Omakotitalo | 5h, k, saunaosasto, alakerran tilat

Härkätie 906, Letku, Tammela

Hinta

595 000 €

Koko

300 / 468 m²

Vuosi

1988

Liesjärven kansallispuiston kainalossa kahden järven rannalla, täydellisen ainutlaatuisella paikalla seisoo ainutlaatuinen koti. Sykähdyttävä paikka, joka jää mieleen. Yksityisyyden takaava noin hehtaarin tontti, johon jykevä tiiliverhoiltu talo maastoutuu kauniisti ympäristöään kunnioittaen. Hienoa moneen suuntaan avautuvaa rantaviivaa on harvinaisen paljon, Ruostejärven ja Leppilammen puhtaiden vesien äärellä ja harju kertomassa jääkauden lopusta, luonnon kaunis taidonnäyte. Omaa rauhaa, eikä asutusta ole ihan lähellä. Henkeäsalpaavat panoraamanäkymät ulottuvat sisätiloihin. Maisemataulu vailla vertaansa, muuttaen kuvaansa vuodenaikojen ja säätilojen mukaan. Täällä voit nauttia hiljaisuudesta ja tähtitaivaasta. Ihastella luontoa ja näin keväällä kun nurmet alkavat vihertämään, mullassa viihtyvät sormet saavat askaretta. Nurmikentällä on yllin kyllin tilaa leikeille ja peleille. Talossa on tilaa, toiminnallisuutta ja yksilöllisiä ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin. Tilat ovat kahdessa kerroksessa ja neliömäärä on hulppea. Makuuhuoneita on kolme, joista kahdessa omat wc-tilat. Neljäs huone on tällä hetkellä ruokailuhuoneena, yhtä lailla se toimii makuuhuoneena. Keittiössä ei tila lopu kesken ja olohuoneen puolella suurista ikkunoista siivilöityy valoa takkatulen loimottaessa. Saunaosasto on komea. Löytyy uima-allas, löytyy oleskelualue takkoineen. Alakerrassa on vielä runsaasti neliöitä, tänne voi toteuttaa unelmiensa tiloja. Taloon on asennettu energiaystävällinen maalämpö. Täällä on hyvä olla ja elää. Etsit sitten rauhallista kotia loistavien harrastuspuitteiden läheltä tai omaa rauhaa puhtaiden vesien rannalla, olet saapunut oikeaan paikkaan. Eerikkilän Urheiluopisto on lyhyen etäisyyden päässä. Kansallispuiston reitistö johdattaa läpi suomalaisen järvimaiseman, harjujen ja luonnontilassa olevien rantojen. Sijainti on keskeinen keskellä isoja kaupunkeja valtatie 2:n varrella noin tunnin ajomatkan päästä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. Härkätie on yksi Suomen kauneimpia teitä ja tie tuo sinut perille tähän uniikkiin paikkaan. Avaa ovi ja astu peremmälle! Mennään yhdessä tutustumaan taloon ja olemme myös paikallisoppaita kertoen ympäristöstä lisää. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja varaathan oman näyttöaikasi: Teija Vahos puh. 050 551 8890 teija.vahos@op.fi Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua talon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikanpäällä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
514093
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, saunaosasto, alakerran tilat
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
300 m²
Kokonaispinta-ala
468 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1988
Käyttöönottovuosi
1988
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

595 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

904,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkön kulutus 15740 kWh/2023
Kiinteistövero: Noin 904 euroa/2024

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2005: Maalämpö
2014: Katto pinnoitettu
Energialuokka
  • C (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Taloon on asennettu vuonna 2005 tehokas maalämpöpumppujärjestelmä, joka on varustettu kahdella erillisellä maalämpökaivolla. Alkuperäinen lämmitysmuoto on ollut öljylämmitys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puurunko/tiiliverhous
Pintamateriaali: Keittiö: Maalatut seinät, kivilattia Olohuone: Tapettiseinät, parkettilattia Makuuhuone 1: Tapettiseinät ja parkettilattia. Makuuhuone 2: Tapettiseinät, parkettilattia. Makuuhuone 3: Maalatut seinät, parkettilattia Ruokailuhuone: Tapettiseinät, parkettilattia Sauna: Paneeliseinät, laattalattia Kylpyhuone: Laattaseinät, laattalattia Eteinen: Tapettiseinät, kivilattia Wc: Laattaseinät, laattalattia Saunaosaston oleskelutilat: Paneeliseinät, laattalattia Kodinhoitohuone: Maalatut seinät, laattalattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, kylmiö (alakerta), sähköliesi 2 uunia, liesituuletin, leivinuuni (alakerran apukeittiö), astianpesukone, kaapistot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas (hetivalmis -kiuas), kylpyhuone (kahdessa makuuhuoneessa sekä saunatiloissa), erillinen wc x 2 + makuuhuoneen kylpyhuone, suihku Kylpyhuoneessa 2 suihkua, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kylpyhuonekaapistot, uima-allas (kansi päällä).
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto, kaapistot, alakerrassa runsaasti säilytystilaa
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Katto on pinnoitettu vuonna 2014.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
834-434-1-61
Tontin pinta-ala
10 000 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräala
Tontin nimi
Kiinteistöltä lohkotaan n. 1 ha suuruinen määräala, 1:61
Lisätietoja rakennusoikeudesta
.
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava, Rakennuslupa 1986.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tammelan kunta
Rakennukset
Varastorakennus (1988), jonka ulkomitat ovat 13 x 6,5m. Rakennuksessa on puurunko ja betonilattia, kate- ja seinämateriaalina on profiilipelti. Lisäksi kiinteistöllä on pienehkö työkaluvaja ja maakellari.
Palvelut
Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle reilut 100 kilometriä. Liikenneyhteydet: Forssan ja Tammelan keskustan palveluihin noin 20 kilometriä.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Määräala rajoittuu Leppilammin ja Ruostejärven rantoihin. Rantaviivaa yhteensä noin 150 metriä. Laiturin päässä vettä parisen metriä ja pohja pehmeähköä.
  • Leppilammi ja Ruostejärven Myllylahti

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tammela

Asuinalueena Letku, Tammela

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.