OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Kerrostalo | 1h + kt

Kalevankatu 8 A, Keskusta, Jyväskylä

Hinta

183 274 €

Koko

28 m²

Vuosi

2024

TERVETULOA TÄHÄN KYMPPIKERROKSEN UPEAN ASUNNON ESITTELYYN! Puistolan Tornin rakennustyöt ovat loppusuoralla ja sen kodit valmistuvat 29.4.2024. Upea 16-kerroksinen kokonaisuus kohoaa Kalevankadun ja Ilmarisenkadun risteykseen tarjoten upeita uusia näkymiä ympäri kaupunkia. 84 asunnon joukosta löytyy koteja erilaisiin elämäntilanteisiin aina yksiöistä ja kaksioista tilaviin neljän huoneen perheasuntoihin. Asuntokoot 24,5m2 - 133m2. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys viilennystoiminnolla ja suuret lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, lisäksi asuntojen varustelutasoissa on otettu huomioon tämän päivän vaatimukset niin laadullisesti kuin ulkonäöllisesti. Valmistuessaan keskustan korkein rakennus tarjoaa upeita ennen näkemättömiä maisemia yli kaupungin useaan ilmansuuntaan. Kaupungin keskustan kaikki ravintolat, kaupat, koulut, päiväkodit ja liikuntareitit ovat ainoastaan kävelymatkan päässä kotiovelta. Lisäksi taloyhtiöstä löytyy yhteiskäyttöauto, oma 3. kerroksen kattoterassialue, josta löytyy oleskelutilaa, kuntoilulaitteita ja viljelylaatikoita. Lisäksi naapuruston yhteiselle pihalle sijoitetaan oleskelualueita, leikkipaikka sekä grilli. Yhtiön valinnainen vuokratontti on lunastettavissa asuntokohtaisesti omaksi. Parhaiten Puistolan Tornin asuntoihin pääset tutustumaan yksityisesittelyin, joten ole rohkeasti yhteydessä OP Kodin välittäjiin kysyäksesi lisää!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
515159
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
28 m²
Kokonaispinta-ala
28 m²
Kerrokset
8/16
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Vapautuu: 30.4.2024 kun kohde valmistuu.

Hinta

Myyntihinta

69 082,00 €

Velkaosuus

114 192,00 €

Velaton hinta

183 274,00 €

Neliöhinta

6 545,50 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Yhtiölainan takaisinmaksuaika on 25 vuotta, joista n.kaksi ensimmäistä vuotta ovat lyhennysvapaata. Yhtiölainan korko on sidottu 12 kk euribor korkoon ja +1,15 % marginaali. Pääomavastikkeessa kerätään lyhennyksen osuutta viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen ajankohtaa. Koron muutos vaikuttaa pääomavastikkeen suuruuteen. Pääomavastiketta peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

92,40 € / kk

Pääomavastike

644,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

737,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Rahoitusvastike: Korko 189,28€/kk, jota maksetaan lyhennysvapaan aikana. Korko ja lyhennys 644,80€/kk, jota maksetaan lyhennysvapaan jälkeen.

Vastikeet yhteensä (hoitovastike, rahoitusvastike, tontin vuokravastike): Lyhennysvapaan aikana 318,92 €/kk. Lyhennysvapaan jälkeen 774,44 €/kk.

Tonttiosuuden lunastushitan: 10.874 €
Tonttivastike: 37,24 €/kk

Mediavastike 2,50€/asuinhuoneisto/kk.
LISÄTIETOA TONTIN LUNASTUKSESTA: Huoneistokohtaisen tontin määräosan voi ensimmäisen kerran lunastaa valmistumisen yhteydessä, tämän jälkeen lunastusajankohdasta voi kysyä välittäjältä. Huoneistokohtaisen tontin määräosan lunastamisesta aiheutuvat kulut: Ostajan maksettavaksi tulevat määräosan lunastushinnan lisäksi kiinteistökaupan varainsiirtovero 3 %, kiinnityksen purkaminen 44 €, kaupanvahvistajan palkkio 128 € ja matkakulut, lainhuudatus 144 €. Isännöintitoimiston kulut sopimuksen mukaisesti. Varainsiirtovero tulee kunkin osakkeenostajan/ -omistajan maksettavaksi ja muut kustannukset jaetaan kaikkien samaan aikaan lunastavien kesken. Tontinvuokravastike ei pienennä huoneistokohtaista tontin lunastusosuutta. Huoneistokohtaisen lunastusosuuden suorittaneet vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksamisesta. Maanvuokrasopimuksen, lunastushinnan korotus- ja muut ehdot sekä vuokravastikkeen korotukset- ja muut ehdot saat välittäjältä.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ranskalainen parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Rakennusmääräysten edellyttämistä talon ulkovaipan rakennepaksuuksista ja k'ytetyistä rakennusmateriaaleista johtuen emme voi taata matkapuhelinverkon täyttä kuuluvuutta sisätiloissa. Rakennuksen ikkunoihin asennettaville vahvistimilla on pyritty mahdollisimman hyvään kuuluvuuteen.
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Kylpyhuone: lattia ja seinät laatoitetaan. Asuintilat: lattiaan tulee parketti, seinät maalataan.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesikupu, mikroaaltouuni Integroitu, astianpesukone Integroitu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Irtaimistovarasto
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Energialuokka
A (2018)
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot

Lisätietoja kaavoituksesta: Jyväskylän kaupunki
Tontin vuokraaja
Ålandsbankenin tonttirahasto

Asunto Oy Jyväskylän Puistolan Torni

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Keskusta, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.