OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Luhtitalo | 3h, k

Pikkukarhunkierto 11-13 B, Rykmentinpuisto, Tuusula

Hinta

246 300 €

Koko

61 m²

Vuosi

2020

MUUTTOVALMIITA BoKlok -LUHTITALOKOTEJA IDYLLISESSÄ RYKMENTINPUISTOSSA - TULE IHASTUMAAN PAIKAN PÄÄLLE! Valoisa ja vaalea uusi koti, jossa on huomioitu vastuullinen rakentaminen. Selkeä toimiva pohjaratkaisu, jossa keittiö yhdistyy saumattomasti tilavaan olohuoneeseen. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta tai toinen vaikka työhuoneeksi tarpeidesi mukaan. VIEHÄTTÄVÄ BoKlok -KONSEPTI Tämä taloyhtiö on rakennettu BoKlok-konseptilla, jonka Skanska ja IKEA ovat yhdessä kehittäneet. Konseptille on ominaista hyvät lähipalvelut, kohtuuhintaiset asumiskustannukset ja tarkasti mietityt tilaratkaisut. Konseptissa on optimoitu tilankäyttö ja säilytystilat ovat tarkkaan mietityt, jotta kotisi olisi toimiva. ASUINVIIHTYVYYTTÄ SUOJAISASSA ASUIKORTTELISSA Taloyhtiössä on neljä rakennusta, jotka ovat rakennettu L-muotoon ja muodostavat näin suojaisan, viihtyisän asuntokorttelin. Sisäpihalle jää piha-alue viljelypalstoineen, leikkipaikkoineen, pihasaunoineen ja saunan yhteydessä on myös monitoimitila, joka soveltuu etätyöskentelyyn. Asuntopihat, joita osalla huoneistolla on, sijaitsevat sisäpihan suuntaan. Kaikissa asunnoissa on parveke. Hintaan sisältyy autopaikka sähköpistokkeella sekä lämmin varasto. SIJAINTI TUUSULANJÄRVEN, PUISTOALUEEN JA HARRASTUSMAHDOLLISUUKSIEN YMPÄRÖIMÄNÄ Taloyhtiön vieressä on hieno puisto ja Tuusulassa on hyvät harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet esim. Tuusulanjärven ympäristössä. Tuusulahan on kuuluisa kulttuurihistoriallisista kohteista ja Rantatien alueesta. Kattavat palvelut ovat lähellä. UNELMISTA TOTTA Aloita unelmiesi toteuttaminen ottamalla yhteyttä ja sovi oma henkilökohtainen esittelyaika! Tarja Ala-Leppilampi, p. 0400 790 780, tarja.ala-leppilampi@op.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 08:00 - 08:30
Esittelijänä Tarja Ala-Leppilampi
p. 0400 790 780

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
529048
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
61 m²
Kokonaispinta-ala
61 m²
Kerrokset
1/2 (alin kerros)
Rakennusvuosi
2020 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

73 890,00 €

Velkaosuus

172 410,00 €

Velaton hinta

246 300,00 €

Neliöhinta

4 037,70 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

292,80 € / kk

Pääomavastike

1 034,46 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 327,26 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastike sisältää sähkötolpallisen autopaikan ja nettiyhteyden 10M. Vesimaksu on ennakkomaksu, joka tasataan vähintään kerran vuodessa todellisen kulutuksen mukaan.


1.12.2023 pääomavastike on 0,42€/osake/kk (sisältää koron 4,187%(12 kk euribor+marginaali 0,85%)).

Viitekorkona on 12 kk euribor-korko ja marginaalina 0,85 %, jolloin kokonaiskorko on 1.12.2023 alkaen 0,8 %. Rahoitusvastike

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Yhtiöjärjestyksen 8 §, kunnossapitovastuu: Yhtiössä noudatetaan kunnossapitovastuun osalta asunto-osakeyhtiölakia ja kulloinkin voimmassaolevaa Kiinteistöliiton taloyhtiön
vastuunjakotaulukkoa, jäljempänä mainituin poikkeuksin. Vastuu osakkeenomistajien huoneistoon tai sen ulkopuolelle tilaamien/rakentamien rakenteellisten ja sisustuksellisten muutosten ja/tai lisäysten sekä laitteiden kunnossapidosta on osakkeenomistajalla. Osakkeenomistaja vastaa kaikista huoneistoon tai sen ulkopuolelle tilaamistaan/rakentamistaan muutoksista ja lisäyksistä yhtiölle
aiheutuneista kustannuksista sekä näiden yhtiön rakennukselle tai huoneistolle mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.

Näihin Boklok -koteihin pääset kiinni pienellä määrällä omaa rahaa. Asunnon myyntihinta on 30 % asunnon velattomasta hinnasta. Loput asunnon kokonaishinnasta on yhtiölainaa.
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: seinät maali, lattia laminaatti. Olohuone: seinät maali, lattia laminaatti. Makuuhuone 1: seinät maali, lattia laminaatti. Makuuhuone 2: seinät maali, lattia laminaatti. Kylpyhuone: seinät ja lattia laatoitettu. Eteinen: seinät maali, lattia laminaatti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso induktio, liesikupu, astianpesukone integroitu, kaapistot IKEAn METOD, kiinteät valaisimet, Työtasot laminaatti . Kodinkoneet IKEAsta
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, peilikaappi led-valaisimella, allaskaappi 2-laatikkoinen IKEA GODMORGON, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, suihkuovet, koukustot ja wc-paperiteline Ikeasta.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, irtainvarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tuusula toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
MTR -isännöinti
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, pyöräkatos, lastenvaunusuoja, kerhohuone
Taloyhtiön autopaikat

32 kpl, 4 kpl

Energialuokka
B (2018), Voimassa 26.6.2030 saakka.
Tontin koko
4 556 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tuusulan kunta puh. 09 87181

As. Oy Tuusulan Tähtipolku

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Hyrylän keskustan kaupalliset ja julkiset palvelut n.1km. Koulut: Koulu 800 m. Päiväkoti: N.200 m. Harrastukset: kuntosali 0,9 km, uimahalli 0,9 km kirjasto, n.1 km. Kulttuurikohteita lähiympäristössä. Liikenneyhteydet: Bussi, Keravan juna-asema n. 4,5 km ja lentoasema 20 min.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Rykmentinpuisto, Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Ala-Leppilampi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.