OP Koti Helsinki Oy LKV, Espoo

Mökki tai huvila | 1h, k

Kolmperänkuja 10, Kolmperä, Espoo

Hinta

139 000 €

Koko

21 m²

Vuosi

1953

Upea oma paikka Kolmperän järvialueelta ylhäällä kalliolla omassa rauhassa päättyvän tien päässä. Alueella on käynnissä Kolmperänrannan asemakaavamuutos, joka on hyväksymisvaiheessa ja odottaa kaupunginhallituksen ja valtuuston käsittelyä. Kiinteistöllä sijaitsee vanha ja vaatimattomassa kunnossa oleva kesämökki ja saunamökki rakennukset. Kaavan hankesivulta löytyy lisätietoa kaavan sisällöstä. Materiaalin saa myös välittäjältä. Tällä hetkellä rakentaminen edellyttäisi myönteistä suunnittelutarveratkaisua, kuitenkin kaavoituksen tässä vaiheessa niitä ei ole myönnetty. Vesi- ja viemäri (kunnallistekniikka) kiinteistön rajalla. Kiinteistöllä sijaitsee vanha porakaivo.

Tulosta PDF
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
503824
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, k
Huoneita
Yksiö
Asuintilojen pinta-ala
21
Kokonaispinta-ala
21
Rakennusvuosi
1953
Käyttöönottovuosi
1953
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan
Myyntihinta
  • 139 000 €
Kiinteistövero
200,00 € / vuosi
Lisätiedot maksuista
Kiinteistövero: noin 200 €/v Kiinteistövero vapaa-ajan asunnon mukainen.
Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Kolmperänrannan asemakaava ja asemakaavan muutos odottaa kaupunginhallituksen ja valtuuston käsittelyjä. Mökit ovat kesämökkejä. Ei eristyksiä, jotka pitäisivät mökit lämpiminä. Lämminvesivaraaja sijaitsee kylmässä saunamökissä. Varaaja on tyhjennetty, mutta sen toimivuudesta ei ole kylmien talvien jäljiltä tietoa. Lämmin vesi tulee mökkiin asti, mutta pintavetona. Mökin keittiössä on kodinkoneita, mutta niiden toimintakunnosta ei ole tietoa (sähköhella ja mikroaaltouuni). Mökin alla on eristepakkauksia, kuuluvat kauppaan ja jäävät ostajalle. Porakaivo on keskellä pihaa (koirankopin alla). Rakennuksia ei ole käytetty muutamaan vuoteen. Ovat olleet kylmänä. Mökin alkuperäispiirustuksissa mökissä on sauna. Ei ole tietoa onko näin ollut. Mökkiin on tehty jossain kohtaa toinen ulko-ovi. Lämminvesivaraajan toimintakunnosta ei ole tietoa. Varaston/kuivakäymälän lavuaariin(allas ja hana) ei ole johdettu vettä.
Tehdyt remontit
Mökin porinmatin takaseinä ja sama seinä keittiön puolelta laatoitettu noin 2015. Hormia ei ole nuohottu säännöllisesti. Mökin rännit uusittu n. 2015. Kylpyhuone on laatoitettu. Vesipumppu uusittu 2017. Mökin ja saunan julkisivu maalattu 2013. Molemmat terassit tehty 2013. Mökin sisäkattopaneli uusittu 2015 (vanha tumma paneli alla).
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Välttävä
Energialuokka
  • Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. On uusittu edellisten omistajien toimesta. Ei tietoa milloin.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-408-1-107
Tontin pinta-ala
1 710
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Villan 31,
Rasitteet
Ei ole.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tällä hetkellä kiinteistö on suunnittelutarvealuetta. (Tällä hetkellä rakentaminen edellyttäisi myönteistä suunnittelutarveratkaisua. Kaavoituksen tässä vaiheessa näitä ei ole lähtökohtaisesti myönnetty, mutta korvaavaa rakentamista voidaan joissakin tapauksissa puoltaa. Harkinta tehdään tapauskohtaisesti suunnitelmien pohjalta.) Vireillä olevan Kolmperänrannan kaavan mukaisesti kiinteistö olisi Kolmperännanan asemakaavassa AO II, e=0,20. Kaavamääräykset saa välittäjältä ja lisätietoa löytyy kaavan hankesivuilta.
Kaavoitustiedot
Suunnittelutarvealue, rakennuslupa. Espoon kaupunki, kaavoitus. Kolmperänrannan asemakaava, joka on hyväksymisvaiheessa ja odottaa kaupunginhallituksen ja valtuuston käsittelyjä. Kaavan hankesivulta löytyy lisätietoa kaavan sisällöstä. Materiaalin saa myös välittäjältä.
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupunki
Rakennukset
Saunamökki lähellä Kolmperänkujan tietä. Saunamökistä ei ole kaupungilla mitään tietoja, ei lupatietoja eikä lopputarkastusta. Rakennusvuosi ei ole tiedossa.
Palvelut
Palvelut: Lähimmät ruokakaupat Veikkolan K-Supermarket ja S -Market n. 5 km. Koulut: Karhusuon koulu (alakoulu) ja Kirkkojärven koulu. Liikenneyhteydet: Linja-auto Nupurintiellä.

Niina Kankaanpää

Kiinteistönvälittäjä, LKV, ekonomi

OP Koti Helsinki Oy LKV, Espoo

OP Koti Helsinki Oy LKV, Espoo
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.