OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Kerrostalo | 2h, k, kph, vh + lasit.p

Pormestarinkatu 8 H, Lauste, Turku

Hinta

62 000 €

Koko

57 m²

Vuosi

1971

Kaunis, vaaleaävyinen läpitalon huoneisto. Huoneistossa on keittiö ja asuinhuoneiden pinnat uudistettu ja huoneistossa ei ole asuttu uudistamisen jälkeen !! Huoneistossa on hyvä pohjaratkaisu,mm. tilavat huoneet ja lisäksi erillinen vaatehuone. Huoneistosta rauhalliset, suojaisat näkymät. Hissittömän talon 3/3 kerros. Lasitettu parveke. Taloyhtiössä on tehty juuri päätös linjasaneerauksesta, ja muutenkin taloyhtiöstä on pidetty huolta ja remontteja taloyhtiössä on jo tehty. Esittelyt ja tiedustelut Antti Tanner puh. 050-524 7846

Tulosta PDF
Tilaa esite
EsittelyaikaKohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
503904
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, vh + lasit.p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1971
Käyttöönottovuosi
1971
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan
Velaton hinta
  • 62 000 €
  • ( Myyntihinta 62 000 € + Velkaosuus 0 €)
Myyntihinta
  • 62 000 €
Velkaosuus
0 €
Neliöhinta
1 087,72 € /
Yhtiövastike
  • 237,39 € / kk
  • (Hoitovastike 237,39 €/ kk)
Vesimaksu
22,00 € / hlö / kk
Lisätiedot maksuista
+ Sähkö + Vesi + Mahdolliset muut kerrostalo-asumiseen liittyvät kustannukset esim. mahdollinen autopaikka, kotivakuutus, yms. / Taloyhtiö laskuttaa huoneistokohtaisesta sähköstä neljä kertaa vuodessa. Taloyhtiön laajakaista edellyttää modeemia ja Telian 10 M yhteys sisältyy vastikkeeseen. Autokatospaikka 16 €/kk, autopaikka ilman sähköä 6 €/kk, autopaikka sähköllä 10 €/kk, autohallipaikka 30 €/kk.
Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu parveke. Parvekkeelle käynti olohuoneesta. Parvekkeen ilmansuuntana noin etelä.
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Mahdollinen varainsiirtovero 2%. / Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistoihin jälkeenpäin asennetut parvekelasitukset ovat osakkaiden vastuulla, vastuu; lasitusten kunnossapito, korjaaminen, ylimääräiset kulut ja mahdoliset vahingot. / Muuta huomioitavaa: 1.1.2016 voimaan tulleen asbestilain mukaisesti ennen vuotta 1995 valmistuneessa huoneistossa ja rakennuksessa tulee ennen remontiin ryhtymistä varmistua, sisältävätkö purettavat rakenteet asbestia tai muuta haitta-ainetta.

Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Hyvä,juuri remontoitu!/paitsi huoneiston kph vanha
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiön lattia laminaattia, seinät tapetoitu / maalattu (=uudet pinnat, vileä käyttämättömät remontin jälkeen) Olohuoneen lattia laminaattia, seinät tapetoitu / maalattu (= uudet pinnat, vielä käyttämättömät remontin jälkeen). Makuuhuoneen lattia laminaattia, seinät tapetoitu / maalattu (= uudet pinnat, vielä käyttämättömät remontin jälkeen). Eteisen lattia laminaattia, seinät tapetoitu (= uudet pinnat, vielä käyttämättömät remontin jälkeen). Kylpyhuoneessa on vanhat pinnat, tullaan saneeraamaan taloyhtiön / (ja mahdollisesti uuden omistajan, ostajan) kustannuksella.
Keittiön kuvaus
Keittiössä jääkaappipakastin (= Uusi, vielä käyttämätön), keraaminen liesi (= Uusi, vielä käyttämätön), liesituuletin (= Uusi, vielä käyttämätön), kaapistot (= Uusi, vielä käyttämätön) Keittiö on kokonaan remontoitu, kaapistoineen ja kodinkoneineen, ja on vielä käyttämätön!
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone. Kylpyhuoneen varusteet;suihku, suihkukaappi (= Uusi, vielä käyttämätön), peilikaappi + allaskaappi (= Uusi, vielä käyttämätön) ja pesukoneliitäntä. Huom! Kylpyhuone vanha, mutta se on tulossa juuri saneerattavaksi taloyhtön toimesta. Yhtiö asentaa tehtävän saneerauksen yhteydessä joko uuden mattopinnan tai osakkailla on mahdollisuus asennuttaa kylpyhuoneisiin uudet kaakelit tehtävän saneerauksen yhteydessä kuntannuksellaan. Suihkukaappi, peilikaappi ja allaskaappi ja wc;istuin ovat uusittuja ja vielä käyttämättömiä.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, jäähdytetty kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijä Antti Heininen,puh.02-65172158,Turun Isännöintikeskus Oy, Kirjurinkatu 3, 20750 Turku,
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, väestösuoja, kaapeli-TV, telia 10 M sisältyy vastikkeeseen, vaatii modeemin
Taloyhtiön autopaikat
  • Autotalleja tai hallipaikkoja 18 kpl, sähköpistokepaikkoja 52 kpl, piha-autopaikkoja 4 kpl
Tehdyt remontit
Elementtisaumaukset tehty -92, lukkojen sarjoitus -99, patteriverkoston säätö ja termontaattiventtiilien vaihto -94, ilmastoinnin puhdistus ja tasapainoitus -96, parvekkeiden korjaus -98, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen-02, ilmastoinnin puhdistus ja säätö -08, patteriverkoston säätö -08, julkisivuremontti -06, ala-aulojen uusiminen 2010 - 2011, vesikourujen pinnoitus A-E 2013, salaojat uusittu 2014, vesikourujen pinnoitus 2014 (talot F-G ja H-J), katon H-J pinnoitus 2016, lukoston sarjoitus Abloy Sento -avaimelle 2016, vesiliittymä uusittu, talojohdot 2016, katon A-E pinnoitus 2017, F-G talon katon pinnoitus 2018, ilmanvaihdon puhdistus / säätö 2019, putkiston kuntotutkimus 2019, märkätilojen kosteuskartoitukset 2019 . Asunnon remontit: Keittiö, asuinhuoneiden pinnat, kaikki keittiön kalusteet ja kaikki kylpyhuoneen kalusteet uusittu, valmistunut v. 2021, ei asuttu sen jälkeen !! Huoneiston sisätilojen saneerausta tehty v.2017-2021, jonka aikana huoneisto ollut asumattomana.
Tulevat remontit
Päätetyt: Varsinainen kevätyhtiökokous päätti 22.2.2020; Päätettiin hyväksyä LVIS-peruskorjauksen hankesuunnitelma sekä päätettiin toteutussuunnittelun käynnistämisestä ja hallitukselle annettavista valtuutuksista. Yhtiökokous päätti että toteutussuunnittelun kustannukset rahoitetaan edellisien vuosien kertymillä ylijäämillä. Hankesuunnitelman kustannusarvio 2.184.500,00 €. Hankeosuus per osake 14,7791083 euroa/osake/arvio. Ylimääräinen yhtiökokous päätti 12,04.2021; Päätettiin viemärien sukitustyöstä sekä seinäkaivollisten märkätilojen muutostöistä ja urakan valvonnasta sekä hankkeen rahoituksesta.. Hyväksyttiin hallituksen esitys että linjasaneerauksen mukaiset hankeohjelman työt suoritetaan kahdessa eri vaiheessa, Isännöitsijän mukaan hankeohjelman toinen vaihe, eli käyttövesilinjojen uusinta tehtäisiin syksyllä 2021. Pidetyn ylimääräisen yhtiökokouksen 12.04.2021 kutsussa oli arvio, että koko hankkeen hankeosuus per osake olisi 15,21 euroa/osake/arvio. . Suunnitellut: Taloyhtiön hallituksen 5-vuotis kunnossapitotarveselvityksessä mainittu mahdollisina tulevina korjauksina esimerkiksi: Luettelossa rakennusosat ja järjestelmät / ja niiden mahdollinen kunnossapitotarve seuraavien 5 vuoden aikana = Piha: Ei tarvetta. Perustukset ja runko: Ei tarvetta. Julkisivut: Ei tarvetta. Parvekeet: Korjaus/betonipintojen korjaus. Ikkunat ja ulko-ovet: Ei tarvetta. Katto: Ei tarvetta. Huoneistojen märkätilat: uusitaan tarvittaessa, kaivomuutokset (Huom! Nyt tehty linjasaneerauspäätös koskee myös märkätiloja). Yleiset tilat: Ei tarvetta. Lämmitysjärjestelmä: Energiaselvitys/lämmöntuottotavan muutos. Vesi- ja viemärijärjestelmät: Hankesuunnittelu 2020, suun.mukaiset totetutukset/peruskorjaus.(Huom! Nyt tehty linjasaneerauspäätös koskee myös vesi-ja viemärijärjestelmiä). Ilmanvaihto: Ei tarvetta. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Ei tarvetta. Hissit: Ei toistaiseksi tarvetta. Hallitus on päättänyt 30.09.2019 tilata LVIS-peruskorjauksen hankesuunnittelun Rtc Vahanen Turku Oy:ltä. Hallitus päättänyt tilata 7.11.2019 Rtc Vahanen Oy:ltä energiaselvityksen, koskien lämmöntuottotavan muutosta (maalämpö) yhtiöön. Muita päätöksiä aiheesta ei ole vielä tehty. Hallitus on selvittänyt Pilaster-saneerausta sekä energiaremonttia (poistoilmalämpöpumput, aurinkopaneelit /keräimet). Alustavaa tietoa energiaremontista : rahoitus tarkoitus totetuttaa siten että saaduilla säästöillä (lämmityskulut) katetaan energiaremontin investoinnin kustanukset, energiaremontin lyhennykset ja korkokuklut hoitovastikevaroin. Energiaremonttiin haetaan Asumisen Rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA,n) energia-avustusta. Energiaremontin kustannusarvio 1.012412,50 euroa, haettava energia-avustus 552.000 euroa. Ylimääräinen yhtiökokous 12.04.2021 päätti hallituksen valtuuttamisesta hakemaan energia-avustusta suunnitteilla olevaan energiasaneeraukseen (Pilaster) Asumisen Rahoitus- ja kehittämiskeskukselta (ARA:lta). Päätös mahdollisesta energiasaneeraukseen ryhtymisestä ja rahoituksesta tehdään erikseen.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
11 210,7 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki
Tontin vuokra
7 904,83 € / vuosi
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2030

Asunto-Oy Lausteenkulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

Antti Tanner

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.