OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

Omakotitontti

Teerentie 7 - Teerimäki, Kairaisrinne, Askola

Hinta

34 427,55 €

Koko

1 761

Mukavan kokoinen tontti odottaa omakotitalon rakentajaa Kairaisrinteessä. Tänne on hyvä asettua asumaan. Päiväkoti, koulut, kirjasto ja terveyskeskus ovat lähellä ja niin Porvooseen kuin pääkaupunkiseudullekin on hyvät yhteydet. Rakennusoikeutta tontilla on kaavan mukaan 20 prosenttia tontin pinta-alasta. Omakotitalotonttien vuokrauskampanja: Kahden prosentin (2 %) mukaisen vuosivuokran kampanja-aika on 31.12.2028 saakka, johon ajankohtaan mennessä aloitetut uudet vuokrasopimukset ovat määräaikaisesti alennettuja, vuokrasopimuksen tekohetkestä seuraavat 10 vuotta. Vuosivuokra lasketaan tontin myyntihinnasta. Tämän jälkeen tontin vuokra tarkistetaan sen hetkisen kunnan päättämän vuokrahinnoittelun mukaiseksi, joka tällä hetkellä on seitsemän prosenttia (7 %) tontin myyntihinnasta laskettuna, mikäli vuokralainen ei käytä osto-oikeuttaan. Myös muita tontteja alueelta tarjolla, kysy lisää välittäjältä! OP Koti Uusimaa Oy, 010 256 3160

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
529432
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

34 427,55 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kauppahinnan lisäksi tulevat maksettavaksi lohkomiskulut 500€, vesi- ja viemärilaitoksen tonttiliittymän rakentaminen 1300€+ alv 24% sekä liittymäsopimus vesi- ja viemärilaitoksen voimassa olevien taksojen mukaisesti.

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
18-406-6-127
Tontin pinta-ala
1 761 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Teerimäki, 6:127
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 352 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako).
Lisätietoja kaavoituksesta: Askolan kunta
Palvelut
Palvelut: Kauppa: Sale Monninkylä n. 7,3 km, Askolan kirjasto n.1,9 km, Askolan hammashoitola ja terveyskeskus n. 2 km. Koulut: Askolan alakoulu n. 2,4 km, yläkoulu n,2,9 km. Päiväkoti: Päiväkoti Karpalo n. 1,2 km. Porvooseen autolla n. 30 min, Helsinkiin vajaa tunti. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki Metsontie I n, 200 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Askola

Asuinalueena Kairaisrinne, Askola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jukka Karppinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.