OP Koti Helsinki Oy LKV, Vantaa

Kerrostalo | 2h + k

Putouskuja 2 A, Myyrmäki, Vantaa

Hinta

112 000 €

Koko

56 m²

Vuosi

1972

Kaksio parhaimmalla sijainnilla, koti Myyrmäen palvelujen ja erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Tämä hyväpohjainen asunto sijaitsee hissitalon toisessa kerroksessa. Kotiin tulvii valoa itä-länsi suuntaisista ikkunoista. Keittiön kaapistot on saneerattu muutamia vuosia sitten. Lasitetulta parvekkeelta on avarat näkymät länteen. Ei erillistä vesivastiketta, vesi sisältyy hoitovastikkeeseen. Taloyhtiössä valmistaudutaan LVIS-urakkaan, aloitusaika urakalle syksy 2022. Alustava kustannusarvio tähän huoneistoon n.46 500e (LVIS), n. 2 688e (hormiurakka) Tarkemmat tiedot ja suunnitelmat saa välittäjältä. Länsi-Vantaan keskus Myyrmäki tarjoaa kaupunkiasumiseen parhaat puitteet. Monipuoliset palvelut löytyvät kolmessa kauppakeskuksessa, joista suurimman, Myyrmannin, vierestä löytyy lisäksi yksi pääkaupunkiseudun vilkkaimmista kauppatoreista. Kulttuuri- ja liikuntaharrastuksille on erinomaiset tilat ja puitteet. Liikenneyhteydet vievät sujuvasti kehärataa pitkin lentoasemalle, itä-Vantaalle ja Helsingin keskustaan. Monipuoliset bussilinjat tarjoavat kattavat yhteydet pääkaupunkiseudulla. Mikä parasta, alue on HSL:n B-vyöhykkeellä. Omalla autolla liikkuvalle Hämeenlinnanväylä ja kehätiet ovat sujuvasti saavutettavissa. Asuntoesittelyssä minulla on mukana käsidesiä ja suojahanskoja, toivoisin, että kävijöillä olisi omat kasvomaskit. Tarvittaessa minulta saa kasvomaskeja. Pidetään turvaväliä. Kiitos. Tiedustelut ja myynti: Päivi Lind LKV, 050 475 5823 tai paivi.lind@op.fi

