OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Kemiönsaari

Muu

Tuomarinkehä 11, Kirkonkylä, Kemiönsaari

Hinta

79 000 €

Koko

10 050

Erinomaisella paikalla, vain muutaman sadan metrin päässä kaikista Kemiön palveluista sijaitseva tontti on uniikki niin sijaintinsa kuin mahdollisuuksiensakin vuoksi. Tila sijaitsee molemmin puolin tiehen rajoittuen omakotitaloalueella, jossa on monen vuosikymmenen rakennuskantaa. Tilan rajalle tulevat niin kunnallistekniikka- kuin sähköliittymätkin. Tontti on osin kumpuilevaa maastoa. Siinä on enimmäkseen pieniä puita ja matalaa kasvillisuutta. Kulku tontille on Tuomarinkehän puolelta. Yli hehtaarin kokoisen tontin kelpoisuutta asuinpaikaksi ei ole selvitetty. Alueen yleiskaavaan on haettavissa detaljimuutos tai suunnittelutarveratkaisu. Tontille olisi toteutettavissa mahdollisesti jopa kolmen omakotitalotontin kokonaisuus. Se palvelisi erinomaisesti myös liiketoimintaa keskeisen sijaintinsa ansiosta. Kysy lisätietoja: Sari Hyvärinen puh. 050 516 4543 sari.2.hyvarinen@op.fi OP Koti tuntee Kemiönsaaren!

Tulosta PDF
Tilaa esite
Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
502777
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Vapautuu: Heti
Myyntihinta
  • 79 000 €
Kiinteistövero
35 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: 35e/v.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
322-431-5-49
Tontin pinta-ala
10 050 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Bastubacken, 5:49
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Ei ole selvitetty kelpoisuutta rakennuspaikaksi (merkintä 24.10.2002). Alueen yleiskaavaan haettavissa detaljimuutos tai suunnittelutarveratkaisu.
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, kaavan muutosprosessi kesken.. Yleiskaava(322-170614§22). Haettu kaavamuutosta, prosessi keskeytetty. https://www.kemionsaari.fi/files/268/2014-06-17_Kimito_dgpa.pdf https://www.kemionsaari.fi/files/334/2014-06-17_Kimito_dgpa_Planbeteckningar.pdf
Lisätietoja kaavoituksesta: Kemiönsaaren kunta / rakennusvalvonta
Palvelut
Palvelut: Kaikki Kemiön keskustan monipuoliset palvelut vain muutaman sadan metrin päässä. Isot ruokakaupat, kahvilat, kirjasto ja muut mukavuudet leppoisan kävelyn päässä!. Koulut: Amosparkens skola n.400m, Kemiönsaaren keskuskoulu, Kimitonejdens skola, Kimitoöns Gymnasium n.1km. Päiväkoti: Silva Daghem Päiväkoti n.400m. Turun keskustaan noin 45min, Helsingin keskustaan noin 1h45min. Liikenneyhteydet: Autotie perille. Linja-autopysäkki Turuntien toisella puolen.

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Sari Hyvärinen

Kiinteistönvälittäjä LKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Kemiönsaari

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Kemiönsaari
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.