OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Kerrostalo | 4h, kt, , s, erill.wc, p

Hovineidonkatu 9 A, Herttuankulma, Turku

Hinta

346 200 €

Koko

71,5 m²

Vuosi

2023

OP Koti tuntee Linnakorttelin! HERTTUAN KODIT OVAT VALMIINA, MUUTTAMAAN PÄÄSET VAIKKA HETI! NYT KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ AJANKOHTAISET EDUT: - tontinlunastusosuuden suuruinen hyvitys asunnon hinnasta - 6 kk vastikkeet (rahoitusvastikkeet ja pääomavastikkeet) veloituksetta - autopaikka puoleen hintaan Nämä edut ovat voimassa toistaiseksi. Ajo on Tukholmankadun puolelta, vieraspysäköinti löytyy pihakannelta. Tutustumaan pääsemme mm. kalustettuun mallihuoneistoon ja viihtyisästä korttelipihasta on jo iso osa valmiina. Asunto Oy Turun Herttua on seitsemän kerroksinen kotitalo, josta löytyy yhteensä 37 viihtyisää ja toimivaa kotia. Hyvien kulkuyhteyksien päähän niin keskustasta kuin yliopistoltakin on tarjolla asuntoja kompakteista pikkukodeista aina isompiin perheasuntoihin. Tyylikäs tiiliverhoiltu talon on valmistunut lokakuussa 2023. Herttuan vankan julkisivun sisältä löytyvät hyvin varustellut kodit, joissa on kaikki kohdallaan viihtyisää elämistä varten. Kaikkiin asuntoihin avaruutta ja valoa tuovat joko ranskalaiset tai avarammat parvekkeet, joista pihan puoleiset on lasitettu. Osassa ylimpien kerroksien asunnoista saadaan nauttia joko Turun linnan näkymistä tai merimaisemasta. Tulevan Linnakorttelin rakennuksista on Herttua valmistumisjärjestyksessä kolmas ja seuraavatkin yhtiöt ovat jo pitkällä Kahdessa ensimmäisesä yhtiössä asutaan jo.Korttelin suojatulla sisäpihalla sijaitsee mukava ja monikäyttöinen pihatalo, joka on yhteiskäytössä. Pihatalossa on kahden saunan lisäksi kotoisa kerhotila, jossa on mahdollista järjestää vaikka perhejuhlia. Pihan suojaisalla leikkialueella ja monitoimikentällä on turvallista temmeltää tai vaikkapa grillailla kesäiltoina. Pihakannen alta löytyy parkkialue autoille ja runsaat istutukset talojen väleissä sekä viereiset puistoalueet lisäävät viihtyisyyttä. Asunto Oy Turun Herttua sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Huoneistokohtainen osuus vuokranantajan omistaman tontin määräosan lunastushinnasta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Turun sataman alue kehittyy tulevina vuosina upeaksi uudeksi merelliseksi kaupunginosaksi, Linnakaupungiksi. Turun sataman uusien ja kehittyvien kortteleiden tyylit ja toiminnot sekoittuvat yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi, vaikka jokaisella alueen korttelilla säilyy oma identiteettinsä. Hanki nyt oma, uusi kotisi Linnakorttelin Asunto Oy Turun Herttuasta! Herttuan asiantuntijatiimi käytössäsi: Jukka Hairisto jukka.hairisto@op.fi puh. 050 331 6181 Pasi Pitkänen pasi.pitkanen@op.fi puh. 0500 522 229 Siiri Saikkonen siiri.saikkonen@op.fi puh. 040 136 5686 Sanna Varjanne sanna.varjanne@op.fi puh. 040 756 9496

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 17.6. 14:00 - 14:30
Esittelijänä Pasi Pitkänen
p. 0500 522 229

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
523255
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, kt, , s, erill.wc, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
71,5 m²
Kokonaispinta-ala
71,5 m²
Kerrokset
7/7 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: valmis 19.10.2023

