OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Omakotitontti

Lähteenojankatu 3, Sirkkula, Salo

Hinta

37 500 €

Koko

1 669

Aurinkoinen omakotitalotontti Sirkkulasta! Tontti on kaavoitettu erillispientalon korttelialueeksi. Tontin kokonaispinta-ala on 1669m2 ja tehokkuusluku 0.25. Matkaa Salon keskustaan noin 6km. Paikallisliikenne Ylhäistentiellä ja pyörätie lähellä, joka johtaa suoraan keskustan palveluihin ja Salon Urheilupuistoon. Sirkkulan koulu 1,5km päässä ja lähin päiväkoti Alhaisissa. Kohteen kaava-, tonttikartan ja rakennustapaohjeet saat välittäjältä. Tontin rajat on merkitty maastoon rajamerkein, joihin on kiinnitetty OP nauhaa. Kohteen myynti ja lisätiedot: Leevi Näreharju 044 7701 330/leevi.nareharju@op.fi facebook: OP Koti Leevi Näreharju instagram: leevinareharju Myös muut meidän välittäjämme ovat käytössäsi! Onko oma kotisi vielä myymättä? Kutsu minut ilmaiselle arviokäynnille.

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
500078
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 37 500 €
Kiinteistövero
459,64 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: 459,64e/kk https://salo.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/talous/veroprosentit/ https://salo.fi/asuminen-ja-ymparisto/vesi-ja-jatehuolto/liikelaitos-salon-vesi/hinnasto-laskutus-ja-omistajanvaihto/ https://www.caruna.fi/palvelut/sahkoliittymat/tilaa-uusi-sahkoliittyma
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kiinteistöllä 734-412-1-67 on oikeus tontin alueella kulkesimeen (tierasite).
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-25-11-2
Tontin pinta-ala
1 669
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 11:2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 417,0 m2. Tontin tehokkuusluku on 0.25, joten kokonaisrakennusoikeus on 417,25m2. AO-39=Erillistalojen korttelialue. Rakennusta ei saa sijoittaa 4m lähemmäksi naapuritontin rajaa. Rakennukset on varustettava harjakatolla. Ullakkoa tai maanpäällistä kellarikerrosta ei sallita. Autopaikka vaatimus on 1ap/huoneisto tai vähintään 1ap/100 haneliömetriä kohden. (2) numero osoittaa rakennusten, rakennuksen tai sen osan suurimman sallitun kerrosluvun. Kattokaltevuus on oltava 1:3. Tarkemmat rakennustapaohjeet sekä kaava- ja tonttikartat saat välittäjältä.
Kaavoitustiedot
Asemakaava, asemakaava (sitova tonttijako).
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupungin rakennusvalvonta
Palvelut
Palvelut: Matkaa Salon keskustaan noin 6km. Paikallisliikenne Ylhäistentiellä ja pyörätie lähellä, joka johtaa suoraan keskustan palveluihin ja Salon Urheilupuistoon. Sirkkualn koulu 1,5km päässä ja lähin päiväkoti Alhaisissa. Päivittäistavarakauppa Alhaisissa, matkaa noin 4km. Salon urheilupuisto palveluineen noin 5km päässä.

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.