Tulosta PDF
Esittelyaika

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
505090
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
56 m²
Kokonaispinta-ala
56 m²
Kerrokset
2/7
Rakennusvuosi
1972
Käyttöönottovuosi
1972
Vapautuminen
Vapautuu: Vapautuminen 2 kk kaupanteosta.
Velaton hinta
  • 112 000 €
  • ( Myyntihinta 112 000 € + Velkaosuus 0 €)
Myyntihinta
  • 112 000 €
Velkaosuus
0 €
Neliöhinta
2 000 € /
Yhtiövastike
  • 352,50 € / kk
  • (Hoitovastike 277,30 €/ kk)
Lisätiedot maksuista
Ei erillistä vesivastiketta, vesimaksu sisältyy hoitovastikeeseen.Hallitus valtuutettu perimään tai jättää perimättä yhden kuukauden vastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin edellyttäessä.
Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Aurinkoinen lasitettu länsi-parveke, josta näkymät puisto-alueelle.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Varsinainen yhtiökokous 30.9.2020 hyväksyi LVIS-linjasaneerauksen hankesuunnitelman vaihtoehto 1:n yhtiön hankeohjelmaksi, jonka mukaisella sisällöllä ja laajuudella kokouksessa päätettiin käynnistää linjasaneerauksen toteutussuunnittelu: vesijohtojen ja viemärieiden uusiminen, kylpyhuoneiden perusparannus sekä sähkö- ja telejärjestelmien perusparannus ( ns. perinteinen putkiremontti). Kustannusarvio n. 831e/m2, arvio tähän huoneistoon 46 500e.
LVIS-linjasaneeraushankkeen suunnittelu rahoitetaan hoitovastikkeilla talousarvioon sisältyen, kustannusvaraus talousarviossa on 150 000e. Suunnittelun yhteydessä päätettiin suunnitella kuivauhuone laitteistoineen, ilmanvaihtohormien uusiminen märkätiloistta ja sukitus muissa tiloissa. Kustannuarvio pesulaurakalle n. 5e/m2, tähän huoneistoon arviolta 280e, kuivaushuoneurakalle n. 2e/m2, tälle huoneistolle arviolta 112e.
Hormien tilanne ja korjaustarve määrittyy vielä tarkemmin hormikartoituksen perusteella. Hormiurakan alustava kustannuarvio n. 48e/m2, arvio tähän huoneistoon n. 2 688e.
Yhtiökokous päätti myös lämmöntalteenoton/poistoilmalämpöpumppujärjestelmän suunnittelusta sekä valtuuksista hallitukselle teettää tarkempia selvityksiä maalämmön asettamisen mahdollisuuksista ja kustannuksista. Urakan kustannusarviot toteutuessaan 34e/m2-114e/m2, tähän huoneistoon arviolta 1 904e-6 338e.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaattilattia, seinät maalattu. Olohuone: Muovimatto, seinät tapetoitu. Makuuhuone 1: Muovimatto, seinät tapetoitu. Kylpyhuone: Laattalattia, seinät laatoitettu, katto paneloitu.
Keittiön kuvaus
Jenkkikaappi, sähköliesi, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, jäähdytetty kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Myyrmäen Huolto Oy Arja Pihlakari p. 09 530 6140
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat
  • Piha-autopaikkoja 114 kpl
Tehdyt remontit
Rakennustekninen kunnossapito: mm. 2001 Itäsivun ikkunat ja betonipeilit maalattu sekä liikesiiven julkisivut kunnostettu. 2002 Molemmat saunaosastot kunnostettu . 2003 Porrashuoneiden maalaus ja hissikorien puuosien pintakäsittelyt, kellarikäytävät ja kaikki yhteiset tilat maalauskunnostettu. vaakavesikourut varustettu sisäkouruilla. 2005 Elementtisaumat uusittu ja ikkunaliittymät päälle saumattu. 2006-07 Rakennuksen vesikatto maalauskunnostettu ja varustettu lumiesteillä. 2008 Päätyjulkisivut kunnostettu. 2008-09 Julkisivujen betonirakenteille tehty kuntotutkünus ja korjausten suunnittelu, pitkien julkisivujen lämpörappaus, parvekkeiden huoltomaalaus,. 2009 Huoneistoikkunoiden ja parvekeovien uusinta. BC saunaosasto kunnostettu. 2011 Porrasaulojen alaovien ja liikesiiven ikkunoiden sekä ulko-ovien uusiminen. 2012 Parvekelippojen katot kunnostettu/ Icopal. 2013 Kattosillat uusittu/ Vesivek Oy. 2015 Korvausilmaventtiileiden puhdistus ja huoltokorjaukset asunnoissa, vesikatteen pinnoitus ja osittainen syöksyjen uusiminen/Uudemnaan. 2016 Kattomaalaus ja huolto. 2017 Liikesiiven katon kuntotarkastus ja huoltokorjaus. 2018 Huoneistoj en märkätilojen kuntokartoitus, märkätilojen kuntokartoitus, Frontago Oy. 2019 Parvekkeiden kuntotutkimus, Sitowise Oy. 2020 Parvekkeiden hankesuunnittelu, Sweco. Taloyhtiöpalvelut Oy- jäteselvitys. LVISA -kunnossapito. mm. 2007 BC-kylmiön kompressori uusittu. 2010 Kiinteistöautomaatiojärjestelmän uusiminen tehty. 2013 Räystäiden saattolämmitykset korjattu/ Jannen Sähkötyö OY. Pohja- ja tonttiviemäreiden huuhtelu ja kuvaus/ Delete Oy. Putkistojen kuntotutkimus/ Inspecta Oy, lämmönjakosiirtimen uusiminen ja patteriventtiileiden uusiminen sekä lämmönjakoverkoston tasapainottaminen. 2016 Salaojien kuntotutkimus/ Uudenmaan Salaojahuolto. 2017-18 Salaojien ja pohja- sekä sadevesijärjestelmien suunnittelu/ Raksystems. 2017 Vesikaluste- ja märkätilakartoitus, liiketilan viemärikuvaus. 2018 Putkistojen kuntotutkimuksen päivitys/ Inspecta Oy, vesikalustetarkastukset ja vesikalusteiden korjaukset. 2019 tonttiliitosten uusiminen, salaojien, pohjaviemäreiden ja sadevesijärjestelmien korjausurakka, GR-Putki ja Saneeraus Oy. 2020 LVIS -hankesuunnittelu, Sweco Taloyhtiöpalvelut Oy. Piha- ja ulkoalueiden kunnossapito: mm. 2003 Pihakäytävät asfaltoitu. 2004 sadevesikaivot puhdistettu ja padotusventtiili huollettu. 2005 Naapuriyhtiön kanssa yhteinen jätekatos uusittu. 2013 8 kpl vieraspaikan sähköistäminen vuokrattaviksi paikoiksi. 2017 Lahovikaisten pihlajien kaato . . Asunnon remontit: Keittiöremontti sekä laminaattilattian asennus 2012. Lumonin parvekelasituksen asentaminen 2017.
Tulevat remontit
Päätetyt: Varsinaisen yhtiökokouksen 29.9.2021 päätökset Hallitus valtuutettiin hakemaan linjasaneerausurakan rakennuslupa sekä kilpailuttamaan urakka. Urakan yhteydessä uusitaan porrasaulojen ja porrastasanteiden lattiapinnat. PILP-poistoilmalämmöntalteenoton ja maalämmön suunnittelu päätettiin jättää pois meneillään olevasta linjasaneeraushankkeesta. Perusteluna Swecon 25.8.2021 päivittämä maalämpö- ja poistoilmaselvitys ja lisäksi maalämpökaivojen rakentaminen olisi ollut toteutettavissa vain osittain yhtiön omalle tontille. Parvekkeiden korjaussuunnittelun hankeohjelmaksi hyväksyttiin Swecon laatiman hankesuunnitelma vaihtoehto 1; parvekkeiden korjaus ja päätettiin käynnistää parvekkeiden korjaussuunnittelu hyväksytyn hankeohjelman mukaisella sisällöllä ja laajuudella. Liikesiiven vesikaton uusimisen suunnittelu päätettiin käynnistää myöskin. Jätekatoksen uusimisen suunnittelu päätettiin myös käynnistää. Parveke-, katto-, ja jätekatos hankkeisiin tarvitaan myöskin rakennuslupa, jonka osalta sai myös hallitus tarvittavat valtuudet. Hallituksen kunnossapitotarveselvitys, päivitetään vuosittain yhtiökokoukseen Pihakunnostus salaojaurakan jälkeen. Parvekkeiden korjaussuunnittelu ja parvekesuunnittelu. Ikkunat ja ulko-ovet, tarvittaessa huoltokorjauksia. Katon hankesuunnittelu. Kylpyhuoneiden korjaukset (LVIS-urakassa). Porrastasanteiden korjaus (LVIS-urakassa). LTO:n selvitykset LVIS-hankesuunnittelun yhteydessä. Vesi- ja viemärijärjestelmä; LVIS-toteutussuunnittelu, pystyviemäreiden huuhtelu, LVIS-linjasaneerausurakka. Ilmanvaihto; LVIS-linjasaneerauksen yhteydessä, LTO-lämmöntalteenotto/ mahdollisuuksien mukaan. Sähkö- ja tietojärjestelmä; LVIS-saneerauksen yhteydessä. Jätekatoksen uusiminen/ toteutettavien urakoiden yhteydessä (parveke- tai LVIS) suunnittelu ja uusiminen (erillinen jäteselvitys). Hissien tarvittavat huoltokorjaukset. Peruskuntoarvion laatiminen.
Energialuokka
F (2013), E-luku 210
Tontin koko
4 092 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Vantaan kaupunki