Hinta

Myyntihinta

138 435,00 €

Velkaosuus

207 765,00 €

Velaton hinta

346 200,00 €

Neliöhinta

4 841,96 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

42 064,00 €

Lisätietoa velkaosuudesta

Yhtiölaina: Rakennusaika + 25 vuotta valmistumisesta, 6 kk euribor + marg. 0,95 % (korkona veloitetaan aina vähintään marginaalikoron osuus), lyhennysvapaa noin 1,5 vuotta valmistumisesta. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi 31.12.2025. Tasalyhennykset 6 kk välein. Korkomarginaalin tarkastus kolmen vuoden välein. Ensimmäisen kerran kolmen vuoden kuluttua kohteen hallinnon luovutuksesta lukien. Kohde on yhtiölainoitettu Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

153,73 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

42 064,00 €

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Huoneistokohtainen osuus vuokranantajan omistaman tontin määräosan lunastushinnasta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan. Osakkeenostaja/-omistaja voi halutessaan maksaa huoneistokohtaisen lunastusosuuden asunto osakeyhtiölle. Tontin määräosan lunastaminen on mahdollista kerran vuodessa. Hinnastossa esitetty arvio tontin lunastushinnasta on arvioitu lunastushetkelle 19.10.2023 (arvio n. 968.318 e). Tontin vuokranantaja/ myyjä laskee kauppahinnan kulloisessakin kauppatilanteessa. Lunastushinta sidotaan kiinteään 1,4 % siten, että koko vuokra-alueen lunastushinta maanvuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä (16.6.2022) on ollut 950.411,94 euroa. Arvonnousu lasketaan päivittäin suhteessa vuotuiseen arvonnousuun siten, että vuotuinen kokonaiskorotus on edellä mainitut prosentit. Laskennallisena vuotena käytetään 365 vrk.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Vastikkeet lyhennysvapaakaudella:

Lyhennysvapaan aikana maksetaan lainasta pelkkä korko, noin 1,5 vuotta valmistumisesta.

Hoitovastike

271,70 € / kk

Pääomavastike

951,10 € / kk

Tontin vuokravastike

153,73 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 222,80 € / kk


Vastikkeet lyhennysvapaan jälkeen:

Hoitovastike

271,70 € / kk

Pääomavastike

1 692,25 € / kk

Tontin vuokravastike

153,73 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 963,95 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi 31.12.2025. Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa n. 4,9 % kokonaiskorkoa (Eb 6 kk 6.9.2023 = 3,929 % + marginaali 0,95 % Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Huoneistokohtaisen lunastusosuuden suorittaneet vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksamisesta.

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Tietoliikenneyhteysmaksu 5,00 €/kk. Mahdollinen vesimaksuennakko, etäluettavat vesimittarit, huoneistokohtainen mittaus (lämmin ja kylmä vesi).
Huoneistokohtainen sähkömittaus (kph ja saunan mukavuuslattialämmitys huoneiston sähkönkulutukseen).

