OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Omakotitalo | 4-5h, k, takkah, sa, kh, pukuh / apuk, 2wc, et

Keulatie 6, Koskela, Oulu

Hinta

129 500 €

Koko

140 / 194 m²

Vuosi

1970

Tilava I-tasoinen ok-talo rauhallisella paikallä perinteisellä Koskelan alueella. Pihapiiriä käytössä 540 m2 ja talo valm. 1970. Päärakennuksessa lämmin autotalli ja varastot. Takkahuoneessa varaava vuolukivitakka. Uusittu mm. käyttövesiputket ja muutoinkin talosta pidetty hyvää huolta ! Talo on kuntotarkastettu 17.11.2021. Takapiha aamuauringon puolelle itään puistoon rajoittuen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
518624
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h, k, takkah, sa, kh, pukuh / apuk, 2wc, et
Asuintilojen pinta-ala
140 m²
Kokonaispinta-ala
194 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1970
Käyttöönottovuosi
1970
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

129 500,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

180,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö ja vesi kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta maksaa ostaja. Hulevesimaksu 22,50 euroa per vuosi.
Kiinteistövero: ollut noin 180 euroa per vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Hyvä ja rauhallinen sijainti, ei läpikulkuliikennettä, suojaisa takapiha ja sen suunta aamuauringon suuntaa itään puistoon rajoittuen. Rakennukseen on vuosien varrella tehty perustavaa laatua olevia korjauksia/uudistuksia. Tilava I-tasoinen kokonaisuus. Talossa on 3-kertaiset ikkuat, alkuperäisiin 2-kertaisiin ikkunoihin on asennettu lisälasi pokien väliin. Rakennuksen asuinpinta-ala on noin 140 m2 ja kerrosala noin 194 m2. Tontivuokra on nyt 544 euroa per vuosi, 1.5.2025 alkaen tontinvuosivuokra on 920 euroa per vuosi. Talo on kuntotarkastettu 17.11.2021.
Tehdyt remontit
Lämmitys vaihdettu öljylämmityksestä yösähköä hyödynnettäen varaavaan sähkölämmitykseen vesipatterein 1983. Käyttövesiputket uusittu 2017. Keittiön lattiaan laatoitus 2007 ja vedeneristys asennettu lattiaan. Kylpyhuoneen seinät laatoitettu 2000 ja vedeneristys asennettu. Saunan paneloinnit ja lauteet uusittu 2012. Sähköistys uusittu 2017. Erillinen wc laatoitettu ja vedeneristys asennettu. Laatoitettu tila johon voi tehdä toisen kylpyhuoneen on myös asennettu vedeneristys. Takkahuoneeseen asennettu vuolukivinen varaava takka 1980-luvulla.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Siisti peruskunto
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Varaava vesikiertoinen patterilämmitys,lämmitetty pääsääntöisesti yösähköllä. Lämmitysjärjestelmä muutettu vuonna 1983, ennen ollut öljykeskuslämmitys. Vesivaraajan koko ei ole varmuudella tiedossa, arviolta se on 2 m3 ja lisäksi käyttövedelle oma lämminvesivaraaja 300 litranen ja se on uusittu vuonna 2017.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunko ja tiili/puuverhous.
Pintamateriaali: Keittiö: laattalattia, seinät levy/maali, levykatto. Olohuone: parkettilattia, seinät maali/tapetti, panelikatto. Makuuhuone 1: laminaattilattia, seinät maali, levykatto. Makuuhuone 2: laminaattilattia, seinät maali, levykatto. Makuuhuone 3: laminaattilattia, seinät maali, levykatto. Sauna: laattalattia, seinät paneli/koristekivi, panelikatto. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatta, panelikatto. Eteinen: parkettilattia, seinät maali, panelikatto. Wc: laattalattia, seinät laatta, panelikatto. Rkt/mh 4: laminaattilattia, seinät levy/maali, levykatto. Takkahuone: laminaattilattia, seinät maali/tapetti, lautakatto. WC 2: muovimattolattia, seinät maali, panelikatto. Kh 2, ei suihkua: laattalattia, seinät laatta, panelikatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot valkeat kalvo-ovet, kiinteät valaisimet. Keittiön kaapistot ovat Niksi-keittiön mallistoa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone ikkunallinen, erillinen wc kaksi erillistä wc:tä, suihku kh:ssa kaksi suihkua, suihkuseinä, peilit wc:t, peilikaappi, allaskaappi tilassa, josta voi tehdä toisen kylpyhuoneen, pesukoneliitäntä pukuh/apuk:ssa, kiinteät valaisimet. Sauna on paneloitu ja lauteet uusittu 2012 (Lumlauteen muotolauteet), saunan panelit ja lauteet tervaleppää. Päärakennuksen yhteydessä on lattiakaivollinen tila, joka on laatoitettu ja vedeneristys asennettu, tilassa ei ole wc-istuinta eikä suihkua, tilaan voi tarvittaessa asentaa suihkun ja tehdä tästä talon toisen kylpyhuoneen.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, varasto, komerot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Loivaharjakatto ja ns. siipiosalla pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
564-59-11-4-L1
Tontin pinta-ala
540 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 200 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa .
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki p.08-558410.
Rakennukset
Päärakennuksessa tekninen tila, lämmin autotalli, varasto ja puuvaja. Autotallissa nosto-ovi, lattiakaivo ja vesipiste. Lisäksi noin 6 m2:n pihavarasto.
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra
544 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2059

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Koskela, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Hamari

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.