Asunto Oy Myyrinpuro

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Myyrmäen monipuoliset palvelut kävelymatkan päässä K- market n. 350m, kauppakeskus Isomyyri ja Kauppakeskus Myyrmanni n. 1 km. Terveyskeskus alueella. Koulut: Alueella on kouluja alakoulusta lukioon, Metropolia amk Myyrmäen kampus. Päiväkoti: Alueella useita. Länsi-Vantaan keskuksessa, Myyrmäessä, on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa niin liikuntaa kuin kulttuuriakin. Taidemuseo Artsi, Kino Myyri ja Myyrmäkitalo, jossa ovat Vantaa-info ja kirjasto tarjoavat kulttuurinnälkäiselle koettavaa. Myyrmäen keskustan kupeessa sijaitsee Vantaan suurin liikuntakeskus, Myyrmäen urheilupuisto, jossa voi nauttia poikkeuksellisen laajasta lajitarjonnasta. Alueella toimii aktiivinen asukaiden Myyrmäki-liike. Liikenneyhteydet: Erinomaiset liikenneyhteydet . Myyrmäen juna-asema n. 1,1km, Louhelan juna-asema 700m, monipuoliset bussiyhteydet kattavasti pääkaupunkiseudun alueella. Vihdintie, Hämeenlinnan väylä ja kehä1 ja 3 omalla autolla liikkuvalle nopeasti saavutettavissa

UUTTA! Haluatko nähdä kartalla sinulle tärkeät sijainnit ja etäisyydet niihin? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola. Tutustu tuleviin kartan kehityssuunnitelmiin, anna palautetta ja käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit täältä »

Päivi Lind

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Helsinki Oy LKV, Vantaa

OP Koti Helsinki Oy LKV, Vantaa
Sähköpostikopion lähettäminen vaatii sähköpostin

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.