin kaikilla operaattoreilla.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Alunalkaenkin talon vesijohto- ja viemäriverkosta on toteutettu muoviputkilla, ja vesijohtoverkko on suojaputkissa. Katon huoltomaalaus on ajankohtainen muutaman vuoden sisällä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Nykyisellä omistajalla vuodesta 1986. Talo on hyväkuntoinen, hyvin alunperin rakennettu ja vaurioton talo. Nyt vuokrattuna. Rakenteissa ei ole käytetty lastulevyä, vaan upeasti aitoa puuta,
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Ei energiatodistusta, mutta pitkäaikaiset tiedot todellisesta energiankulutuksesta (lämmitys- ja taloussähkö n 20.000 kwh/v.) ovat enrgiatodistustakin luotettavampaa faktatietoa, ja tarkistettavissa sähköyhtiöltä.
Asbestikartoitus
  • Talossa ei ole käytetty asbestia sisältäviä materiaaleja sisätiloissa.
Lämmitysjärjestelmä
Sähkölämmitys
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Wc vedet umpisäiliöön, talous- ja pesuvedet puhdistetaan omalla puhdistamolla ja imeytetään puhdistttuina tontille.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Harjattu punatiiliverhous, sisäpinnat suureksi osaksi puuta, makuuhuoneet tapetoitu.
Keittiön kuvaus
Avara olohuoneeseen yhdistyvä keittiö runsain kaappitiloin, mäntypeiliovet kaapistoissa. Kiinteä ruokailuryhmä kuudelle. Jääkaappi-pakastin, liesi, astianpesukone, puuleivinuuni.
Kylpyhuoneen kuvaus
Vesieristetty ja uudelleen laatoitettu. Etutilana takkahuone, josta käynti rannalle, ja pieni pukuhuone. Kylpyhuoneesta käynti saunaan. Kylpyhuoneessa, pukuhuoneessa ja takkahuoneessa lattialämmitys.
WC-tilojen kuvaus
Yksi wc.
Saunan kuvaus
Sauna pienehkö perhesauna. Sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Takkahuoneen rinnalla ikkunallinen kodinhoitohuone, joka soveltuu toimisto- tai käsityötilaksi. Tilassa kuumavesivaraaja ja paikka pesukoneelle.
Olohuoneen kuvaus
Poikkeuksellisen avara, isot ikkunat suoraan luontoon ja toiselta seinältä järvelle, vino harjalta ikkunaseinille laskeutuva laipio, huoneen maksimikorkeus 4 m. Sisääntulon eteisaula, olohuone ja keittiö muodostavat yhteistilan. Koko tilan katto- ja seinäpinnoitteena 6" täysimittainen mäntylauta ja lattiapinnoitteena männyn värinen lautaparketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme erillistä makuu huonetta, joissa kaikissa runsaasti komerotilaa.Huoneet sijoittuvat kahdelle ulkoseinalle siten että huoneet ovat erillään toisistaan. Yhdestä näköala järvelle. Huoneet tapetoitu, lattiamateriaali laminaatti/muovimatto.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
176-403-0008-026
Tontin pinta-ala
20 050 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Koko tilan hinnassa huomioitu toisen tontin mahdollisuus, jolle rakentaminen edellyttää kunnan myötävaikutusta poikkeusluvalla tai kaavoituksella. Yleiskaavassa paikka jätetty myöhemmin kaavoitettavaksi yksityiskohtaisemmalla kaavalla. Vastarannalla ei ole rakennuksia.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeutta runsaasti jäljellä, tila voidaan jakaa KAHDEKSI RANTATONTIKSI/määräalaksi, joilla molemmilla omaa rantaa 50 m. ( Kaupan kohde 10000 m2, toinen valinnainen määräala10000 m2).Toisen tontin rakentaminen edellyttää poikkeamislupaa. Aiemmin myönnetty lupa vanhentunut, koska myyjä halusi säilyttää ison tonttikokonaisuuden. Niin sovittaessa myynti 2,05 hehtaarin koko tilana mahdollista. Pihapiiriin näkyy nyt vain yksi naapuri. Kohde myydään joko 10000 m2 määräalana 259000 e tai koko tilana 320000 e.
Kaavoitustiedot
Ei kaavaa
Palvelut
Palvelut: Juuan kirkonkylän julkiset ja kaupalliset palvelut (peruskoulu, lukio, kirjasto, liikuntahalli, nuorisotilat, terveyskeskus, pankki, marketit ja erikoisliikkeet ym,ym ) 3 km, laadukas autohuolto, polttoainemyynti ja varaosaliike 1 km. Julkinen liikenne 500m/ 1000m. S-Market, apteekki, Alko, ABC-liikenneasema 2 km. Joensuu 85 km. Kuopio 120 km. Tahko 70 km, Koli 40 km, Vuokatti/ Katinkulta 120 km, Nurmes 50 km. Joensuun lentokenttä 100 km, Kuopion "halpalento"-kenttä 115 km. Venäjän rajalle Värtsilään 160 km.
Liikenneyhteydet
Valtatie 6:lle vain 1 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autotalli on.
Näkymät
Pielisen järvimaisema. Upea iltaauringon lasku vastarannalle.
Pihan kuvaus
Helppohoitoinen nurmikko istutuksineen talon vierustoilla, sen jälkeen ympärillä joka puolella runsaspuustoista, täysikasvuista luonnontilaista sekametsää. Rannan puoli siten harvennettu, että erinomaiset näkymät koko tontin leveydeltä Pieliselle. Talo rantaan nähden kumpareella rantaa ylempänä. Rantaan talon nurkalta matkaa 30 m. Upeat vesistönäkymät.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Pielinen. Kiinteistö sijaitsee Retulahden suulla, iso Pielinen avautuu aivan lähellä. Isolla veneellä pääsee rantaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Juuka

Asuinalueena Juuka

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ahti Puumalainen

Yksityinen myyjä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.