Tontinvuokravastike:
Tontinvuokravastikkeen maksaminen ei vähennä tontin osuuden lunastushintaa.
Vuokran suuruus maanvuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä (16.6.2022) on ollut 39.222,22 e/vuosi. Taloussuunnitelmaan tontinvuokravastike ensimmäiselle rakentamisvaiheen jälkeiselle tilikaudelle on arvioitu siten,
että perusvuokraan on tehty korotus yhteensä n. 7,8 %. Todellinen elinkustannusindeksi, johon korotus on sidottu, voi poiketa arvioidusta.
Tontivuokravastike on laskettu päivitettyyn hinnastoon Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahaston 29.8.2023 ilmoituksen mukaisesti, jolloin vuokranmäärä on ollut 42.819,18 e/vuosi.
Vuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin ja kulloinkin maksettavaa vuokraa tarkistetaan indeksin muutoksen mukaisesti. Perusindeksinä on marraskuun 2021 indeksiluku. Tarkistus tapahtuu aina kunkin kalenterivuoden lopussa
ja tarkistettua vuokraa maksetaan 1.1. alkaen. Ensimmäistä kertaa vuokraa tarkistettaessa tarkistettu vuokra saadaan kertomalla perusvuokra luvulla, joka saadaan jakamalla tarkistusindeksi perusindeksillä. Tämän jälkeen vuokraa tarkistettaessa tarkistettu vuokra saadaan kertomalla tarkistushetkellä maksettava vuokra luvulla, joka saadaan jakamalla tarkistusindeksi indeksillä, jotka käytettiin vuokraa edellisen kerran tarkistettaessa. Vuokraa korotetaan ensimmäisen kerran 1.1.2023.
HUONEISTOKOHTAISEN TONTINOSAN LUNASTAMISESTA SYNTYVISTÄ KULUISTA (ARVIO): Ostajan maksettavaksi tulevat määräosan lunastushinnan lisäksi kiinteistön määräosan kaupasta yhtiölle aiheutuvana kustannuksena syntyvät kiinteistökaupan varainsiirtovero, kaupanvahvistajan palkkio mahdollisine matkakuluineen, lainhuutokustannus, kiinnitysten purkamisesta aiheutuva kustannus sekä lisäksi isännöintitoimiston perimät kustannukset sekä mahdolliset notariaattipalkkiot. Varainsiirtovero tulee kunkin osakkeenostajan/-omistajan maksettavaksi ja muut kustannukset jaetaan kaikkien samaan aikaan lunastavien kesken. Arvio em. kuluista hinnaston laatimishetkellä: kiinteistökaupan varainsiirtovero 4 %, kiinnityksen purkaminen 40 €, kaupanvahvistajan palkkio 120 € ja matkakulut, lainhuudatus 144 €. Isännöintitoimiston kulut sopimuksen mukaisesti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Autopaikat sijaitsevat talon yhteydessä erillisessä puolilämpimässä autotallissa (myydään erikseen omina osakkeina) Vieraspaikat rakentuvat pihakannelle.
Asunto Oy Turun Herttuan hallitsema tontti on valinnainen vuokratontti, kiinteistötunnus 853-61-20-4.
Ylimmän kerroksen asunnoissa ilmalämpöpumpulle sähkö- ja reikävaraus.
Materiaalit ja laitteet voivat muuttua rakennusaikana tavarantoimittajasta johtuen. Tällöin muutos korvataan vastaavalla tuotteella.
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Ulkoseinät betonielementtejä, joissa paikalla muurattu julkisivu.
Pintamateriaali: Lattiat parkettia, seinät maalattu. Kylpyhuoneessa seinä- ja lattialaatoitus. Katto paneloitu (kuusi). Mahdollisessa saunassa laattalattia, seinät ja katto paneloitu (kuusi). Mahdollisuus valita lisähintainen paneeli haapaa tai tervaleppää. Saunan ovi savunharmaa lasi.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin (4h erilliset korkeat jää- ja pakastinkaapit), erillisuuni 60 cm, induktioliesi (yksiöissä 2-levyinen), liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille, astianpesukone (3h ja 4h integroitu). Vakiokalusteet: Keittiön koneet valkoisia Electrolux merkkisiä, välitilassa laminaatti, työtasot laminaattipintaisia. Keittiön altaat tasoon upotettuja komposiitti altaita, kaarihana Oras Safira apk-venttiilillä. Mahdollisuus myös valita lisähintaisia vaihtoehtoja. Lisätiedot materiaaliesitteestä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, suihkuseinä kääntyvä savun harmaa tai kirkas lasi, peilikaappi, allaskaappi. Mukavuuslattialämmitys pesuhuoneessa ja mahdollisessa saunassa (sähkö huoneiston sähköön). Liitännät ja tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Vakiokalusteet valkoisia. Mahdollisuus myös valita lisähintaisia vaihtoehtoja. Lisätiedot materiaaliesitteestä. Kylpyhuoneet ovat pääsääntöisesti kylpyhuone-elementtejä. Mahdollisessa saunassa Harvia Vega-kiuas. Lisähintainen vaihtoehto Harvia Cilindro.
Säilytystilojen kuvaus
irtaimistovarasto
Kattotyypin kuvaus
Auma

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Asuntopehtoori Isännöinti Oy Tuureporinkatu 6, Turku Markus Kaukovalta p. 050 536 7185
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Urheiluvälinevarasto, väestösuoja, lämmin irtaimistovarasto (1 kpl/asunto)
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
877 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Lisätietoa tontin omistuksesta

Maanvuokrasopimuksen (16.06.2022) saa pyydettäessä välittäjältä.

Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki
Tontin vuokra
39 190 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Ålalandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahast
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 08.06.2051

Asunto Oy Turun Herttua

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Herttuankulma, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jukka Hairisto

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.