OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Omakotitontti

Hakapolku 13, Välikylä, Oulu

Hinta

69 000 €

Koko

1 453

Jäälin Välikylässä rakentajaa odottaa asemakaava alueella sijaitseva tontti. Tontin koko on 1453m2 ja rakennusoikeutta on 290m2. Tontin tehokkuusluku e = 0,2. Tontti on erillispientalojen korttelialuetta ja kaavamerkintä on AO-3, I 2/3. Erillispientalo voi olla yksi tai kaksi asuntoinen eli voi rakentaa paritalon, jos rakennuksen sijoittelu tontille onnistuu kaavan puitteissa. Alueelle on kaupungin vesi ja viemäriverkosto. Alue ei kuulu kaukolämpöverkkoon. Tontille tehty pohjatutkimus v 2014, tuolloin on tehty 4 erillistä kairausta. Tuolloin tontille on suoritettu massanvaihtoa ja soraa on toimitettu tontille n. 1 800 tonnia. Eli uusi maa-aines on hyvin painunut / tiivistynyt tontilla. Välikylän alue sijaitsee valtatien 20 varrella ja se rajoittuu Korvenkylän kaupunginosaan sekä Jäälin taajamaan. Hakapolku 7 sijaitsee lähellä luontoa, mutta kuitenkin asutuksen keskellä. Lähimmät palvelut löytyvät sekä Jäälistä että Ruskosta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
507384
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

69 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Alueelle on kaupungin vesi ja viemäriliittyvät. Alue ei kuulu kaukolämpöverkkoon.

Tontille tehty pohjatutkimus v 2014, tuolloin on tehty 4 erillistä kairausta. Tuolloin tontille on suoritettu massanvaihtoa ja soraa on toimitettu tontille n 1800 tonnia.

Välikylän alue sijaitsee valtatien 20 varrella ja se rajoittuu Korvenkylän kaupunginosaan sekä Jäälin taajamaan. Hakapolku 7 sijaitsee lähellä luontoa, mutta kuitenkin asutuksen keskellä. Lähimmät palvelut löytyvät sekä Jäälistä että Ruskosta.

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-133-316-7
Tontin pinta-ala
1 453 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 290 m². AO-3, erillispientalojen korttelialue. Kerroskorkeus I2/3. Tehokkuusluku e=0,2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava, asemakaava (sitova tonttijako). Oulun kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki
Palvelut
Palvelut: K-Supermarket Jääli 4,5 km, k Citymarket Rusko 6,7 km. Koulut: Talvikankaan ala-koulu 4,1 km, Jäälin koulu 4,3 km. Päiväkoti: Heikinharjun päiväkoti 3,3 km, Välikylän päiväkoti 400m, Päiväkoti Touhula Satumetsä 3,4 km. Hiihtoladulle / pururadelle n 500m. Liikenneyhteydet: Linjat 34, 35, 35 B. Linja-autopysäkki Ylikiimingin th 1,2 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Välikylä, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Terhi Heikkilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLEAT, MBA

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.